30.1.2017

Pienet joulut

Hei hoi. Arkirutiinit hieman sekaisin, eikä tänne ole kerennyt. Se on hyvä välillä sekoittaa pakkaa, niin arki taas maistuu.

Perjantaina aamulautalla Tallinnaan ja illaks takas. Vietettiin putiikin pikkujouluja. Se on kyllä hirmu näppärää piipahtaa lahden toisella puolella. Kaikki meni niin sujuvasti ja ollaan kuitenkin ulukomailla. Minä olen Tallinnafani vimosen päälle. Se on vaan niin magee citi.

Hääkii on menos

Auringon nousu merellä

Lainehet liplattaa

Aamupäivällä nautittiin Sinine Salongin hellivistä hoidoista. Mulla ensin kuumakivihieronta ja sen jälkeen kasvohoito. Jösses, kun oli rela olo ja naama nätti. Tapahtui sellainenkin ihme, et tää rankka antibioottikuuri saa aikaan hemmetin huonon olon, mutta se korjaantui ihmeen kaupalla hoidoissa. En tiiä, mitä tapahtui, mut se oksetus ja massun kierto hävis. Siitä taas seurasi sitten se, että saatoin nauttia alkkomahoolia ja siitä seurasi sitten taas se, että seuraava päivä ei ollut mitenkään ylevä. Auts ja vielä kerran auts, auts. Mut eihän ne oo pikkujoulut, jos ei oo seuraavana päivän tukka kipiä.

Suosittelen!!

Kivat valaisimet

Pari tuntia aikaa kaupungilla ja Tallinnan hyvät alet sai shoppaamaan. Meillä alennusmyynnit on 20 - 30 pojoo ja myydään vanhoja rättejä. Tallinnassa alet on 50-70 pojoo ja myynnissä kunnon tavaraa. Ostin untuvatoppiksen ja UK:lle paitulin. Aika oli tapetilla, kyllä siellä olisi löytöjä tehnyt enemmänkin.

Matkalla huussiin

Täällä vartioin minä

Iltapäivällä pöytävaraus ravintola Chediin. En nyt oo ihan varma mikä keittiö on kyseessä, sanottaisiinko itämainen, ehkä vähän thaikkuu, vietnamii jne. Mut olipa huippu ruoka! Mitä makuja! Olen ehkä snadisti kyllästynyt itämaiseen, mutta tämä oli kokonaan uusi elämyksellisyys. Voin todella suositella. Paikan outfitti oli silmää hivelevä. Niin kuin nyt Tallinnassa lähes joka kuppilassa on. Se on kyllä jännä, et miten siellä on niin eri meininki ravitsemusliikkeissä.

Mahtavat pöperöt...

...kivat värit ja rakenteet

Pirssit alle ja takas laivalle. Siinäpä sitä sitten on joutavaa aikaa nauttia väkijuomaa, sillä seurauksella, että jatkoille piti päästä. Testattiin hotelli Clarionin yläkerranbaari. Huluppeet on näkymät ja paikkahan oli täynnä kuin turusen pyssy. Komia on pytinki, internationaali.

Ellinoora lauloi kotimatkalla

Valo kannella

Siitä vielä parit kuppilat keskustassa, ensimmäinen oli meikeläiselle tuu mats. Liikaa metelii ja liikaa kaikkee. Kato, ei vanha enää älämölössä viihdy. Mut teki kyllä ihan hyvää vähän pyörähtää markkinoilla. Siitä on jo kotvasen aikaa, kun yöelämässä ollaan pyöritty. Kiva päivä ja ilta. Ei tartte lähteä merta edemmäksi kalaan, päiväreissu Tallinnaan on kivasti virkistävä. Jos elämä tempoo, niin ota potski ja pyyhkäse naapuriin nauttimaan. Mä niin komppaan!

Juhuu!

Clarionin kaunis deitsii
2 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa. Ja taas niin kauniit kuvat! Lainehet vähän niinkuin tauluksi tehty ja merellä hienot värit.

  Kotona on kivaa, mutta välillä tosiaan hyväksi lähteä sieltä poiskin. Mulla oli nyt kolmas hotelliviikonloppu pötköön ja se on jo jonkun sortin ennätys. Enemmän kuin koko vuodessa yleensä, mutta mukavaa oli. Ens viikonloppuna tosin köytän itseni kotisohvaan, enkä liikahda mihinkään. Se on jämpti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas aina kiva, kun käy jossain, niin saa myös uusia kuvia :)

   Katsoin ensin kalenterista, että ens viikonloppuna on kans meno ( biletys) ja huokasin UK:lle et ei jaksais. Onnkes se onkin vasta parin viikon päästä, saa huilata ja sit on taas kiva mennä :) Ei me ikäihmiset jatkuvalla syötöllä jakseta ;)

   Poista