8.7.2016

El Turismo, porfavor

Hei hoblaa! Aamurutiineihin ( voiks lomalla olla rutiinit????) näyttää kuuluvan bloggaus, mokka ja terde. Tänään en käynyt edes uimas, kun on niin kylmä. Yleensä painun unenpöpperössä järveen ja sieltähän nousee uudelleen jälleen syntynyt ihminen. Nyt kääriydyn huopaan ja heitän villasukkaa ja tumppua ylle. Mut siis rutiinit ne pitää olla lomallakin, sitähän saattaisi mennä vallan sekaisin.

Sen verta on jo mökkeillyt, että eilen oli pakko päästä sivilisaatioon. Vettä rätki kuin esterin hanurista, mutta sitäkin uhmaten otimme vuoteemme ja kävimme Lohjalla. Sen verta pelivaraa rutiineissa, että tammisaari vaihtui lennossa lohjaan. Eiks oo roheeta. Uskaltaa tuollalailla vaihtaa aamun suunnitelmia. Joskin eilinen päivä olisi ollut otollinen koko päivän löysäilyyn ja sateen pitämiseen. Oli pakko saada vähän äksönii.

Ranskalainen maku

Käytiin syömäs italialaisessa ja sanoinkin UK:lle, et nyt leikitään bellabella italiaa. Hyvin meni läpi. Jälkkäriksi mentiin sit ranskanmaahan ja kohteena kaffila St. Honore. Ihan kuulkaas pantiin parasta pöytään ja leivoksilla mentiin. Ylen oli hyvät ja hetken sai olla el turismo. Ei sitä paljon tartte, kun saa lomafiilarit ja miks mennä merta edemmäks kalaan, kun voi mennä lohjalle.

Ergonoominen ilo

Ostin peräti uudet tossut. Ajatelkaas, siitä on jo niin pitkä aika, että en muistanut mikä on mun kengännumero. Juu, sovitin spontaanisti 41 ja vallan ihastuin tossuun. Kassalla tajusin, et mun kokohan on 42. Sovittamaan uudelleen, sopiva oli. Ja kiva tossu. Sellainen ergonoominen ecco ja nyt vielä ale. Olen saanut huomata, että conversin tennari on pohjaltaan mulle epäsopimaton. Ei ole pohjaa, pitää olla kantaa, niin selkä tykkää. Olin iloinen uusista ja laitoinkin ne heti jalkaan. Kevyt oli askel ja nyt selkä tykkää. Pieniä ovat ihmisen ilot.

Tangokuningasfinaali katsottiin. Tottahan toki. Se kuuluu kesän traditioihin. Ois joskus kiva mennä seinäjoelle. Sanoinkin UK:lle, et voisin ens kesänä osallistua. Ja millähän kappaleella ajattelit. No, tietenkin olen rotunainen. Kaiketi oikea kunkku voitti, joskin tykkäsin siitä nuoresta jantterista, joka oli kans viivoilla. Hää oli niin ihanasti gay. Ja hyvä laulaja, joskin tarvitsee muutaman vuoden kypsyäkseen. Tango tarttee elämän kokemusta. No niin, se siitä tangosta, olen ylettömästi siitä nyt höpissyt. Höperö.

Tänään saan vieraan. Eräs ystävätär tulee iltapäiväjunalla. Tulee vaihtelua meidän rytmiin. Eiköhän me pienet kesäjuhlat pystyyn laiteta. Menyy on jo suunniteltu. Alaterdellä ei varmaankaan pysty ruokailemaan, sen verta viilee ja tuuli. Harmi, koska se olisi aina niin juhla. Ollaan ulkona, taivas vain kattona. Mut eipä anna tuon tahtia sanella, mennään sillä mitä meille annetaan.

Ou jees. Voisi hiukkasen siivoilla, sellaista kevyttä pintaa vain. Sinä on sellainen rutiini, josta en eroon pääse. Perjantaina mielellään voi vähän rättiä heiluttaa, niin tietää viikonlopun tulleen. Mut hetkinen, onks tänään perjantai vai torstai? Apua, nyt en kyllä yhtään muista. Ihan sama, mä voin olla just siinä päivässä, kun mua huvittaa. Jos mä siivon, niin silloin on pe. Heleppoo ja vallan yksinkertaista. Adios. Hyvää viikonloppuu, jos se nyt sit on!

3 kommenttia:

 1. :D. Kiitti kun aloit siivoomaan, niin saatiin tännekin perjantai. Viikon paras päivä! Ja juu. Nyt poltat ne Converset tai jotain. Itse nakkasin samasta syystä kasan littapohjaballeriinoja keräykseen. Ei kestä enää jalat semmosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantairutiinit ovat niitä, että tietää olevan viikonloppu vaikka muutoin olisikin päivistä sekaisin.

   Kaiketi täytyy siirtyä klopoihin joissa on pohjat. Huomattavasti mukavammat jaloille. Ja seljälle.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista