21.9.2016

Elä vatuloi

Nyt on blogin ulkoasu valmis. Siinä ihan itteensä esille tuo hän. Tiukka ilme, sellainen tuumaileva. Eiks sovi tyyliin, tuumaileva on blogi myös. Oudolle tuntuu oma kuva, mut kaiketi se on päivän trendi. Järkytys oli suuri, kun hyvää kuvaa yritin napsia. En paljon valehtele, jos sanon, että noin sata otosta otin. Tämä yksi ainut kelvoitettava. On meinaas tää lärvi valahtanut pahemman kerran, ei taho sellaista kuvaa missä näyttää ihan buldogille. Ei mua rypyt haittaa, ne ovat elämää, mut ei toi valahtaminen näytä erityisen edustavalle. Saanen huomauttaa, että tätä kuvaa ei ole käsitelty, ihan tuli vahingossa tuollainen "tuore" otos. Juu, ei sillä, että olisin turhamainen. Ehei, mut kyl tää on... Ikääntymistä.Miehän seuraan töllöstä tätä Ensitreffit altarille. Ei sieltä mitään muutakaan tuu. Ja se on hyvää pariterapiaa omallekin ihmissuhteelle. Nyt mukana sellaiset parit, että välillä vallan ällötys nousee, niin ovat lovelove. Saas nähä, tullaanko alas korkeelta ja kovaa vai onks tässä nyt oikeesti kyseessä vuosisadan laavstoorit. Se yks pariskunta pussaillee koko ajan, ihan huvittaa. Kohta on huulet ruvella ja rakkuloilla, tuollaisella imuttamisella. En mie sillä, toivon toki parasta mahdollista. Hauska katsoa tuollaista ällö lällyä. Itse on moiseen pystyis, silleen ovat rohkeita ihmisiä.

Mitä tapahtui eilisille kakuille, jotka olin jo tuhonnut epäonnistumaan? Niinpä vain napsahtivat vuasta irti ilman korppujauhotusta. Nou problemos. Eli onko tämä nyt kansallinen kusetus koko vuan jauhotus. Olen sen verta monta kakkua kahdentoista vuoden aikana paistanut, et siihen eräskin korppujauhopussi on mennyt. Hirvittävä rahamäärä! Olisin miljonääri, jos olisin vain jo aikaisemmin tajunnut, että ei tarvita jauhotusta lain. Huutava vääryys. Kelle osoitan  reklamaation? Onko tämä Marttojen kansallinen juoni ja heillä on diili korppujauhofirman kans. Käärivät dollarit taskuun, hemmetin Martat. Mää kyllä soitan Sauli Niinistölle tai sen rouvalle, mikä se nyt olikaan nimeltään. No hän, joka runoja rustaa. Hän ymmärtää mun tuskan.

Nyt en vatuloi. Nyt on mentävä uimaan. On liian kaunis aamu tuhlattavaksi. Niin mistä. Mistä mä sen tuhlaan. Elämästä vai ajasta vai mistä. No en tiiä, mut tätä just tarkoitin. Lopeta jo ja mene uimaan. Elä vatuloi. En en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti