27.5.2016

Siittiöiden hyökkäys

Ai nou, ai nou. Toistan itseäni, mut tää viikko meni taas hujahtaen. Mulla on sellainen fiilis, et taidan elää niitä niin sanottuja ruuhkavuosia. Tämmöistä kai se on, kun seittemän mukulaa pyörii jaloissa, kissat ja koirat ja duuniakin pitäisi tehdä. Ei, en mie valita, mutta mieluusti ottaisin muutaman tunnin lisää vuorokauteen tai sitten en. Tekee sen minkä kerkeää. Ai perkules, just muistin, et eilen illalla pesemäni pyykit on vielä koneessa. Jäi sit sinne. Hätäpäissäni oli illalla pakko laittaa järjestystä ylle, kaaos olisi muuten väistämätön. Tiiättehän tuon, järjestyksen ihminen, kun on. Siitä seuraamaan sitten se, että saatuani vihdoin ruotuni lepoasentoon soffalle, tajusin olevani niin poikki, että oli hilattava perse tuonne kammarin puolelle makkoomaan. Poks, sammuin välittömästi. Poks, poks.

Kesärytmityksen alettua, pitää juosta möksällä joka viikonloppu ja se tekee taas sen,  että se aika on pois siitä normirytmityksestä. Ei sillä, kivahan sinne on mennä, mutta se on aina jostain muusta pois. Enkä taaskaan valita, onnellinen saa olla, että on. Juurikin näin. Hermostunut olen ollut koko viikon ja herännyt taas kello viis. Siitä tietää, että joku ressaa ja valvottaa. Se uusi työhuoneasia ressaa ja valvottaa. Paikka oli mahtava, liiankin mahtava. Mutta talouspoliittiset ongelmat tekevät asiasta haasteellisen. Miks tuota rahan paskua ei voisi olla niin, että ihminen saisi vapaasti toteuttaa itseä. Niin miks? Kysyn vaan ja kiroan.

Hyi kakkaa. Keltaista kakkaa joka paikka täys. Taloni ympärillä paljon isoja mäntyjä, jotka sylkevät siittiöitään isoina pilvinä. Toissa päivänä jätin keittiön ikkunan auki ja katso, keittiön lattia ja pinnat keltaisenaan siittiökakkaa. Ja hei, puhumattakaan partsista, sinne kun astuu, niin keltainen siittiöpilvi vain pöllähtää. Toivottavasti en ala kasvaa pikku mäntyjä. Millainenhan keltainen kakka odottaa mökillä, huh. Se on aloitettava pesuhommista, kun sinne menee. Sitä paitsi, olen snadisti algeerialainen mäntypölylle.

Tänään meillä on oikein syy juhlia. Ukkokulta täyttyy vuosia ja ajattelin synssärikemut pystyyn pistää. Ihan kuulkaa mansikkatortun väännän ja pitäskö aitoo shamppanjaa puteli ostaa. Pikku lahja täytyy laittaa, onhan se kiva yllättää. Mitäköhän laittaisi illalliseksi, neljällä lajilla mennään, vähintään herra mun jee. Enihau, on ihanaa taas mennä möksälle voimaantumaan. Satoi tai paistoi, itseasissa sade olisi jopa toivottua, kunhan ei lottuuta koko viikendii. Kiitos.

7 kommenttia:

 1. Pikkuusen on alkanut tosiaan ne siitepölylaskeumat jurppia. Etenkin kun meikäläisellä menee henigtysteiden lisäksi tukkoon silmät ja koko pää. Tuntuu, että on yks sumea mötti vaan, jota täytyy kuljettaa mukana..
  Tänään onneksi sataa. Jess! Keltaiset lautat vaan lorisee menemään pitkin katuja ja ilma raikastuu.

  Mukavoo möksäilyä ja Onnea ukkelille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, nyt kommentointi onnistuu. Laitoin itse viestin ja nyt sain kanavat auki.

   Juu, arvaa vaan mikä kakka odotti täällä mökillä. Eikä täällä vettä näy, eikä kuulu. Ihan odotan jo sadetta.

   olin pentuna pahasti algeerialainen siitepölylle, elämä sen kanssa oli yhtä helvettii. Onneks se jätti tomumajani ja nykyään selviän aika vähällä oirehtimisella. Tiedän siis mistä puhut ;)

   Poista
 2. Ihan samanlaiset fiilikset täälläkin, viikonloput mökillä -ihanaa sinäänsä- mutta se aika on aina pois niistä kotihommista. No, toisaalta ehtiihän sitä sitten syssymmälläkin ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks myö sovita niin, että kaiken kerkee sitten syksyllä. Tai joskus. Ihanoo mökkiä myös teille ja muistakaa juhlat. Juhlat, juhlat.

   Poista
 3. Meillä on taloyhtiön pihalla isoja hopeapajuja ja saavat samanlaista keltaista töhnää aikaiseksi. Sen lisäksi meidän piha on täynnä niiden urpuja. Ei tykkää.

  Isot onnittelut Ukkokullalle!

  Ensi viikolla alkaa ensimmäinen lomasessio ja keskiviikko iltana pääsee mökille. Jippii!

  Oliko muuten edellisen postauksen hautausmaakuva Fagervikin hautausmaalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt vihdoin kommentointi takas onnistuu. Jostain kumman syystä, tämä rakkine ei antanut vastata.

   Mikä pahinta tässä siittiökakassa on se, että auto on aivan möhnän peitossa, ei yhtään tykkää.

   UK kiittää ja kumartaa onnentoivotuksista.

   Loma on ihmisen parasta aikaa ja varsinkin, kun pääsee mökille. Nauttikaa ja muistakaa juhlat. Juhlat, juhlat :)

   Sinä tunnet nämä tienoot kuin omat taskusi. Fagervik kyllä.

   Poista
 4. Hei kommentoijat! Jostakin syystä tietotekniikka ei anna mun vastata teille. Hassu ja ihmmeellistä. Palattuani sivistykseen, yritän kotikoneellani tai jos tämä on vain hetkellinen katkos tietoliikenteessä. Aim sou sori.

  VastaaPoista