7.12.2019

Kylypee syntinsä pois

No niin, nyt ollaan taas itsenäisii. Ajatella, jo 102-vuotta. Ei paha. Hyvä me. Linnanjuhlat oli jotenkin tylsät. Johtuiko siitä, kun esittävät taitelijat loistivat poissaolollaan? Eiks nyt ollut joku tieto ja tiedeteema. Ehkä siitä tylsyys, en tiiä. Kättelyn mie jaksoin, mut sit luovutin. Meinasin nukahtaa, joten vaihettiin kanavaa. Mut joo, joka vuosi ne on silti nähtävä. Linnanjuhlat. Parasta hupia on tietysti se tuomarointi. Saa oikein luvan kanssa arvostella. Oli siellä muutama nätti retale tällekin vuodelle. Mut monella jäi kokonaisuus pikkasen ontumaan. Pukuun satsataan kyllä, mut se kampaus ja meikki tuhrataan itse. Ja näin lopputulos ei ole välttämättä Wau! Tällä tietysti tarkoitan sitä, että jokainen on kaunis just semmosena kuin on, mutta linnanjuhliin vois vähän enemmän tälläytyä...



Tänään oli jo sellainen päivä, että piti päästä ihmisten ilmoille. Kohteena Tapiolan Ainoa kauppakeskus. Olen pelännyt siellä käyntiä, koska viimeksi käydessäni, siellä oli hillittömät rakennustyömaat ja en meinannut päästä pois koko Tapiolasta. Mut hei, olinpa iloisesti yllättynyt. Ainoa on kivan oloinen ostoshelvetti. Kivoin näistä kaikista uusista. Ollaan meinaa tsekattu niin Redi kuin Triplakin.



Ainoa ei ole älyn iso. Siellä ei eksy. Siellä on kivoja sisustusputiikkeja. Vihdoinkin pääsin käymään kiinnostavassa Kare Design myymälässä. Olen tutustunut tuotteisiin Tallinnassa ja Rentolan upea kattovalaisin on Kare Design. Mut nyt, Ainoassa, Espoon Tapiolassa on heidän myymälä. Eikä mikä tahansa tila! Hämmästyttävän hurmaavia huonekaluja, erikoisia koriste-esineitä, valloittavia valaisimia, jännittäviä mattoja ja tekstiilejä. Tilaan on luotu inspiroivia kokonaisuuksia ja kiljahtelin riemusta, kuinka hauskoja tunnelmia olikaan saatu aikaiseksi. Tulin suorastaan hyvälle tuulelle.



Kare Design tuotteet tulee Saksasta ja Tapiolan myymälässä kattava tuotevalikoima. Jos kiinnostaa, niin voit kurkata heidän sivuille kare-helsinki.fi ja tutustua tarkemmin valikoimaan. Suosittelen, jos etsit jotain hauskaa ja persoonallista omaan kotiisi. Jos tarvitset sisustusvinkkejä, niin Rentola on käytettävissä. Mun nettisivuilla www.hiusrentola.fi / sisustusvinkit on tarvittavaa tietoa. No niin, tulipas samalla vähän mainostettua. Ei oo mikään kaupallinen, ihan ite vaan mainostan itteeni. Se ei kaiketi ole kiellettyä.



Minä ostin tänään KIRJAN! Siitä onkin sata vuotta ko viimeks. Viimeisin kirja minkä olen lukenut on sofioksasen puhdistus. Nykyään ei vaan jaksa lukee kirjoja. Sanotaan, et syy on tässä somessa. Ei jakseta keskittyä. Mää tuota tiiä, ostin lomarommaaniks Finlandia voittajan. Suattaapi olla, että kiinnostukseni kirjallisuuten palasi, kun kuulin, että voittaja on geistoori. Tarinaa ollaan ainakin kehuttu ihan vietävästi ja ei itse kirjailijakaan ole ihan puusta veistetty. Herkän näköinen mieshenkilö. Toivottavasti kirja vie mennessään ja saan kokea kokemuksen. Sitähän ne kirjat parhaillaan ovat.



Nyt pitää lopettaa. Saunavuoro alkaa ihan just. Paras ilta viikosta. Sauna. Vaikka tää kerrostalosauna onkin niin helvetillisen kuuma, ettei siellä jaksa juurikaan istua, saati nauttia. Mut sauna kun sauna. Pääasia et se on. Saa taas kylypeä syntinsä pois. Hallelujaa ja aamen.

4 kommenttia:

  1. Katsoimme kättelyosion tyttöporukassa, ja hauskaa oli juustolautasen takaa hihittää ja arvostella ja myös ihastella. Meidän helpoin ratkottava oli että jos olet nainen ja 35+ - peitä allit (plus älä käytä pitkiä hansikkaita ellet ole superelegantinlaiha). Ja- minusta plussaa että nyt oli hyvä ryhti monella - SE teki sen vaikutuksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran vuodessa saa arvostella ja onhan se halpaa hupia :)

      Poista
  2. Mun piti tänä vuonna muka laittaa oikein mekko päälle, että olisin vähän elegantimpi pukutuomari, mutta enhän mää sitten muistanutkaan.

    Ja samaa ajattelin, että jotenkin oli nyt tylsä meininki. Muutama kaunis puku oli kyllä (yllättäen ihastuin mm. siihen piristävän erilaiseen kullansävyiseen kukkakuosiseen, joka oli vissiin Jennin puvun jälkeen myös yleisöäänestyksen suosikki), mutta samaa mietin kuin sinäkin, että ne hiukset kyllä voisi käydä laitattamassa ammattilaisella. Sen verran on arvokas ja monelle ainutlaatuinenkin tilaisuus. Ja mikä siinä on, että aina jonkun miehistä pitää olla moukari ja laittaa se peruskravatti kaulaan. En tykkää.

    Jenni Haukio on kyllä mun mielestä niin suloinen. Ihan kuin joku satuolento, joka osasi taas niin kauniisti ja sydämellisesti jutella veteraaninen kanssa. Ihan tuli tippa linssiin.

    On kyllä ihan sun näköinen paikka tuo Kare Design. Voisin hyvin kuvitella sut vaikka asumaan sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä arvostellaan pieruverkkarit ja villasukat jalassa. Kuuluu kuvioon mut toki, voishan sitä kotioloissa kunnioittaa samoin ja olla nättinä Itsenäisyyden vuoksi. Mut hei, juhlaillallisen laitoin ja sinivalkoiset kynttilät. Niin ja skumppaa otettiin.

      Jenni on suloinen mut miks hänen tukka on kuin kypärä? Vähän saisi olla eloo ja takaraivo kasvaa vuosi vuodelta ( sori Jenni.)

      Ostan nykyään vain tarpeeseen ja kaikkee on jo. Ihan harmittaa, koska olisin voinut haluta Karesta vaikka mitä. Oikeassa olet, ihan mun juttuja :)

      Poista