14.9.2019

Aamulla ani varhain

Lauantai moorning. Syksy iskee tajuntaan just siks, kun ollaan jääty stadiin. Se on sen merkki. Siis syksyn. Näissä La aamuissa on aina jotain spessuu. Kauheest paljon olis kaikkee hoidettavaa, mut ensi inasen bloggaan. Laitoin akkunan auki ja kivasti viilee ilma tunkee tajuntaan ja läheiseltä urheilukentältä kuuluu joukkueen kannustushuuto. Palloo kaiketi potkiivat. Kivat heille. Hah, ollaan jo ylhäällä ja UK teki duunii tossa sängyllään, mut nyt sieltä kuuluu tasasen tyytyväinen kuorsaus. Hyvä, että lepää hän. Mie lähen kohta uimaan ja sit parturiin.



Viikko hurahti äkisti. Työskentely uudessa putiikissa ottaa jo rutiinilla. Alan asettua taloksi. Naapurissa oleva remontti kiristää pikkasen hermoja, mut onneks meluhaitta on jäänyt iltavuoron vuoksi vähemmälle. Ei hyö iltaisin tee ja mie oon ollut iltavuorossa. Mulle tämä on iso juttu, koska tule Rentolaan relaa, ei nyt ihan pidä paikkaansa. Ei hyvä mut ei tää ikuisuuksia kestä.



Keskiviikkona kävin Habitaressa. Iloisesti saan huomata, että se skandinaavinen pyhä yksinkertaisuus on väistymässä tai sanotaanko näin, se antaa tilaa myös muunlaiselle sisustamiselle. Värit, kuosit ja persoonallisuus nostaa upeasti päätään. Kaiken ei tartte mennä samalla kaavalla, voi revitellä rohkeasti ja antaa palaa. Hei gamoon, ei se sisustaminen ole niin hemmetin vakavaa. Puu on tullut jäädäkseen. En ole aikaisemmin kovinkaan ihastunut puun käyttöön, koska minusta se on kuulunut mökille. Pyörrän sanani ja olen vallan ihastunut mitä moninaisempaan puun käyttöön. Tarjolla on upeita puupintoja, huonekaluja ym. juttuja. Oli taas kiva piipahtaa ja paljon sain ideoita ja uutta näkemystä.



Rentolan ensimmäinen sisustuskonsultaatio keikka on buukattu. Olen siitä aivan innoissani. Toivottavasti tämä lähtee vetämään ja saisin siitä kivasti lisäbisnestä. Ja hei, vähäks kiva olisi, jos saisi tehdä sopivasti sitä kaikkea mitä rakastaa. Onnellinen on hän. Lähes siunattu.

Tänään meillä on hääjuhlat. Kauheest paljon mun olisi tehnyt mieli sienimettään moksälle, mut kai mun on joskus näyttäydyttävä UK:n ystävillekin. Etten mene ihan mielikuvitus puolisosta, nih. Toisaalta, en ole ollut häissä aikoihin ja ainakin paikka on kiva ja uskoisin, että hyvää pöperöö on tarjolla. Otetaan ilon kautta ja hei hopsansaa.



Pikku pää on täynnä kaikenlaista ideaa. Kirjoittelen muistilistoja toteutettavista asioista ja kehittelen uusia. Se hyvä puoli tässä yksin yrittämisessä on, ettei tartte kysyä kenenkään mielipiteitä. Saa tehä just niin kuin lystää ja miehän lystään. Ja eiks elämässä ole tärkeintä se, et saa tehä niin et on kiva fiilis ja innokas olo. Se jotenkin pitää virkeenä. Viikolla oli nettisivukoulutus ja sekin oli antoisa. Nyt osaan ihan ite tehä muutoksia ja lisätä kuvia what evör. Sivut on nyt valmiit ja käy huvikses kurkkaamassa www.hiusrentola.fi Eiks oo kivat?



No, enpä nyt kerkee tän enempää. Kohta täytyy alkaa kaunistautua illan juhlaan. Se jo muutaman tunnin ottaa. Apua, yhtään en tiedä mitä päälleni pistän. Kaapit täynnä liian pientä, eikä mulla ole säädyllisiä juhla-asusteita. On vaan paljastavii rätei ja lumpui. Niitä siis. Adios!

P:S Tässä viralliset kuvat Rentolasta ( kuvat otti toveri Timo Leppänen, joka kuvaa paljon interjööriä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti