13.12.2016

Matkakuumetta maisemissa

Sen verta kiirusta ettei ole koneelle ehtinyt. Tai siis on, mutta valokuvausopinnot vie ajan, mikä on jäänyt yli. Niin mistä? Ylijäänyttä aikaa. Eihän semmoista ole. On vain aikaa ja sitä käytetään elämällä välttämättömiin toimenpiteisiin ja puuhasteluihin. Ai perkules, just nyt muistin, että pyykkikone on laitettava laulamaan. Teen sen nyt HETI. Tuun takas...

Sinne meni mustat laulamaan. Katsokaas, nämä ovat jo matkavalmisteluja. Mukaan lähtevät asusteet on toki pestävä ja silitettävä. Kävelyasu, kaupunkiasu, vuoristoasu, illallisasu ja ranta-asu. Kyllä, uimahousut meni pesuun myös. Eihän sitä voi ummehtuneilla bikineillä rantaan mennä.Nyt on matkakuume. Sellainen pirunmoinen polte tuolla jossain sisällä. Tekee levottomaksi ja odottaa. Pakkaan jo päässäni. Tänään käyn ostamassa kaikki tarvittavat tykötarpeet eli lääkkeet ja kosmetiikan. Niitä tuleekin sitten yksi matkapakaasi. Ihan oikeesti, tässä iässä kun lähtee, niin lääkkeitä on kolome kollii. Kaiken varalta. Ummetus ja ulostuslääkkeet, kun ei voi tietää, onko ripuli vai ummetus. Särkylääkkeet eri vaivoihin. Närästyslääkkeet ( juu, juon viinii joka päivä.) Vitamiinit ja hivenaineet. Noh, en mää viiti koko listaa luetella, on niitä jokunen.Matkalaukku pitää hakea kellarista. Senkin pitää tuulentua, on ummehtunut. Hmmm, millois olin viimeksi ison laukun kans matkoilla. Taitaa olla muuten tasan vuosi, ja samat mestat silloinkin. Toki, pikkulaukun matkoja on tehty useitakin. Mun täytyy aina ottaa oma tyyny mukaan. Ilman sitä en voi elää. Enkä halua sitä saatananmoista niskakipua koko lomaksi. Se on äkkiä pilalla, jos ei nuppi käänny, eikä puhumaan pysty.Oli taas huikee viikonloppu kuvauksen parissa. Opiskelimme henkilökuvasta ja Su luontokuvausta. Kyllä se kuulkaa nöyräksi pistää, kun saa nähdä todellisten ammattilaisten ja osaajien duuneja. Matkaa on vielä, mut hyvä hei, et on tavoitteita. Eiks niin. Olin kyllä taas niin innoissani, et olin aika rättipoikki viikonlopun jälkeen. Mut se on vaan niin hemmetin antoisaa!!Joko huomasit, että blogin ulkoasu on taas muuttunut? Jos et, niin vilikaseppa uudelleen. Lemon Gay tavoittele uusia tuulia ja lukijoita. Enää en kirjoittele vakkani alle, enkä säästele kynttilääni. Lemon Gay on myös instassa ja feisbuukissa. Käy ihmeessä tykkäilee ja mua saa jakaa myös. Katsokaapas, miehän rakastan tätä kirjoittamista ja kuvaamista yli kaiken. Mikä olisikaan hienompaa, jos tästä saisi itselle duunin tai osittaisen toimeentulon? Sitä tässä vaatimattomasti tavoitellaan.Mulle on moni sanonut, et mun blogissa on hyvää sisältöä ja luettavaa. En ehkä ole valtavirtaa, enkä halua olla. Tyyli ja tapa tulee säilymään, mut pahakseni en pane, jos saan siis näkyvyyttä ja mammonaa.

Nyt pitää suoriutua rantaan. En ole käynyt avannossa reiluun viikkoon ja sen alkaa tuntea. Olen tämän aamun hyppinyt seinille kuin aropupu ja sisuksissa kaivelee kuuma levottomuus. Avanto antaa rauhan. Avanto rakastaa mua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti