10.7.2015

Mennään tullaan ja lähetään

Citis ollaan! Ja mie oon ihan poikki. En saa nukuttua kunnolla. Kerrostalo asuminen on ahistavaa mökin jälkeen. Niin kuin aina. Olen tehnyt pari päivää inventaarioo ja ollut siis duunis ihmistenilmoilla. Kiva nähdä tyttöjä, asiakkaita ja olla muutenkin sosiaalisesti valveutunut. Juu, voimille ottaa sekin, eikä tuo niskapaska ja selkäpaska oikein tykkää mistään tekemisestä. Se on musta outoa.

Homma on sen verta edennyt, että syyskuussa menen kirurgin pakeille. Selevitellään, olisiko puukosta niskaan sittenkin apua. Hyvin mielenkiintoista. On myös kauheesti kaikkia hoidettavia asioita. Ei oo kuulkaa yksinkertaista tämä yrittäjän sairastuminen. Se on tarkoo tuohuu ja selevittelyä. Mut siitäpä hyö sitten seleviää, aikanaan.

Ilakoitukin ollaan hurjasti. Käytiin eilen Ukkokullan kans lintsillä. Niin hurjaanuttiin, että käytiin parissa laitteessa. Otti mahan pohjasta ja Ukkokultaa pelotti Tulivaunussa. Minä nauroin ja pissasin housuun. Pelattiin kaikkia pelejä. Minä voitin kaksi kertaa pehmolelun. Annoin toisen rakkaalleni. Meillä oli kivaa. Lapsia jälleen. Menkää lintsille huvittelee. Unohtakaa hetkeksi arki.

Sain just siivottua. Ei täällä ollut paljon kakkaa, eikä pölyä. Enhän mää ole täällä kortteerannut. Kuis ne paikat voisi silleen likaantua. Yksinään. Kyllä aina voi rättiä heiluttaa, ihan pelkästään siitä ilosta, että koti raikastuu ja ihminen saa hyvinvoinnin. Koti on tärkeä, mutta mulla on ikävä jo mökille. Omalle ei mennä ihan just, mennään maalimalle. Muille mökeille. Tehdään pieni kesälomaretki. Vielä on auki, kumman kaaralla. Mut ajelee mennään ja lähetään, ympär ämpär suomen-niemee. Jees!

5 kommenttia:

 1. Me taas nyt mökillä nautitaan rauhasta ja hiljaisuudesta. Lintsillä ei ole tullut muutamaan vuoteen käytyä, kun ei ole noita alaikäisiä, joita sinne veisi. Tosin nyt on nuorin kummilapsi tulossa siihen ikään, että Lintsille pitäisi mennä. Luin, että siellä on sellaisia laitekummeja, jotka ottavat lapsen mukaan ja käyvät laitteissa, ettei tälläisen heikkopäisen tartte mennä mukaan ollenkaan, joten voi tämäkin kummilapsi päästä Lintsille :).

  VastaaPoista
 2. Me taas nyt mökillä nautitaan rauhasta ja hiljaisuudesta. Lintsillä ei ole tullut muutamaan vuoteen käytyä, kun ei ole noita alaikäisiä, joita sinne veisi. Tosin nyt on nuorin kummilapsi tulossa siihen ikään, että Lintsille pitäisi mennä. Luin, että siellä on sellaisia laitekummeja, jotka ottavat lapsen mukaan ja käyvät laitteissa, ettei tälläisen heikkopäisen tartte mennä mukaan ollenkaan, joten voi tämäkin kummilapsi päästä Lintsille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun saa välillä härdelliä, niin sitten taas nauttii rauhasta. Kutsuttakoon sitä elämisen tasapainoksi.

   Lintsi on kyllä kiva. Alkuun en enää uskaltanutkaan hurjiin laitteisiin, mutta käytyäni yhdessä, iski himo mut loppui aika. mennään uudelleen. Ja voithan sie ottaa sellaisen laitekummin itselle, sit uskallat ;)

   Poista
 3. Uskaltaiskohan sitä vielä Lintsin vekottimiin, hui miten rohkeita olitte ;) mulla alkoi just loma ja maanantaina Kreikkaan , jee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä piti miettiä pari kertaa, mutta voitettuani pelkoni, olisin halunnut kaikkiin. Aika loppui ja oikeastaan tuli hiukka huono olo.

   Ihanoo Kreikan matkaa, siellä on ihmiselle lämpöö ja toivottavasti myös rauhaa ja rakkautta :)

   Poista