4.8.2015

Hyvä ja rauhallinen

Muutama pilvenhattara kelluu taivaalla ja tuuli hyväilee valtoimenaan liehuvaa, vehnänvaaleaa ja paksua tukkaani. Aurinko paistaa kirkkaasti, kuin lopun edellä. Ei oo ressu päässyt loistamaan, ja nyt on sit tommonen hävytön tyrkky. Olkoon, en anna sen häiritä onnellisen oloista tilaani.

Olen kuumeisesti odottanut lekurin soittoa koko päivän. Just sit nyt hää pirautti ja mulle tärkeä uutinen oli se, että keuhkokuvissa ei ollut mitään. Jess. Tupakkihylkiönä aina silloin tällöin käy mielessä, ettei vaan siellä ole paha. Ei ollut, kunnossa on. Sitä sietää juhlia.

Pilvessä
Siivosin, niin kuin aina, kun asettaudun taloksi. Se taas tarkoittaa sitä, et nyt on paikat viivasuorassa. Eikä missään ole sielunrauhaani häiritsevää, normaaliasennosta poikkeavaa tavarapaljoutta. Zeniläisyys kunniaan ja nyt on hyvä ja rauhallinen olla. Hyvä ja rauhallinen olla. Rauhallinen ja hyvä olla.

Ukkokulta tulee kohta. Ajattelin, että syömme savukalaa ja uutta pottua. Tekee mieli. Koska päivä on kaunis, on illankin oltava täydellinen. Katan kauniisti alaterdelle ja avaan hyvin viilennetyn kuplapullon. Juhlitaan toisiamme. Siinä onkin hyvä syy. Hetkinen, alkaaks tää kuulostaa jotenkin toistolta. Kyllä taitaa niin ikävästi olla. Kuis mää nyt tähän hätään keksin jotakin uutta ja ihmeellistä.

Juppe halus poseraa
Puhdetyötkin odottaa. Ette te kai vaan kuvittele, että mää täällä möllään tekemättä mitään. Isohko lattiavalaisin odottaa uutta tulemista ja koukku tahi punos pitäisi tuottaa aikaiseksi. Hitsin vitsi, pitäisi suorittaa myös päiväinen liikuntasuoritus. Jotenkin ei huvita. Ehkä mun tulee snadisti pakottaa itseä. Siitä tulee aina fressi ja hyvä olo, sellainen olen ansainnut kylmän huurteisen. Bastunkin voisi tuikata tulille, siitä saa myös yhden kylmän huurteisen. Nautintohan on aina ansaittava. Ei sitä iliman kärsimystä ja suorittamista saa nauttia. Joku roti, jumangegga.

Huippumalli katse
Käytiin siis eilen siellä Asuntomessuilla. Se oli ihan jees keikka. Mentiin ajoissa ja saatiin suht rauhassa katsella, mutta iltapäivästä mulla alkoikin jo hermot pettää jonottamiseen. Noh, oltiin nähty kaikki nähtävä ja nostettiin kytkintä. Olisipa ihanaa joskus saada sisustaa messutalo. Silleen oman maun mukkaan. Tässä linkki Lemon Decon puolelle, käy kurkkaa sieltä, mitä näin ja mitä koin.

Jesh söör, ei kai se muu auta, kun kuroa juoksuvyö läskin ympärille ja lähteä hölökälle. Kyllä se siitä lähtee! Tsau!

2 kommenttia:

 1. Dissasin sinulle ihan turhaan messuja, kiva kun viihdyitte!
  Hehkutelkaa ja herkutelkaa rauhassa, kivaa kesäaikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokkaisella on se oma näkymys :)
   Kyl myö herkutellaankin, vähä liikaakin, mut pannaan se kesän piikkiin. Talvella sit kärsitään.

   Poista