19.8.2015

Lets gou

Eilen oli hillittömän kaunis ilta. Mollukka paistoi kirkkaalta taivaalta, mutta siinä on sellainen elokuun sävyte. Laskee jo ajoillaan, eikä se ole enää sellaista älytöntä poretta. Siinä on joku menettämisen kaiho tai jotain. Mie taas olin itsessä rauhaton, enkä silleen enää osannut meditatiivistella. Kaupunkiin siirtyminen tekee levottomaksi, sitä elää jo huomisessa. Laittelin paikkoja ja painuin ajoissa kammariini. Annoin iltahehkun olla. Ihan tuli syntinen olo. Ois niin kuin pitänyt muka nauttii. Nyt on jo viikon hehkunut, menettää voimansa, eikä sitä ylettömiin jaksa.

Pimenevät illat tekevät oman jännitysmomentin yksinoloon. Sanotaanko nyt näin, että ihan mielelläni en lähde tonne pöpelikköön hortoilemaan. Hyvä, että uskaltaa ikkunasta pihalle katsoa. Just se tunne, että joku möllää ikkunasta sisälle tai näät jonkun sarjamurhaajan pihalla odottamassa. Verhot kiinni ja töllö päälle omaan pikku pesään. Iltapisullakin kävin ihan tuossa mökin valopiirissä. Minusta on alkanut tuntua orvolle mennä nukkumaan ilman Ukkokultaa. Näinks hänen väsytystekniikkaa alkaa purra ja kaipaan toista vierelle. Täällä möksällä on kiva, kun sänky on leveempi ja näin rinsessa mahtuu paremmin.

Eiliselle ei mitään mainittavaa. Kävin kylällä ja ABC:llä nautin pizzan. Hassu tunne, aivan kuin olisi ensimmäistä kertaa ulkoruokinnassa. Tää meidän mestahan on siitä kiva, ettei olla sivilisaation ulottumattomissa. Jos haluut mennä fudaa, niin se on ten minits ja olet citisssä. Ruokaostosten tekeminenkin on helppoa ja vaivatonta, varsinkin kun on autoileva ihminen. Käytin auton pesussa ja tankkasin, olin niin äijää. Näin sain aikani kulumaan, päivä meni jotenkin matelemalla. Normaalisti ne hujahtaa hetkessä. Hassua tuokin, olet hiukka kyllästyneen oloinen ja levotonkin, niin aika ei kulu. Annas olla, kun...

Eilinen bisnesideani ei saanut kommentointia aikaiseksi. Olin pettynyt. Tietysti odotin kannustavia kommentteja, mutta voihan se olla niinkin, että kukaan ei kehtaa suoraan sanoa idean tyhmyyttä. Tämmöisen asian kanssa on aika herkillä ja kaikki palaute on tärkeää. Ei pidä jäädä märehtimään. On sitä hullummistakin ideoista ihmiset itselleen leivän pöytään kantaneet. En minä sillä. Ja itseensä on uskottava. Eikä tämä ollut hetken huuma, kyllä ajatus on mielessä muhinut jo vuoden verran. Nyt on vain se aika, jolloin on uskallettava ottaa se ensimmäinen askel. Meni sit syteen tahi saveen. Torstain yrityshelsinki antaa varmasti paljon palikoita ja luotan siihen, että siellä on ammatti-ihmiset, jotka näkevät mahdolliset sudenkuopat ja ne hyvätkin mahdollisuudet. Silleenhän mie oon yrittäjä luonteeltani. Aina yritän ja kaikkee. Yrityshyväkymmenen.

Aamu-uinti ja kamat kasaan. Se on lets gou. Mökin yksi ihanista puolista ja minulle hyvin tärkeä, on tuon veden mahdollistama aamu-uinti. Sitä jää aina kaipaamaan. Toki, on se mahdollista himassakin, mut ei ihan niin yksikertaista kuin täällä. Menet vain ja kävelet järveen. Ei paremmin voisi päiväänsä aloittaa. Ei niin. Hyvää sellaista jokaiselle. Päivää nimittäin. Tsau!


6 kommenttia:

 1. Nonni. Heti kun jää olosuhteiden pakosta joku teksti väliin, niin siellä on ollut jotain tärkeää. Eli ei muuta kuin takapakkia mars ja nyt meen lukemaan sun bisnesidean. Kommentoin sit sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän mie toki odota, että kaikki lukee kaikki postaukset ( tai siis totta kai, pidän sitä itsestään selvyytenä ;) )

   Nyt just tarvitaan kommenttia, olkoonkin nega tai pos, kaikki on tarpeellista.

   Poista
 2. Samaa meinasin juuri laitta, kuin Annukka, joten sinne siis.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun käyt. Kommenttisi on tärkeä. Varsinkin, kun on näin uuden polun alussa ja hiukka haparoiva on tää askel vielä ;)

   Poista
 3. Tässä on mennyt taas niin vauhdilla, että ei ole oikein ehtinyt lueskella mitään kunnolla saati sitten kommentoida. Luin juri äsken eilisen postauksen ja musta sun idea kuulostaa hyvältä. Varsinkin, kun lääkäri ehdottaa ammatinvaihtoa, niin mikäs sen parempi vaihtoehto, kuin jo olemassa olevaan osaamisen hyödyntäminen. Mä uskon, että värikkyys alkaa lyödä läpi. Itse sisustusliikkeen pystyyn pistäminen voi olla aika haastavaa, mutta, jos hoidat myymisen netissä ja esim. jossain messuilla, niin riski ei ole niin suuri. Liiketilojen vuokrat kun voivat olla aika kalliita ja sitten pitäisi olla itse hyvin paljon paikalla myymässä tai palkata joku myymään. Ei muuta kun go for i

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppukesän kauniit kelit laittavat meidät nauttimaan ulos, eikä istumaan koneella lukemassa jotakin epäolennaista. Mut hei, jette kiva, kun annat palautetta. Se on ensiarvoisen tärkeää.

   En tosiaankaan laita sisustusliikettä pystyyn. Nettimyynti ja showroom on nyt hyvä. Katsotaan sit myöhemmin, ehkä se menee niin, että laajennettuani kaukomaille, Lemon Deco on vielä suuryritys, joka listautuu myös pörssiin ;) Tavoitellaan tähti, saadaan kaunis kuutamo. Vai mites se nyt menikään. Kiitos sulle!!!

   Poista