1.9.2015

Arkista ihanuutta

Citissä ollaan ja ihmeellisesti kumma, nukuin ihan hyvin. Tosin akkunat sepposen seljällään, että saan happee. Se auttaa selvästi. Siis avoimet ikkunat ja siitä seuraava hapetus. Mulla on makkarissa juurikin ikkunan edessä paljon viherkasveja, enkä siksi voi pitää ikkunaa auki viileillä keleillä. Voisi olla hyvä, jos tekisi sellaisen muutoksen, että makkarin ikkuna olisi auki ympäri vuoden.

Himas on nettiyhteydet kaput. Laittoivat taas uuden modeemin ja sen käyttöönottopäivä on mennyt menojaan. Minulle siitä ei ole tullut mitään ilmoitusta. Sain toki uuden aparaatin, mutta tässä mitään ole kerennyt asentelemaan. Nyt joudun odottamaan, että saavat kytkettyä. Miks helevatassa noitakin pitää jatkuvasti uusia? Sit on kaikki taas sekaisin ja mikään ei toimi. Onneks on tää aipäddi. Ihan järkkyy, et ihminen on tullut niin riippuvaiseksi tietotekniikasta. Varsinkin juuri nyt, kun pitää olla yhteydessä sinne tänne ja tonne.

Tänään menen käymään duunissa. Meillä on yksi kurssi ja putiikki täyttää komiat 11-vuotta. Huh, kylläpä aika on mennyt vauhdilla. Vastahan se oli, kun intopinkeenä sitä pystyyn väsättiin. Muistorikkaita vuosia ja kaiketi sitä saa olla itsestä ihan ylypiä. On se tuonut leivän pöytään meille kaikille. Jos työn aiheuttamaa kipuilua ei lasketa, niin kyllä töissä on ollut hauskaakin. Se on aika tärkeää, et voi sanoa tykkäävänsä työstään ja nauttii siitä. Se on aika paljon se.

Sain kuin sainkin tehtyä sille varastolle jotakin. Parin tunnin paskanen toiminta tuotti viisi jätesäkillistä roskaa. Toivoa sopii, että en saanut myyräkuumetta. Sen verta oli ihan sitä ihtiään. Oli mulla hengitys-suojain, hullukaan ilman sitä. Ukkorähjän kamoja tuli neljä pahvilaatikollista, työkaluja ja muuta rompetta. Nyt vain kaatiskeikka ja saa taas alkaa keräämään rojua nurkkiin. Stop, sanon mää. Yhtään kelvotonta asiaa ei sinne nurkkiin kerätä. Se päivä on kuitenkin väistämättä edessä, että mökistä täytyy luopua, ei tartte sit urakoida. Ihminen on joskus tyhmä ja saamaton.

Jassoo, nyt suihkuun ja pitäs saaha itestään ihmisen näköinen. Ei oo pahemmin tullut tukkaansa piipattua tänä kesänä. Ihan oon elänny kuin sika pellossa. Se on Moro ny!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti