20.5.2010

KOTONA!



Kesä on räjähtänyt silmille! Lähtiessä oli vielä lumikasoja, puut lehdettömiä. Vähänkös mukavaa tulla keskellä kauneinta kesäilimoo?!
Heti täytyy valittaa, kuuma on. Asunto on hornankattilla ja oli vaikeuksia nukkua. Mut hei, vedettiin Juppen kanssa unta aina puoli kymmeneen! Tätä ei ole tapahtunut sitten teinivuosien.

Pyykkikone jyskyttää pestä ja kamat on purettu. Kultamokkaa on mennyt useampi kupillinen, sitä ei voita mikään maailman kahvi. Lentomatka kotisuomeen meni näppärästi ja nopean tuntuisesti. Se on minusta aina niin ihmeellistä. Kymmenen tuntia, tuhansia kilometrejä ja olet siirtynyt paikasta a paikkaan b. Kulttuurista toiseen, elämästä toisen moiseen. Välissä vain yhden työpäivän tunnit. On se snäbbärää!

Pikkuinen kultakimpale istuu sylissäni, meillä oli ihana pusuhetki kotiin saavuttua. Tässä touhutessani, pieni nappisilmäpari on seurannut liikkeitäni tarkasti. Onko se taas lähdössä johonkin? Ihanaa, kun on joku joka odottaa kotona. Pattekin hymyili tyytyväisenä, saatuaan tuliaiskassinsa. Kaikki hyvin, maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto.

Kylläpäs minua hieman huvitti aamulla. Käytin Juppea ulkona tuossa talon päädyssä nurmikkoalueella. Ohi käveli joku naapureista ja minä automaattisesti tervehdin Hola! Olin vielä näköjään Kanarialla. Naapuri katsoi pimeesti, eikä vastannut tervehdykseeni. Tajusin välittömästi, että ollaan taas Suomessa. Ihanaa!

Huomenna on perjantai ja päästään mökille! Odotan sitä kuin lapsi joulua! Kelitkin pitäisi olla vielä viikonlopun kohdallaan. Töissä on myös huomenna poikkeuksellinen päivä. Teemme asiakaspalvelua vain puolille päivin ja sit alkaa kevät siivoustalkoot. Saadaan nurkat puhtaaksi ja hyvät kesäenergiat puhaltaa. Kiva mennä töihin! Ostin tytöille kentän herkkukaupasta paikallisia herkkuja tuliaisiksi. Niille kaikki mikä on syötävää, kelpaa hyvin :) On ne sellaisia herkkupyllyjä! Laitan jalkaan uudet jeansit ja päälle uuden paidan, ihan elviksenä meen.... Tänään laihdutan lomakilot, joo, kyllä yhden päivän kuuri riittää..... Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti