30.5.2010

Piippua



Ou jee!
Ihana mökkiviikonloppu takana ja arkitodellisuus lyö lujasti päin naamaa.
Tulin juuri lekurilta, keuhkoödeema kehittyi niin pahaksi. Sain kaksikin astmapiippua ja oikein kunnon yskänlääkkeet. Noillahan sitä saakin päänsä taas mukavasti sekaisin....
Eipä nyt pelleillä. Tauti on oikeesti hoidettava pois, nyt täytyy ottaa alkuviikko rauhallisesti. Tohtorisetä määräsi puhekieltoa ja lepoa. Voihan räkä! Eli olen ainakin pari päivää himassa, ryystän noita piippuja ja välillä otan huikkaa yskänlääkkeestä. Ei auta muu. Miten mun pää kestää....?
Flunssan jälkitautina keuhkoputkentulehdus ja erittäin paha rasitusyskä. Tää ei ole sellainen yskä joka lähtee yskimällä, vaan päinvastoin. Tilanne pitää saada halkipoikkipinoon ja keuhkoputket lepoon. Siksi ei saa edes puhua, eikä rasittua. Ja minä kun ajattelin, että nyt olisi hyvää aikaa pestä ikkunat!

Yskästä ja siitä johtuvasta valvomisesta huolimatta oli kiva viikonloppu mökillä. Sillai rento...
Lauantai-iltana syötiin ensimmäiset kotimaiset uudet perunat! Perniön Timo pottuva. Perskutarallaa, kun olikin hyvää. Paistoin kaveriksi kuhafileet kermaviilikastikkeella. Lisänä kevyt vihersalaatti. Oli hyvä ateria.
Jälkiruokana nautittiin lettuja mansikkahillolla ja Euroviisuilla.
Minä tykkäsin Espanjan biisistä. Mutta ei Saksakaan huono ollut. Emme jaksaneet katsoa pisteidenlaskua, vanhat vetäytyi yöpuulle heti kappaleiden jälkeen. Minäkin sain nukuttua peräti viiteen, ennen kuin aloitin ysköstelyn. Olisikohan siitä ollut apua, että vähensin tupakointia.... niinpä niin.....
Pyysin muuten lääkäriltä tupakanvieroituslääkekuurin, syksyllä alkaa.

Ei kai se auta muu, kun heittäytyä tuohon sohvalle sairastaa. Tää yskänlääke väsyttää ja tekEe OloSt a mmuUtenkiN oudon, iH an kUin oliS i hHHuuM eeessa, hah ha haaaaaaa!! %#"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti