7.4.2016

Pois paha pois hus hus

Voi jösses taas tuota viime yötä! Kyllä oli sellaista hulapaloota, että en tiedä miten päin olisi. Pahoja henkiä piti pois ajaa ja sitä perkelettä huutaa. Porukkaa oli kuin elon pelissä ja korostuneesti viime yönä näin unta, että selitin unta. Kävin läpi sitä makuhuoneessa seilaavaa porukkaa, oli ukkoo ja akkaa, pirua ja pahaa henkeä. Onks ne oikeesti jotakin levottomia sieluja, jotka ovat ottanee minut kohteekseen. En mie tiiä, mut alkaa käydä jo voimille tämmöinen touhuaminen.

Eiks ihminen periaatteessa ole syvässä rem-univaiheessa, kun unta pukkaa. Herättyäni mun olo on kuin jyrän alle jäänyt, eikä suinkaan levännyt. Pää on raskasta metallii ja paikat kipeenä kuin olisi päin tatamii viskelty. Ei kai se ihme, koska potkin ( siis oikeesti otan vauhtii ja potkin ) pois pahoja henkiä. Se on vasta villi tunne, kun nämä ns. henget lähtevät mua viemään. Tunne on sellainen, että lähden nousemaan jalat edellä korkeuksiin. Minua viedään kuin viiden pennin hevosta. Leijailen pitkin asuntoa ja sit mennään universumiin. Välillä ne rätkii pitkin seiniä. Se on ikävä tunne. Pelottaakin niin perkeleellisesti. Yritän herätä ja heräänkin, mutta nukahdettuani uudelleen, kaikki alkaa taas. Onks mun psyyke jotenkin viturallaan, olenko sekoamassa, katoamassa lopullisesti. Kai tälle jotakin pitäis voida, pitääkö paikalle kutsua joku pahojen henkien manaaja. Taidan alkaa kuvaamaan yöllisiä touhuja riistakameralla. Josko sillä löytyisi joku vastaus. Hei, niistähän voisi tulla hyvää juutuub rainaa, jesh.

Parvekkeelta avautuva piskuinen metsikkö on ihmiselle kevät aamujen konserttisali. Huikee tsirktus, liverrys ja ujellus. Aamu lämmin ja kosteinen, parasta pikkuisille operettidiivoille. Eihän tuollaisesta voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle. Rienatkoon yön tummat paholaiset, mutta päivän voimat ja linnun laulu kirkastaa mielen ja hyvä voittaa pahan. Olen siis siunattu. Onko olemassa mitään kauniimpaa kuin linnun laulu?

Huomenna on vuodevaatekuvaukset. Yksi mun asiakkaista ehdotti, että kuvattaisiin mun mallistoa heidän himassa. Heillä on myös suosittu blogi ja sinne niin kuvat otetaan. Heillä on aivan hurmaava koti, sellainen vimpan päälle design. Varmasti tulossa kiva sessio. Hei, eikä tässä kaikki. Toinen asiakkaani, joka on taas markkinoinnin ammattilainen, tarjosi myös apuaan. Sain eilen hyvinkin kattavan selonteon yritykseni menestymisen parantamiseksi. Kyllä kuulkaa tuollainen lämmittää mieltä. Olen ihan hirvittävän kiitollinen tarjotusta avusta ja kieltämättä käy mielessä, että on jotakin tässä elämässä tehnyt oikein, jos ihmiset pyyteettömästi tarjoavat apuaan. Enkä nyt yhtään itseä korosta, mutta se sanonta, että hyvä tulee hyvän luokse, pitää kyllä paikkansa. Näin haluan uskoa. Mahtavaa! Upeeta!

Tänään saan uuden tukan. Kyllä olikin jo korkea aika. Alan pahasti näyttää peltoelvikselle. Tehdään ihan uus model. Täytyy vanhankin välillä yrittää uudistua. Kuis sitä onkin niin jymähtänyt, ennen vanhaan mallia vaihdettiin kerran viikkoon. Nyt käyn parturissa kahden kuukauden välein, hyvä jos silloin. Taitaa edellinen kerta olla pahasti viime vuoden puolella. Huh. Alan tosiaankin näyttää kampaajalle...

2 kommenttia:

 1. Kiva nähdä vuodevaatteita oikeassa ympäristössä! Kuvia odotellessa!
  Ei ole tarkoitus vääntää veistä haavassa, mutta nukuin viime yönä todella hyvin. Nyt olo on energiaa täynnä ja mieli on kevyt.
  Kyllä kunnon yöunet ovat kaiken a ja o.
  Joku riivaajan poistaja sinun pitää nyt hankkia ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, innostuneesti odotan minäkin kuvaksia, ne on aina kivoja juttuja.

   Ihminen tarvitsee unta, ruokoo ja rakkautta. Niillä pääsee pitkälle, jos joku ontuu, niin sekaisin on kaikki. Argh! Joku manaaja tässä täytyy hommata ( tosin viime yönä jättivät rauhaan.)

   Poista