14.9.2015

Tuottaako järki tulosta

Mun sisällä asuu dinosaurus. Ainakin äänistä päätellen. Hirvee möykkä. Refluksikohtaus uusiutui toissa yönä. Se oli lajissaan toinen. Herra mun jee, kuinka voikaan olla kivulias ja vastenmielinen. Siksi kai toi sauruskin sisälläni velloo. On tää kans, mitä vielä. Liittynee tähän ihanaan ikääntymiseen. Ja ruokavalioon. Eli pahemman kerran karsimiseksi menee sekin. Kaikki nautinto poistetaan elämästä, kun ihminen täyttää viiskyt. Kohta ei kai saa syödäkään kuin kurakauravellii. Jette kiva de. Mutta sitä mää en voi ymmärtää, että oluen juonti voisi aiheuttaa refluksii. Et niin ku miks?

Ukkokulta lähti maalimalle. Minulla on puolittainen olo. Ihan kuin jotakin puuttuisi. Eikö ole aika outoa? Minä, joka olen aina ollut itsenäni kokonainen, olenkin yhtsilleen puolinainen. Joku voisi sanoa sitä rakkaudeksi. Mut eihän sellaista ole kuin elokuvissa. Nyt täytyy tormistautua ja lopettaa levottomat. Olen mää kuitenkin silleen et vähä niin kuin hempeetä ( vieno puna nousee poskipäille, thihii hii.)

Tänään mää meen kallonkutistajlle. Ihan oikeelle psykoterapeutille. Nyt aletaan rassaamaan pään sisäistä ongelmavyyhtiä. Hah, mua tämmöinen ei hävetytä yhtään ja voin tuoda sen maailmalle julki. Hullu mikä hullu. Miks en menis, kun on mahdollisuus saada taas kerran kertoa itsestä. Minäminäminäminäminäminäminä ja silleen...

Jos nyt totta puhutaan, niin otamme uuden lähestymistavan kipuun. Tuohon mun ystävään. Sitä ei kuulkaa koskaan tiedä, kumpi oli ensin. Kipu vai  kipu. Ei varmasti ole haittaa siitäkään, että luodaan syvä anaalinen analyyttinen suhde tunnetasolla vellovaan ajatusmaailmaani, jota nyt sattuu siivittämään kokemus kipu tai joku epämiellyttävä aistimus. Siinähän saattaa piillä se vaara, että kaikki onkin kuin onkin vain pelkää harhaa. Jos nyt ei muuta, niin ainakin odotan, että saan lisää leikkikaluja käsitellä asiaa. Voihan se myös olla, että nousen itseni yläpuolelle ja alan hallita sitä kaaosta mikä ihmisen kehoa runtelee. Ajatteleppa sitä.  Käynti terapeutilla auttaa, sanoi optikko kun uusia laseja sovitteli.

Uusi viikko uudet kujeet. Hirveesti paljon asioita pyörii tuolla päässä ja täytyy myöntää, että sekavasti siellä poukkoilevat. Kuuluneen asiaan, mutta siedän sellaista hyvin, hyvin huonosti. Katsokaas ja nähkääs, syy siihen miksi olen näinkin suhteellisen toimintamallinen ja kykyinen on vain ja ainoastaan se, että en kestä epäselviä asioita sisälläni. Sinne kun tunkee kaikenmaailman tavaraa, niin ne pitää saada jonkunlaiseen tolkkuun. Muutenhan siinä saattaa mennä viimeinenkin järkeni hippunen. Joku saattaisi ajatella, että kauheen aikaansaapa on tuo ihminen. Totuushan on siis ihan toinen. En saa aikaan, mutta järjestelen asioita. Kai se sekin on jotain aikaansaannosta. Se on taas sit ihan eri juttu, tuottaako se mitään tulosta vaiko sitten eikö. Että semmosta tällä kertaa joo...

3 kommenttia:

 1. Todellakin mielenkiintoista (ja terveellistäkin), että joku muu setvii pään sisältöä ja kaikkea sitä, mikä siellä risteilee. Itse kun on niin kauheen hankalaa välillä pysyä omista aivoituksistaan selvillä. Jotenkin menee tukkoon koko systeemi, kun sinne ajautuu kaikenlaista ideaa ja intoa ja keskeneräisen ahdistusta ja mitä nyt sit milloinkin. Tekis hyvää mullekin tommonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, välillä on ihan hyvä laskea liikaa " höyryä" ulos. Mahtuupahan taas sitten uutta tilalle. Kokemuksena ihan jees, mut en nyt sit tiiä sen tarpeellisuudesta. Mut menen uudelleen. Sain muuten kotitehtäväksi opetella suvaitsevaisuutta omaa itseä kohtaan. Hmmm..ei ihan iisii. Yritän.

   Poista
 2. Tarvitsetko lainaa? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Hobelman Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme lainoja kohtuullisella korolla 2%. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa hobelmanfinance@gmail.com ja työskentelet kanssamme hyvästä kokemuksesta. +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

  VastaaPoista