19.6.2010

Vikke&Dani 19.06 2010





Oih ja voih! Kylläpä morsian oli kaunis ja sulho komea. Ihan piti liikuttua kyyneliin asti. Oikein kuninkaalliset häät. Voi sitä rinsessojen ja rinssien määrää.
Me juhlistimme täällä mökillä. Paistoin kuninkaalliset lihapullat ja keitettiin Svedun uusia pottuja. Illalla on vielä jälkkäriksi Rinsessa Viktuurian ohukaiset. Huom. ohukaiset, ei lettuja. Eikä lättyjä. Eikä missään nimessä räiskäleet. Sehän olisi ihan moukkamaista....

Täällä sataa rankasti. Alkoi jo iltapäivällä ja jatkuu. Sataa ihan kunnolla. Taas. Ostin kirkolta lisää kesäkukkia ja en pääse niitä nyt istuttaa. Höh. Patte on äheltänyt uuden vesipumpun parissa. Teki sille hienon oman pikku talon tuonne rantaan. Kohta meille tulee vettä hanasta! Mikä sivilisaation riemuvoitto.

Eilinen päivä oli hieman laiskan sutjakka. Johtuneeko hämärähyssyistä ja nautitusta iloliemestä? Paljon mahdollista, mutta minulla oli tunnelmallinen ilta. Kiva ilta. Hauska ilta. Yksinkin voi bilettää.
Enkä saanut eilen aikaiseksi yhtikäs mitään. Olisiko pitänyt?
No, laittelinhan minä illallista. Ja saunoin oikein urakalla. Mitäs me syötiinkään eilen?
Alkuruokana freesi vihersalaatti ja valkosipulileipänen. Pääruokana grillattu lehtipihvi, maustevoi ja paistetut uudet perunat. Tykkään paistaa perunoita, niistä tulee jotenkin nam...
Jälkiruokana mustikoita, cantaloupmelonia, ja joku muu hedelmä. Uusi tuttavuus, enkä nyt muista nimeä. Hieman sitruunajugurttia ja plöräys hunajaa. Hyvää oli.
Edellisen illan valvomisesta johtuen, vetäydyin tyytyväisenä nukkumaan jo kympiltä. Sellaista se on tämä mökkielämä. Syömistä, juomista ja makkoomista. Ei ihme, kun täällä niin hyvin viihdynkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti