16.2.2015

Sani ai lav juu Sanii

Jep. Armoton paiste paljastaa pöllyävän pölyn. Martta ei jymmärrä. Siivoaa, siivoa ja mistä tämä pöly. Onks arska tässä vaiheessa vuotta niin tirkistelevä ja paljastava. Ihan törkeetä. Tulee sellainen tunne, että koko kämppä pitäisi kantaa pihalle ja tampata jahka tuulettaa. Olisipa hienoa, jos olisi sellainen imureeri, et voisi laittaa töpselin seinään ja painevoimallaan imisi kaiken pölyn ja harmauden veke. Hela hima olisi laakista raikas ja p ö l y t ö n.

Jättää jäät
Oli kiva viikendi. Pe-illan romantiquesta selvittyämme, juhlistettiin ystävänpäivää ystävien kera. Martta illallista laittoi. Ukkokulta pyrkii kyökin puolelle, mut mulle se on jotensakin vaikea pala. Olen niin tottunut yksin huseraamaan, että tarjottu apu tuntuu oudolle. Hän onkin saanut palvelusväen roolin. Mimosalle riittää kaikkea pientä kivaa tehtävää. Astianpesukoneen tyhjennystä, juuresten esikäsittelyä, lautasliinojen silitystä ja muuta tuikitarpeellista. Mimosa on hyvin tietoinen työehtosopimuksista ja uhkailikin jo lakolla viikonloppuna. Työehdoissa olisi kuulemma parannettavaa.

Lumipallo keskellä kiiselin
Illallistamme siivitti erikoinen kokemus. Hyvät ystäväni ovat sadan päivän tipattomalla ja mehulinjalla mentiin. Yleensä tahtoo noi illalliset olla jollakin tapaa enemmän tai vähemmän kosteita. Martan luona ei tartte istua kuvin suin, jos ei taho. Tietysti, kun takana on vuosikymmenten tottumukset, niin olihan se snadisti outoa. En sano, että huono. Vieraatkin läksi jo ajoissa ja emäntä, sekä palvelusväki oli yöpuulla jo ennen puoltayötä. Ja hei, aamulla virkeänä salilla reenaamassa. Jette kiva de.

Aarteita rannassa
Sunnuntaipäivä olikin sitten virkeä. Aamun sali siivitti meidät ulkoilmailemaan. Kaivaris käytiin ja siellä oli muutama muukin nauttimassa upeasta talvikevät säästä. Kahvila Carusellis vedettiin tortut naamariin, ihan sillä ettei nyt vaan liikaa kulu kaloreita. Käyskentelimme eiran kaduilla ja taas kerran ihasteltiin sen arkkitektuuria ja haaveiltiin kattohuoneistosta, ah.

Hip Hop skeittaa

Sani ai lav juu saniii
Olen tänään menossa sellaisella massagelle, joka on erikoistunut ongelma alaraajoihin. Katsokaapas, ettei tää menis liian helpoksi, niin tuppaa olemaan pahanlaatuista jäkitystä noissa kinttu pahasissakin. Epäilynä, että lihaskalvot olisivat vallan jumineet luustoon kiinni. Siinä saattaa olla yksi syy tähän helvetilliseen selkäkipuun. Odotettavissa siis epämiellyttävä ja väkivaltainen kokemus. Tulta päin, eihän se ota, jos ei anna.

8 kommenttia:

 1. Aurinko on ihana! Ja massagesta - en ymmärrä kun jotkut sanoo, että ihana käydä hierojalla kun siellä nukahtaa. Kyllä hieronnan pitääkin jossain tuntua! Silleen makeankipeästi, mieluiten. Eri asia, jos on niin jumissa, että menee tuskan puolelle. Kerran kävin hipelöijähierojalla, joka lähinnä kutitteli kylkiä. Sanoin, että voi ottaa rivakammat otteet, mutta ei hän kyennyt. Vaihdoin hierojaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on kipeitä paikkoja, niitä pitää saada auki. Silloin kaivataan otteita. Välillä taas relaxantti hipelöintikin on taivaallista.

   Poista
 2. Kyllä Martan ja Sinikan pitäisi perustaa siivousfirma, Martan ja Sinikan moppi&kuuraus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvä idea. Kodin pikku hengettäret. Me voitaisi olla toim. joht. ja meillä olisi kymmenen pientä kotiapulaista, mitkä tekisivät likaisemman duunin. Me asteltaisi sit kukkaset ja tyynyt asentoon ;)

   Poista
 3. Suosittelen ostamaan sellasen pilatesrullan (en tiedä, onko sen oikea nimi, mutta on sellanen yleensä raidallinen pötkylä). Sen päällä kun rullaa etu-, taka- ja sivureisiä, niin irtoo kalvot luista. Ja sattuu, mutta helpottaa. Oikeesti. On meillä tässä olkkarin lattialla nykyään vakkarivarusteena resuisen piikkimaton kans. Ei pärjää enää ilman

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pötkylä ollut käytössä jo jonkun aikaa. Kuuluu joka iltaisiin rutiineihin. Juu, auttaa vähän, mutta ei poista ongelmaa jaloista. Hyvä vekotin se on, kuten myös kipukoukku ja lämmitettävä kauratyyny :)

   Katsos, kun se viiskymppi tulee, niin kaikki mahdolliset apuvälineet on oltava käytössä ;) En mie pelottele... otetan vaan ;)

   Poista
  2. Mulla on kans noi kaikki ja uusimpana intialainen päänhierontalaite. Sellanen vispilän näkönen :D. Hyvä peli..

   Poista
  3. Vispilä puuttuu! Jossakin joku sillä veivasi nuppiani ja se kyllä teki eetvarttia. Mulla alkaa olla näitä "apuvälineitä" niin paljon ettei meinaa ilta enää riittää kaikkien käyttämiseen.

   Mitähän toi otetan tuossa edellä oikein tarkoittaa. Oisko opetan tai oletan. En saa enää ajatuksesta kiinni. Kivoi tollaset häröt ;)

   Poista