15.5.2010

PikaPano


Hupsista keikkaa, niin on yksi päivä taas takana. Bostaan silleen pikaisesti ennen nukkumaan menoa. Huomenna olisi tiedossa Kanarian saari kierros, joten aamulla on herätys peräti 7.10
Hyi, kun minua ahdistaa noi herätykset. Niitä ei saisi lomalla olla. Vaikka olen herännyt joka aamu Suomiaikaan eli siis täällä jo siinä kuuden hujakoilla, niin silti tulee närästys....
Lomalla ei pitäisi olla mitään pakkoja.... Mut pakko on, jos haluu nähdä ja lähteä.

Menen opastetulle kierrokselle siksi, että se on niin helppoa. Joo, se on just niin kuin matkaoppaat ohjelmassa. Kaikki turistit marssii peräkanaa ja silleen. Mut yksin auton vuokraaminen on kallista ja minä auton ratissa täällä, nou vei..... Olen siis turisti from FINLAND!
Laitan päälle tennissukat, sandaalit ja vyölaukun. Päähän joku kiva mainoslippis ja ostan I love Meloneras T-paidan, jee!!! Kiva lähteä, on ohjelmaa.

Kävin tänään Intialaisessa päähieronnassa. Olipas miellyttävä kokemus. Syvä rentoutus jatkuu. Sen jälkeen vedin taas pikku päikkärit ja kävin päälle relaamassa kylpylässä. Hei, nyt alkaa olla jo syvä rentoutettu hän. Sunnuntaille varasin Havajilaisen hieronnan. Mitä se on? Ei tarkempaa tietoa vielä, on kuulemma ihana.

En jaksa kauhiasti paljon ottaa aurinkoa. Silleen on kai tullut vanhaksi. Tänään oli aamupäivällä niin kuuma, että tunsin kuinka läskini alkoivat sulaa. Polttava aurinko tirisi pinnassa ja valkoinen ihra valui pitkin aurinkotuolini jalkoja. Tunsin nenässäni palaneen käryä. Luulin jo hetken, että sulan pois maailman kaikkeuteen. Onneksi polttava paahde vetäytyi viilentävän pilviharson taakse ja minä selvisin hengissä. Katsoin parhaaksi lopettaa möllykän palvonnan tälle päivälle. Uuuuhhh!!!!

Tämän iltainen ateriointikokemus ei ollut ihan täydellinen. Ei järkyttävä pettymyskään, mutta hienoista valituksen aihetta on.
Alkuruokana nautin hunajamelonia ja ilmakuivattua kinkkua. Yleensä idioottivarma, mutta nyt kinkku oli jotenkin mauton ja hirveen kuiva. Pääruokana halusin tuoretta kalaa. Se olikin ihan syötävää, mutta inhoan kalaa jossa on ruotoja! Ihan oukkidoukki, mutta jotain jäi puuttumaan.
Huomaatko, keventyneen illallisvalintani? Helvetti, miten ihminen voi lihoa muutamassa päivässä ainakin 10 kiloa? On just niin sikapossu olo, että en voi katsoa itseäni peilistä. Ahistaa ja puristaa.... Jälkkäriksi vetäsin Italialaisessa kuppilassa hemaisevan suklaatortun ja kupillisen cappucinoa. Että silleen laihtuu juu.... Aamulla juoksen kymmenen kilometriä pitkin merenrantaa. Varmasti juoksen. Just joo...

Nyt on siis perjantai-ilta ja kello on yhdentoista kieppeillä. Minun pitäisi kiihkeästi olla yöelämän pyörteissä. Ei jaksa, ei kiinnosta. Tähän on tultu. Hyvä niin. Tärkeintä on rauha sielussa ja ihmisellä hyvä tahto. Las Meloneras kiittää ja kuittaa. On aatuutilullaan aika. Huomenna on taas uusi päivä. Täynnä ennen kokemattomia aistimuksia ja suuria ajatuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti