5.12.2016

Aikansa on kaikella

Pieni breikki, mut elossa ollaan. Lentsupöpö yrittää kaataa ja tekee olon vetämättömäksi. Eilinen meni soffan pohjalla. Vedin tuplaten sinkkii ja ceevitamiiniä. Edellisen viikon kylmettymiset vilustutti, näin ajattelen. Otetaas iisisti ettei pahemmin töki. On kamerauskoulua ja reissuun lähtö. Nyt ei voi sairastaa.

Muutama koulutehtävä kuvina

Yritin varata Malagaan uuden vuoden dinneriä. Noilta noin yleisiltä sivuilta. Ovat kovasti varattuja, ilmeisesti eivät ota sieltä varauksia spesiaali-iltaan. Olin näppärä ja lähetin varauksen suoraan restoranttiin. Saas nähä, onnistuuko. Viime vuoden katastrooffi nousee mieleen. Silloin oli pakko mennä sinne minne pääsi uuden vuoden aattona. Joka ikinen kuppila fuli booked. Mentiin sit ja saatiin huonoin ravintolakokemus evör. Nyt pitää yrittää varautua ajoissa, vai ollaanko jo liian myöhässä. Toivottavasti ei.

Valon asettelija

Vastatarjous asunnostani on heitetty menemään. Vastaus tänään kello kaheksantoista. Hassua, et mua ei silleen hermostuta. Ymmärsin, et väkisin ei mitään väännetä. Tottahan tahtoisin, että kauppaa jo tapahtuisi, mutta tässä on nyt niin monta liikkuvaa osaa. Saadakseen ne loksahtamaan paikoilleen, ei hättäilemällä tule kuin heikkopäisiä lapsia. Kaikella on aikansa.

Miks et sä soita

Vähäks hienoo, että Saara on päässyt X-faktorin finaaliin. Hän on niin paikkansa ansainnut. Tänään ilmaiskonsertto senaatintorilla. Pitäisikö mennä, jaksaisiko ja kestäisikö sitä ryysäämistä. Mut olisihan se kannustavaa olla paikalla, miljooonin suomalaisin. Miten ne muuten kaikki ihmiset mahtuu sinne, koska torihan on nyt yhtä tuomaan markkinaa. Siitä saattaa tulla aika hankalaa, eiks järjestäjät ole tämmöistä ajatelleet. Juu, en mene paikalle, talloovat kiihkeimmät jalkoihinsa. Mut Saaraa komppaan ja kannustan täysin rinnoin ja maitorauhasin.

Valoa päin

Yhden päivän kun makaa, niin tulee hillitön tarve tehdä jotain. Pitäisi hoitaa sitä ja tätä. Sänky vetää kyllä vieläkin puoleensa. Jos laittaisi pyykit koneeseen, silloin työn tekee kone, en minä. Ulos tekee mieli, avantoonkin. Se ei välttämättä ole nyt järkiperäinen mielihalu. Huokaan ja nöyrryn lepoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti