1.6.2010

TubiKeuhkonen



Voihan räkä! Ulkona paistaa aurinko, ilma on hyväilevän kaunis. Minä möllötän sisällä, pimennysverhot ikkunoissa ja sairastan yhä. Suomeksi sanottuna, minua VITUTTAA!
Vedän astmapiippua ja huikkaan yskänlääkettä. Vähän auttaa...
Oukei, nyt lopetan valituksen ja yritän päästä tilanteen herraksi. Mie on voi asialle muuta, kun sairastaa ja käydä hakemassa lekurin määräämän antibioottikuurin. Rukoilen yläkerran isoa herraa, että ottaisi pois. Siis tämän taudin, ei mua. Turha tässä on itkeä ja valittaa. Mut hei, onhan tää syvältä. Yksin himassa, puhumatta ja yskit aivotkin pihalle. Vähän sääliä, pliiis!

Ensi viikonloppuna piti olla tyttöjen viikonloppu mökillä. Ystäväni, Jaana ja Birre oli tulossa. Mutta taitaa olla parempi, että perun viikonlopun. Sen tiedän, että se olisi juuri niitä iltoja, jolloin valvotaan pikku tunneille, viini virtaa ja höpötellään niitä näitä. Harmi, olisi ollut niin mukavaa. Täytynee ehdottaa jotakin toista viikonloppua. Jos tästä nyt tokenen, niin joudunkin olemaan duunissa pe-la. Tilanne on lievästi sanottuna tukala. Pakko paikata nämä sairastamiset. Elämä on.

Jotain valoa. Autolle on ilmeisesti löytynyt kiinnostunut ostaja. En muista, joko mainitsin asiasta. Patten duunikaveri tulee katsomaan loppuviikosta. Jospa saataisiin kaupat aikaiseksi, helpottaisi tähän konkurssiin. Yrittäjälle ei pahemmin makseta sairaslomakorvauksia. Jep, nastaa.

Kyllä luonto on kaunis! Äitimaa antaa parastaan. Kaikki on niin runsasta ja täyteläistä. Värit ovat hehkuvia ja lehtivihreä tulee silmille. Tämä Matinkylä on hyvä paikka asua. Täällä on paljon puistoja ja vanhaa asuinaluetta. On puita, pensaita ja sitä vihreää. Hassua, että en voisi kuvitella asuvani ihan keskustassa. Nuorempana en taas voinut kuvitellakaan, että asuisin "landella." Ympäristö on tullut tärkeämmäksi ja tietysti meri. Apua, miten kaipaankin uimaan! Ei uskalla. Mut hei, huomaatko, olin positiivinen. Kyllä tämä tästä.

Katselin juuri vanhoja valokuvia, ihania muistoja.... On tallennettu monta mukavaa juhannusjuhlaa mökillä. Eikä ole enää monta viikkoa, kun yksi juhannus on käsillä. On mukavaa huomata, että omaan elämään on tullut omat perinteet. Ne ovat perinteiset perinteet. Juhannuskoivut, saunavasta, uudet perunat jne. Toivottavasti on hyviä ystäviä ympärillä. Jussi on pop! Toivotaan aurinkoa!

Nyt lähden apteekkiin. Siskontytölle täytyy postittaa pieni valmistujaislahja. Hän on suorittanut peruskoulun. Voih, kuinka äkkiä aika meneekään. Nuori neitokainen hän on.
Tsemppaan kovasti, niin tauti lähtee. Kyllä lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti