22.5.2010

MARTTA WAS HERE!

Onpa hautovaa ilmaa.... Jossakin jytisee ukkonen, sitä on kestänyt jo toista tuntia. Tumma, hämärä huppu on heitetty mökin ylle. Kaikki seisoo ja on hengittämättä hiljaa. Kohta jysähtää, toivottavasti. Sataisi vettä ja huuhtoisi pois tämän siitepölyn keltaisen kalvon. Olen saanut allergiaoireita ja silmät on muurautunut melkein umpeen! Höh!

Eilen Marketalla oli bileet. Marketta rakastaa juhlia! Hän "tissutteli" aina jälkeen puolen yön, nautti kesäillasta ja kotimaisesta iskelmästä. Tunnelma oli korkealla. Tänään on taas Martta nostanut päätään, kerron hieman hänestä....

Martta on napakka akka. Hän on kova touhuamaan, rakastaa siivota ja laittaa ruokaa. On erehtymätön mielipiteissään, eikä hirveästi kuuntele muita. Mennä porskuttaa. Martta on vanhapiika, eikä paljon hempeile, eikä lempeile.
Hän on kaappijuoppo ja omasta mielestään ei käytä alkoholia. Vaikka välillä Martalla saattaa mennä hiukka yli....
Martta on toiminnan ihminen ja tarttuu asioihin lujalla kädellä ja hoitelee homman kuin homman.

Kuten huomaat Marketta ja Martta ovat toistensa vastakohtia. Se on mielenkiintoista. Ei aina voi tietää, kumpi tulee käymään...
Nyt sauna on lämmin. Marketta menee saunaan, hän rakastaa pitkiä saunahetkiä ja tekee vartalohoitoja. Martta taas käy nopsaan ja ottaa helevetin kovia löylyjä.
Nyt nauttimaan, sitten Martta keittää jauhelihakeiton. Odotamme mummoa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti