28.10.2011

Avuton valo

Reipas aamu. Hyvä aamu. Kakkuja leivottu, happea haukattu ja haahuiltu. Eikä ole ihmeellistä, että taas on perjantai? Toden totta.

Eilen kuvakurssilla oli oikein mielenkiintoista. Mentiinkin ulos ja autenttisiin maisemiin kuvailemaan. Viime viikon malli oli kuvioissa mukana ja haastavuutta lisäsi yleiset paikat, muut ihmiset ja hämärä. Hyvää settiä, mutta hemmetin vaikeeta. Sai taas huomata, kuinka avuton ihminen on valon edessä. Mut hei, epäonnistumisien kautta ihan jänniä fotoi... ja hauskaa oli. Laitan ne tänne taas, minnekäs muualle?

P:S Tervetuloa Markus! Mukavaa saada mieslukijoita.

Tanko taipuu

Valo yössä

Vain yhden kalterin tähden

Heijasteen heijaste

Kaasua

Shake it

Vaakatason vakavuus

Rakas, sinä tulit!

Salassa

Kulmasti

ChurchRave

Valoa kohti

5 kommenttia:

  1. Voi hitsit, että näitä kurssikuvia on mielenkiintoista katsoa. Minun silmään ne ovat ihan täydellisiä. Tykkään hulluuna kuvakulmistasi.

    VastaaPoista
  2. Hyvät on taas otokset otettu, wow!

    VastaaPoista
  3. Cool!
    I am so happy to see how you and others are managing. It made me a happy teacher to see you guys taking initiative with the model and the environment... and controlling the result :D

    Wonderful!

    T. Ope

    VastaaPoista
  4. Kaikille yhdessä: Sen on saanut huomata, että itsekritiikki kasvaa ja välillä on jopa, että ei näitä tänne voi laittaa. Hölömöö... Minä saatan nähdä kuvissa jotakin sellaista minulle kaunista, joka ei välttämättä avaudu muille. Tärkeintä on kuitenkin kuvata ja nähdä maailmaa... Kiva, jos tykkäsitte!

    VastaaPoista