26.7.2010

Hyvä ihminen



Tänään herättiin ukkosen paukkeeseen. Sellainen semi ukkonen, mutta ei juurikaan raikastanut tätä ilmastoa. Saatiin vettäkin, mikä taas on erityisen hyvä sienille. Jeee!!
Olin hyvä ihminen ja vietin liikunnallisen tuokion. Sauvakävelin, kahvakuulasin, hieman joogasin ja venyttelin. Hikosin kuin pikku possu ja totesinkin, että tämä on hotjoogaa parhaimmillaan. Nyt on mahtava olo! Patte lähti omille teilleen ja me ollaan pikku koiran kanssa kahden. Otetaan tälleen rennosti. Hei, viimeinen viikko lomasta lähti menemään....

Urheilusuorituksen jälkeen tulee aina hyvä olo. Tässä iässä oman mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen on niin hemmetin hankalaa ja halutonta. Vaikka tietää ja ymmärtää, että liikkuminen on hyväksi. Miksi sitä ei voi ottaa päivittäiseen rutiiniin? Lomalla, minullakaan ei olisi mitään muuta kuin aikaa liikkua?! Siitä saa hyvää energiaa, eikä tulisi niitä ylimääräisiä kiloja. Tässä on siis viikko jäljellä, siinä ei ihmeitä tapahdu. On se tyhjää parempi.....

Hyvä ihminen ei syö tänään pullaa, eikä juo kaljaa. Tämä on taas niitä kohtauksia, kun ottaa itseä niskasta kiinni ja yrittää olla parempi mitä todellisuudessa onkaan. Ei sillä, vielä yhdet juhlat ( tai kahdet) on pidettävä. Sellaiset loman lopettajaiset. Välillä on hyvä skarpata, sitten onkin kiva ja ansaittu juhlia.
Martta keittää tänään jauhelihakeittoa. Terveellistä. Illalla mennään ajelulle. Se on meidän yhteinen harraste. Ajellaan ympäriinsä ja katsellaan kivoja paikkoja. Se on mukavaa.
Tässä tänään, katsotaan huomenna miten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti