6.1.2015

Matkan jälkimakuja

Ouh ja äyh, täällä ollaan pienin flunssan kourissa. Olin eilen niinkin ennätyksellinen, että nukuin koko päivän. Kyllä, niin veti voimat. Ihme, että viime yönkin nukuin kuin tukki ja nytkin tämä ylhäällä olo ottaa voimille. Vai pökerryttääkö se, kun vaihtaa vaakatasosta pystyyn. En tykkää.

Makuna minttu

Illaksi tukka tötterölle
Ei tässä muuta mainitsemisen arvoista ole kuin se, että käytiin su-iltana pitkästä aikaa leffassa. Raina oli Pride. Yhden sortin homotarina ja lievästi menin epäillen. Käsikirjoituksen voi jo ennalta arvata ja mietinkin, että toivottavasti en kyllästy ja lehva ei ole pitkäveteinen. Ei ollut. Oli hillittömän hauska ja dialogiltaan raikas ja naurattava. Itkeä pirauttaa sai myös ja voin todella suositella. Allekirjoittanut joutuu taas myöntämään kuinka sivistymätön tollo onkaan. En tiennyt, että tämä kaikki on tapahtunut joskus. Noh, mie elin silloin kuuminta hottia ja mulle tärkeintä oli vain se mille mie näytin ja mistä saan seuraavat baarirahat.

Näit myö herkuteltiin

Kato, toi pyllistää
Mut vielä sinne Istanbuliin. Muutama ihana, lähtemättömän vaikutuksen tehnyt kokemus. Turkkilainen sauna elikkä Hamam. Eksoottisuudessaan puhdistava ja erittäin relaksoiva kokemus. Me olimme hiukka selvitelleet ennakkoon minne kannattaa mennä ja suosituksia sai siinä aivan haga sofia moskeijan vieressä oleva Ayasofya Hurrem Sultan Bath hamami. Paikan suosiosta kertoo varmasti se, että sinne on hyvä tehdä varaus. Paikassa on erilaisia kylpypaketteja. Hinta ja aika lähtee aina tuolta 35min./85€ - 90min./170€. Eli mitään ihan halpaa lystiä tämä ei ole, mut on kyllä hintansa väärti. Paikka oli erittäin siiti, miehille ja naisille omat puolet. Olin ajatellut, että pesijänä toimii sellaisia vanhoja akkoja, pikku viiksineen mut ehei, hyö olivat kommeita nuoria miehiä. Onhan se jotenkin jännä, että sinulle tuntematon mies pesee sinut päästä varpaisiin. Ei siinä tietty ole mitään seksuaalista, mutta kyllä se käy kuitenkin mielessä. Silleen on ihminen ja himot ne on hiirelläkin. Korostan nyt vielä, että siinä ei TOD. ole mitään sinne päin viittaavaakaan, mutta mielikuvitushan voi loikkia kenelläkin miten loikkii. Mut joo, ensin otettiin ns. löylyä kuumas huoneessa ja sit tehtiin pesu kintaalla. Sit saippuavaahto hieronta ja huuhtelu. Sen jälkeen vilvoittelu ja sit minulle kuului vielä öljyhieronta. Voi sanoa, että olin sen jälkeen relaksantti, uuuh.Lyhty poikineen
Parturikokemus oli toinen yllättävä. Paikkoja on pilvin pimein ja turkkilaisilla miehillä on tukka aina tiptop. Käyvät varmasti kerran viikossa parturissa. Voi tsiisus, kuin taiteen laji tämäkin oli. Meillä palvelu, mikä minulle tehtiin, olisi kestänyt n. 10-15 minuuttia. Siellä se kesti tunnin ja siihen tuli kasvohoito ja hieronta pyytämättä. Minulle tehtiin parranajo ja siistiminen. Kasvoilta, korvista, kulmilta ja nenästä poistettiin karvaa vahalla, langalla ja tulella. Hmmm, mielenkiintoista ja työn jälki ja laatu oli erittäin siistiä! Rouvan kevyt päivämeikki sai kyytiä, sillä naamaan tungettiin savinaamiot ja kaiken maailman mirhamit. Sillä seurauksella, että ulos lähti kiiltävä punakkapönäkkänaama. Hyvä, että sain illaksi hehkun sammutettua ja pitikin laittaa tuplakerrokset sävyttävää päivävoidetta.

Ruosteiset talot autiot pihat
Uusi vuosi vaihtui Istanbulissa. Tehtiin pöytävarausta pieteetillä ja missattiin monta mestaa, kun nettiyhteydet eivät toimineet. Mutta illan paikaksi valikoitui Ravintola Vogue. Valintaperusteina oli hyvä näköala ( joskin sateinen, harmaa keli tuotti pettymyksen ) ja tietysti kunnon meny. Istanbulin kauniit, rikkaat, rakkaat, kauniit ja nuoret olivat löytäneet saman mestan. Marttahan nyt oli tietysti kuin kotonaan, mutta vatsaa piti ikävästi vetää sisään koko illan ja se tuotti ruokaillessa hieman ongelmia. Mut joo, ruoka oli 10 lajin illallinen, ihan jees ja pääruuan vasikanposki jäi syömättä. Oli limaa. Meno yltyi hoo-hetken koettassa varsin villiksi ja kaikki pöydät jorasivat hullun lailla. Kuvia otettiin, keimailtiin ja oltiin niin nättiä ja upeita. Musa hiukka liian kovalla ja ehkä toi oli mulle jo pikkasen tuu mats. Mut siis ihan kiva pitkästä aikaa viettää uutta-vuotta oikein silleen hienosti.

Rinkelit rinteessä
Olettekos koskaan polttaneet vesipiippu? Minä en ollut ja nythän se piti kokeilla. Sekin on jännä maan tapa. Siellä niin on kahviloita missä miehet ja hei, nuoret naiset istuvat ja luputtavat posket lommolla piippua. Mikäli oikein ymmärsimme, niin siinä ei ole röökiä vaan kaikkea muuta makuainetta. Siis minttua, lemonia, persikkaa ym. ym. Kieltämättä siinä oli jotakin jännää ja relaksoivaa. Juotiin kupposelliset teetä ja vedettiin piiput. Ei sitä lajinsa enempää vedä, eikä joka päivä, mut tulipahan kokeiltua tuokin. Ukkokulta vallan ihastui, vaikka ei siis ole olemoisinkaan tupakki-ihmisiä.

Siluetti
Innostuin ostamaan rätei ja lumpui. Tarjonta Istanbulissa on huikea. Se yllätti minut. Ja kaikenlaista ostamista. Tuolla Lemon Decon puolella on enemmänkin siitä sisustuspuolen tarjontaa, mut siis vaatettakin löytyy. Nahkatakin ostin, snadisti halvempi kuin suomes. Kenkiä en löytänyt sellaisia mitä etsin, mutta kyllä niitäkin yhdet itselle ja Ukkorähjälle toiset tuliaiseksi. Koruja, koruja, ihania koruja. Ostin pari sormusta, pari nahka/hopea rannekorua. Korujakin olisi voinut ostaa kassikaupalla. Saas nähä, tuleeko pidettyä, kun en niitä enää viime aikoina ole niin suosinut. Mut tuolla meni jotenkin hulluks. Mausteita ja erityisesti teetä tuli ostettua. Oikein hyvää teetä, sitä kannattaa kotiin tuoda. Turkkilaisista herkuista voisin suositella Lukumin. Niitäkin on lukuisia makuja ja ehdottomasti ne kannattaa ostaa tuoreena tiskiltä, eikä valmiiksi pakattuina laatikoina kentällä. Ihania makuja, esim lemon ja vihreä omena. Ei niitä paljoa syö, mutta minusta ne ovat ihania. Ja juurikin teen kanssa, ah.

Kerrostumaa
Jep. Menkää ihmiset Istanbuliin, se on ehdottomasti kokemisen arvoinen kaupunki. Lyhyt lento, rapiat kolmetuntii ja ollaan aivan erilaisessa kylthyyrissä kuin mitä täällä meillä. Hah, muuten se rukouskutsu on oikeesti aika veikeä. Okei, se aamun ensimmäinen kello viis, voisi olla desipeleiltään hiljaisempi, mut noin niin kuin muutoin, siinä on jotakin taikaa. Katsotaan saanko ladattua videon kutsuhuudosta. Se on aika maagista. Niin ja käy toki vilkasee tuolla Lemon Decon puolella noita muita päivityksiä. Tsau!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti