1.2.2017

Nyt kaikki nukkumaan!


Joka tuutti tunkee tuota Trumpin älyttömyyttä. Yleensä mie en paljon korvia tuollaisille lotkauta, mutta täytyy myöntää, et hiljaseks vetää. Olihan se tiedossa, että tästä ei hyvä seuraa, mut aikamoisen mylläkän hän on saanut aikaan. Se musta on jännä, et miten noin sairas ihminen saa hillua miten haluaa. Eiks nyt joku roti löydy hänellekin, olkoon miten resdentti tahansa. Katsokaa mun sanoneen, et hengestään hän vielä pääsee. Isot oli puheet sekä lupaukset ja se kansakunta joka tajuaa, et ei koskaan saa mitä Trumppi lupas, niin ne lähtee tussareiden kans liikenteeseen ja hengiltä hänet pistää.  Sen verta riittää hulluja ameriikaan maalla. Ärsyttää vaan, kun joka meedia tunkee tätä äijää eetteriin, luet lehtee, katsot töllöö tai kuuntelet radioo. Trumppi, Trumppi ja Trumppi. Mee pois. Ällöttää suorastaan.
Unessa

Kylppäriremppa etenee lupaavasti. Remppareiska soitteli eilen ja siellä jo laattoja vedetään seiniin ja lattiaan. Se hyvin saattaa olla, että ensi viikolla evakko loppuu ja pääsen himaan. Hassua silleen, et luulin ikävöiväni enemmänkin ommaan kottiin. Kyllä koti mielessä käy, mut hyvin ollaan pärjätty. Sehän on taas hyvä merkki, jos kerta saman katon alle ollaan menossa. Tää oli hyvä harjoitus ja kertoo sen, että ei mittään hättää. Nyt vaan täys hässäkkä myyntiin ja toivotaan, et kevät on uuden ja tapahtumarikkauden ajanjakso. Uskon, luotan ja toivon.

Yksinäinen
Fy fan, mä inhoon tätä antibioottikuuria ja odotan et se loppuu. Tuntuu, että lähtee taju ja olen niin toksiini. Täynnä myrkkyy, okei pelastavaa sellaista, mut tekee huonon olon. Suussa maistuu koko ajan kitkerä lääkemaku ja oksennusolo velloo sisällä. Munuaiset huutaa hoosiannaa ja kipuilevat ihmeissään. Nyt vaan täytyy toivoo, et tää tehoaa, eikä tartte uusia. Varmasti sisältäni kuolee kaikki bakteerit, hyvät, pahat ja rumat. Jyäk!

Kaksin

Suomalaiset nukkuu liian vähän. Evakossa katsotaan aamuteeveetä ja siellä oikein roffesoria asiasta haastatelttiin. Tiukkaa tietoa ja läheltä liippaa omaa unielämää. Minä nukun liikaa ja en silti nuku. Niin kuin olen täällä todennut, niin yöt menee unia touhutessa. Unta nähdään siinä kevyessä unessa ja mun uni on ilmeisesti sitä suurimman osan. Pelkkää kevyttä, eikä silloin ihminen lepää. Jatkuva väsymys on normi olotila, ei hyvä. Millekkähän tuntuisi herätä joku aamu pirteänä? Mutta se vasta oli mielenkiintoista mitä kaikkea liian vähän nukkuminen saa aikaiseksi. Stressiä ja kaikenmaailman oireyhtymää. Mun täytyy tuokin allekirjoittaa ja siksipä olen hakeutunut asiaa selvittämään. Odotan mielenkiinnolla.

Eskimous

On ihanaa huomata ikääntymisen väistämättömiä ulkonäöllisiä muutoksia. Olen luopunut oman tukan värjäämisestä ja kas, kas, kun kivasti jo harmaata pukkaa. Juuri työkaveri kehaisi, et mulla on hyvän värinen tukka, sitä ei saa värjätä. Itseasiassa tämä harmaantuminen on tapahtunut aika äkkiä. Onko elämässäni niin paljon surua ja murhetta, että tukka harmaantuu. Ikäähän ei ole nimeksikään. Mut mun täytyy tunnustaa, että joka aamu hampaitani harjatessa, minua katsoo peilistä charmantti ikämies. Miehän nään vaan kopion george gluunista. Antaa tulla vaan, harmaantuisi hopea hapsiseksi!

Helmikuu heilahti. Mihin meni tammikuu. Järkky vauhti. Tää kuukausi on lyhyt ja sit ollaan jo maaliskuussa. Tämä kuukausien luetteleminen kertoo siitä, että mökkikuume alkaa nostaa päätään. Ei sille mitään voi. Tuossa jo päivänä muutamana ajattelin, et pitäisikö siellä piipahtaa. Tsekkaa mestat ja kohta kaiketi voi alkaa jo hiirenkakkaa siivoamaan. Jos nyt oikein muistan, niin viime vuonna oltiin möksällä maaliskuun lopussa. Sehän on ihan tässä. Siitä se alkaa taas. Kesä. Ou jee!


2 kommenttia:

 1. Niin se on, että alkuvuosi on hurahtanut ja kevät jo kolkuttelee.... ihanaa KESÄ! Nyt nukkumaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koht on juhannus ;)

   Se on sama kuin rahaa pankkiin pistäis, kun nuori ihminen nukkuu :)

   Poista