31.1.2016

Hohdokkaasti täyskaato

Hups, kun heräsin ajoissa. Ukkokulta kuorsaa aamusta ja siihenkö heräsin tai muutoin vaan. Mut kaukana ovat ajat, kun meitsi kukkui täällä aamuyöstä. Unielämän sekamelska on taantunut ja voin jopa todeta, että nukun ihmisiks. Se on hyvä asia se. Sitä valvomista ei kestä erkkikään. Semmoisessa menneepi mielenterveys. Niin ja se vähäinen järki, mitä on enää tähteellä.

Me todellakin oltiin eilen illalla hohtokeilaamassa. Ja sehän oli ihan hauska tapa viettää parisuhteen laatuaikaa. Eikä me oltu ainoat. Kaikki radat fulibukt ja ihmiset enemmän vähemmän juhlatuulella. Siellä sai alkkomahoolia ja joka radalla taisi bisse ja sidu maistuu. Ihan rentoo. Minä taas en sotke sporttii ja bilettä, enkä nähnyt mitään tarvetta juopotella. Selvänä olet symppis juu.

Alkukankeuden lämmettyä, se pallo pysyi radalla ja kyllä muutama täyskaatokin tuli onnistuttua. Täytyy tunnustaa, että hävisin kaikki erät UK:lle ja sekös pikkasen kismitti. Kyl mää ihan tosissaan olin. Asuttuaan ameriikkan yhdysvalloissa UK on harrastanut keilailua enemmänkin. Mun tausta on taas sadan vuoden takaa. Joskus räkänokkaisena koulun kans käyty leikkimässä. Et siitä saan tasoitusta ja se huomioon ottaen, voitin kaikki erät.

Its ö blinitaim, hani

Rankan reenin jälkeen käytiin ravintola Töölön Rannassa nauttimassa blinipöytä. Ei huono. Tää on siitä kiva paikka, et sinne saa yleensä pöytävarauksen ilman ongelmia, nytkin tehtiin varaus iipee ja nou problemos. Olen asioinut siellä useamminkin ja aina olen tyytyväinen ollut. Ruoka on hyvää, jos nyt ei ihan huippu kyrmee. Paikka on kiva, rauhallinen ja palvelu on joka kerta ensiluokkaista. Eikä hintakaan oo silleen paha. Meinaan vaan, et jos joskus tulee sellainen fiilis la-iltana, et haluaisikin pois kyökistä ja ulkoruokintaan, niin tänne kannattaa aina yrittää. Keskustan paikat ovat yleensä kaikki täynnä, eikä niistä tipu muruakaan nälkäiselle.

Oltiin just sopivasti himas, kun alko uuden musiikin videoesittely. Ensin olin, et just joo. Taas saa hävetä silmät päästään ja en nyt sit yhtään jaksaisi. Mut hei, kerrankin kisassa oli jopa niin monta hyvää biisiä, että tuli ihan valinnan vaikeus suosikista. Ja uskallanko ääneen sanoa, niin meininki oli suhteellisen internationaale. Tykkäsin hurjasti siitä, missä tummaihoiset joraili ja laulajatyttö oli kotkasta lähtöisin. Hyvää kamaa, mut ei varsinaisesti viisu. Tai kuka ties, olisi just niin poikkeavasti upee, et saattaisi pärjätä. En nyt vaan taas muista esittäjän nimee, sorgen. Ja uskokaa tai älkää, niin hieno veto oli myös se tyttöbändin raskas jyke. Pikkasen porno, ei liikaa ja homma skulas. En yleensä tykkää olemoisinkaan moisesta genrestä, mut ihan kun tää olisi laittanut meitsinkin hormoonit tykittää. Häh!?

Ehkä koskaan ever paras tarjonta, ja ilokseni sain huomata, että yhtään junttii ei ollut. Okei, Eini on Eini, maitolavojen rinsessa, enkä tohdi moittia. Ja tykkäsin myös siitä viiskytluvun iloittelusta. Siitä vaan tuli niin hyvä fiilis. Jos kieli olisi ollut lontoota ja pojat olisi stailattu paremmin, niin whai not?
Muutama jonniin joutavuus, mut kyllä nyt tulee mielenkiintoiset skabat. Ja hei, kyllä suomi on taas vahva ennakkosuosikki voittoon. Niin kuin joka vuosi. Jäämme innolla odottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti