3.8.2015

Työkäsi-ihminen

Mandei moorning ja tämä ei nyt juuri ole mulle arki. Pitkähkö tauko normista on saanut aikaan sen, että ei ole viikonloppua ja arkea. Kaikki on samaa puuroo, tavallaan. Ihminen, joka jää eläkkeelle, sanoo sitä samaa. Nyt ymmärrän. Ei se paha oo, nouwei. Hassu tunne. Toisaalta, on kiva tuntea se viikonlopun villi vapaus ja järjen rytmitys arkeen.

Citii takana ja asiat hoidettu. Lämpötilalle on luvattu nostetta ja mun nokka suuntaa paradiisiin. Möksäll menen, heitän housut jorpakkoon ja annan arskan paistaa. Hah, tänä kesänä ei ole tarvinnut valittaa kuumuutta. Eli hirveesti paljon on positiivista siinäkin asiassa.Starttaamme aamusta asuntomessuille. Elättelen toiveissa autiokylää, ei siellä enää ketään ole. Ihmiset lopettavat tänään loman ja siellä saadaan keskenään pyörii. Kamera jäi mökille, kuvaan iPadilla. Aina pitäisi kamera mukana kuljettaa, pöh.

En ole rikossarjojen ystävä. En niitä seuraa, ovat kaikki niin samaan muottiin valettuja. Eilinen Silta oli niin jännä, että taisi pisut pöksyyn lirahtaa, huh. Ihan oikeesti tunsin pahoinvointia katsoessani kaksi viimeistä jaksoa ykkösosasta. Odotan jatkoa. En katsonut niitä silloin ja nyt ollaan pahasti koukussa. Hieno käsis, ihan perkeleen jännä. Luvassa vielä kakkonen ja kolmonenkin kaiketi tulossa. en kestä tuommoista jännitystä. Ihme kuitenkin, että nukuin hyvin tai en ainakaan muista möykänneeni.Ei tässä nyt kerkee läpisee. Himatsuuni lähtökuntoon ja menox. Puhdetyöni mustavalkoharmaa-sarja on saanut täydennystä. Kattovalaisin ja kaitaliina edellisiin täytteeksi. Nyt on koko sarja. Homma jatkuu, pitää saada lisää kudetta. Olenks mää niin kuin käsityöihminen, häh.

8 kommenttia:

 1. Kävimme asuntomessuilla viikonloppuna ja jotenkin halju fiilis jäi! Toivottavasti sinä löydät sieltä jotain uutta ja ihmeellistä!
  Ei ollut paha ryysis edes viikonloppuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olin ihan positiivisesti yllättynyt. Käy tsekkaa juttu lemon decon puolelta :)

   Poista
 2. Jos oot tuon liinan itse tehnyt, niin olet kässäihminen, ehdottomasti ;) niin on kauniit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos. Kaikki mie ihan ite teen tai siis harjoittelen, noi on sellaisia prototyyppejä. Kehitystä eteenpäin on tapahtunut.

   Poista
 3. Näppärä Martta, varo vaan ettei tuu kulumia tai jännetupin tulehdusta ;)
  Kivan näköistä jälkeä teet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsiljoona thänks! Välillä ottaa virkkaaminen niskaan, mut sit pidetään taukoo. Hitsin kivvoo hommoo ja mistä sitä tietää, josko tuosta tulisi jotain uutta tulevaan ;)

   Poista
 4. En näköjään päässyt kommentoimaan kommenttiasi, niin kirjoittelen tänne alas....

  Kurkkasinkin jo messukokemuksesi, kivoja kuvia ja ihanan positiivista asennetta. Nyt kurkkaan peiliin ja mietin asennettani uudelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä sie huoli, eiks se mee niin, et toinen tykkää äireestä ja toinen tyttärestä :) Joku muukin piti messuja tylsänä. Mie näin vain sen kivan kehityksen ja muutama poikkeus massasta teki vaikutuksen.

   Mie olen vaihteeks positiivisella mielellä...

   Poista