6.7.2015

Kadotettu päivä

Olen yksinäinen. Se on eri asia kuin yksin. Olen tehnyt hyvin ja mulla on ihanaa. Voisi olla, että kaipaisin Ukkokullan seuraa, mutta en väitä, ettenkö voisi viihtyä myös näin. Yksin. Kaksinkin on kiva, mutta en kuole, jos olen yksin. Olen siivonnut koko mökin. Silleen intohimoisesti. Juutuin hinkkaamaan vanhoja tahroja ja se oli siinä ja siinä, etten jo hammasharjaa valjastanut käyttöön.

Se on aina ihana tunne, kun lähtee siivouspiru viemään. Tekemistä on niin paljon, että aloittaa yhden, jatkaa toisesta ja sit onkin jo ihan sekaisin, mitä olikaan pesemässä, mitä siivoamassa. Enihau, olipa ihanaa heilutella rättiä oikein urakalla. Se on mulle parasta terapiaa. Puhast tuli, ja kaik on viivalleen järjestyksessä. Rennosti, tarkoitan.


Ostin tänään oman selättimen ( huom, tämä ei ole maksettu mainos.) Niin ihastuin moiseen vekottimeen, että halusin ihan oman. Helppoa ja harmitonta kunnossapito-ohjelmointia. Sen kun hinkkaat ilta -ja aamupuhteilla viitisen minuuttia ja sinusta tulee laiha, kiinteä ja terveydenperikuva. Miehän kokeilen kaikkea mistä vain voisi olla apua ja helpotusta...


Olen ihastunut Valion minttulatteen. Siinä yhtyy kaikki. On kahvi, on maito, on minttu ja se raikastaa ihmisen oloa. Tämäkään ei ole mainos, tahdon vain kertoa hyvästä. Okei, ihan hirveesti sokerii ( en oo katsonut ) mut olkoon, on sen verta hyvä kesäjuoma. Kesä meillä on lyhyt, eikä  niitä tartte koko ajan juoda litkuttaa. Silloin tällöin piristämään, toimii loistavasti ja on hyvän makuinen kahvijuoma. Kiitos maitoalan asiantuntijat, ten points. Hyvä veto.


Minulla on niin paljon aikaa, että voin postailla parikin kertaa päivään. Varsinkin näin yksiksein, on juuri niitä hetkiä, että voisi olla sosiaalisesti valveutunut. Lihaa ja ihmisverta ei ole näköpiirissä, mutta sen tarpeen voi purkaa myös näin, postaamalla eetteriin.  Ihan kauheeta, eiks oo mitään juhlii, eiks oo ketään vieraita kutsuttu? Missä kaikki kuumat kesäkemut, reggaet rannalla ja muut rakkauden täyttämät rantahietikot?

Enterkotee on marinoitunut. Paistan kunnon pihvin ja teen kasvishöystön. Kaverina vihersalaatti. On tullut ruoka-aika. Alkaakin olla taas nälkä. Ei mikään ihme, kello on jo puol kymmenen. Mihin tää päivä taas katos?

5 kommenttia:

 1. Mulla oli selättimeen hirvee alkuinnostus, mutta nyt tuli Ukolla mitta täyteen, kun siivotessa on kuulemma moinen pölynkerääjä aina tiellä kylppärissä :D. On nääs kans tommonen intohimoinen rätinheiluttaja ja tolutyyppi silloin kun sille päälle sattuu. Meikäläinen osaa jo lähteä suosiolla evakkoon silloin kun alkaa tapahtua. Ei pysty sitä tahtia imuria väistelemään kun se heiluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinkkasin selättimellä tänään parikytminsaa. Selkä ei oikein tykännyt, mut selkeesti oikein annosteltuna viksu vekotin. Saa nähdä kuis äkkiä mullakin taas yks turhake nurkissa.

   Hei, ihana ukko sulla. Meillä ois jotain yhteistä, tehääks vaihtarit? Noh vitsi, vitsi. Musta on aina hienoa kuulla, kun joku mieshenkilö on innostunut siivouksesta tai ylipäätään pitää sitä tärke

   Poista
  2. ...jatkan. Täällä mökillä koneksuunit katkeaa kesken nettiyhteyden, höh.

   ...pitää siivousta ylipäätän tärkeänä. Ten ponts ukolles!

   Poista
 2. Höh, mulle tulee Tolusta hirvee päänsärky! Pidän siitä aineesta ja puhtauden tuoksusta mutta en päänsärystä ;)

  Se Silta -sarja jonka mainitsit ed. postauksessa on tosi hyvä, jännittävä mutta pelottava!

  VastaaPoista
 3. Mulle suuriosa pesuaineista aiheuttaa ahistusta, mut luojalle kiitos, ei Tolu. Sitä ilman ei voi elää ;)

  En yleensä kauheasti pidä näistä jännäreistä, mut tää vaikuttaa koukuttavalle. Katsotaan kyllä.

  VastaaPoista