8.12.2014

Kunto nousee ja naimisiin mennään

No niin, nyt ollaan kuntoilussa noustu jo toiselle levelille. Salikortti Satsille on hommattu ja ensimmäiset treenitkin ovat takana. Tahtoi hän monipuolistaa tekemistä ettei tulisi kyllästyminen. Se on kyllä hirmu kiva. Nyt vain täytyy muistaa kuinka surkeasti edellinen salikokeilu päättyikään. Mut hei, silloin olin täynnä kipua ja kolotusta, nyt sitä ei ole siinä mittakaavassa. Eikä tässä nyt ole tarkoitus verenmaku suussa reenata. Hotjoogaa, balanssia ja pilatesta, syvällistä venytystä. Juu, hiukka salia, että saa ruotua rokkaamaan. Lenkkeilystä pitänee pitää nyt pieni luova tauko, polvi siihen malliin vittuilee. Kiitos.


Rengastettu
Olipa kiva viikendi. Ne tuppaa nykyään olemaan täynnä menoa ja meininkiä. Sopivassa suhteessa kaikkea. Tämä viikonloppu oli erityinen. Hyvä ystäväni, yhtiökumppani naitettiin ja syntynyt poikalapsi ristittiin. Hääseremonia oli yllätys kaikille. Oikein oli kivat juhlat. Päivällä virallinen osio, missä allekirjoittanut toimi fotograaffina. Tilaisuus oli lämmin, koskettava ja kaunis. Illalla laitettiin sitten jalalla hieman koreasti ja tupa oli täynnä juhlakansaa. Miekii Ukkokullan esittelin piireissä, ihanhan tuo osasi käyttäytyä sisäsiististi.

Pihviä salattipedillä ja juureskuutioilla
Tänään olen ollut kaksi viikkoa ilman röökiä. Arvatkaas mitä? Mulla on välillä sellainen olo, että aivan kuin en olisi koskaan polttanutkaan. KYLLÄ! Saattaa mennä lähes koko päivä, että en muista koko röökiä. Toki, välillä iskee se jäytävä himo, mutta se kestää vain pienen ohikiitävän hetken. Lauantai-illan juhlat oli tiukka paikka. Ei siellä pihalla enää montaa henkeä ollut ja minäkin sinne vetäydyin haistelemaan. Mutta en siis ratkennut röökaamaan!! Mie olen niin onnellinen! Kaikki kiitos ja kunnia kuuluu kyllä hypnoosille. Ja varmasti myös sille, että olin niin lopen kyllästynyt ja valmis tähän irtiottoon. Siksikin tämä varmasti on nyt ollut näin helppoa. Mutta ei pidä nuolasta ennen kuin tipahtaa. Tämän asian suhteen ollaan varmasti aina heikoilla jäillä ja siksi pitääkin olla tarkkana. Mutta nyt olo tupakoimattoman on niin paljon parempi, että olisi hullua tuhota se. Ei taho. Tahtoo olla fressi, raikas ja tervehenkinen.

Appelsiinikiisseli
Huligaanit olivat laittaneet suomea järjestykseen oikein urakalla. Normisti tuommoinen ei minua kosketa, enkä anna moiselle ajatustakaan. Hulluja yhtä kaikki. Nyt asia kosketti sen verran, että olivat hilluneet juuri siinä meidän duunipaikan kadulla. Itseasiassa liike näkyy muutamissa uutiskuvissa niin, että poliisit seisovat liikkeemme edessä. Kävin Su tarkistamassa tilanteen ja toden totta, kaikki muut liikkeet, ikkunat, seinät oli töhritty ja sotkettu, osa rikottukin. Mutta meidät oli jostakin kumman syystä jätetty rauhaan. Ehkä ne olivat tajunneet, että pikku pikku piiparit eivät ole kapitalisti sikoja.

Harasoo
Mitä linnan juhliin tulee, niin ne menivät nyt vähä ohi. Toki, meillä oli juhlaillallinen. Yhes laitettiin ja kauniisti syötiin. Herkkua monenmoista, aina sienicappucinosta hyvään piffiin. Viiniä ja venäläistä kuohujuomaa nautittiin. Sinivalkoiset kynttilät itsenäisesti tuikkivat kyllä juu. Itse linnan kemuista puuttui glamuuri vallan. Jotenkin oli niin aneemisen oloista. Vai johtuneeko siitä, että itse katsoja oli niin juhlavalla tuulella ja kaikki muu ympärillä ankeaa ja arkista. Mää tuota taas tiiä. Kolmen vuoden kulutta paukahtaa se sata vuotta. Mahtanee olla huimat bileet silloin. Suomi on oikeastaan aika nuori neito vielä.

Vastanaineet
Jesh. Viikkosiivous on tekemättä. Sitäpä alan tässä nyt aamuehtoolla puuhastella. Sitä kun on tottunut kerran viikossa tapahtuneeseen puhtaanapitotoimenpiteeseen, niin ei luonto anna periksi jättää väliin. Niin on paikat epäjärjestyksessä. Kuntoliikuntaakin pitänee harrastaa. Vielä on hiukka auki, millä muotoa. Kiva, kun on vaihtoehtoja. Tsau!

6 kommenttia:

 1. Huippu juttu, ertä pystyit olemaan polttamatta juhlissa! Se on jo yksi iso etappi!
  Kaunis tuo viimeinen kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon niin ylpee itsestäni ja ihan kyllä ihmettelen tätä voimaa. Mutta juurikin otin kupin mokkoo ja nyt olisi se aamuspaddun aika. Arvaa mitä, pelkkä ajatuskin siitä myrkystä itseeni, saa minut tuntemaan pahoinvointia. Mahtavaa!

   Kuvaaja leikki erikoista, mut aika kiva joo....

   Poista
 2. Voi Martta miten oon sinnuu ja sinun höpöjuttuja kaivannut! Pitkän tauon jälkeen roikun taas mukana kuin peräpukama *nauraa* Omaa aikaa-blogista siirtynyt Sydän sykkyrällään blogiin ja sieltä nyt sinuakin seurailen. Pisteet tupakkalakosta! Muista että yksikin polttamaton rööki on pieni erävoitto :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, ihmettelinkin mihin katosit. Mut näinhän se menee, kaikella on aikansa. En määkään enää niin ahkeraan postaa, kun en muka kerkee ja plaaplaaplaa. Mut kiva kun kävit ja tuli.

   On upeaa olla savuton!

   Poista
 3. Hitsi kyllä on upeeta, kun olet sauhuttelusta noin hyvin päässyt, rispektiä kovasti kumartaa hän! Mahtavia herkkuja ja hääiloa kuvissa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten olen jo todennut, niin olen tällä hetkellä hyvin onnellinen tästä vahvasta tunteesta.

   Kivat oli bileet, molemmat. Itsenäisyysillallinen himas ja siitä sitten hääjuhlaan. Oih!

   Poista