26.11.2014

Savuton elämä

Päivä 2. Heräsin viime yönä kello: 03.00. Vieroitusoireetko herättelee, meibii. Mut mikä hienointa, ei minkäänlaista paniikkia siitä, että mun on pakko päästävä röökille. Yleensä, jos olen herännyt yöllä, niin ensimmäisenä olen kammennut partsille. Nyt oli ylettömän onnellinen olo siitä, että mä en tupakoi. Ihan oikeesti, mulla tuli jopa sellainen sisäinen lämpö asiasta. Oukei, tekee mieli, ei sille voi mitään. Mutta se mieliteko kestää vain ohikiitävän hetken ja saan pyyhittyä sen pois mielestäni. Oukei, se tulee uudelleen, mutta sama kaava jatkuu. Olen väsymätön ja joka ikinen tupakoimaton sekunti on minulle riemu/väsytysvoitto.

Sauvakävelin eilen hitusen pidemmän lenkin. Ihan siitä ilosta, että happi tuntui jo kulkevan paremmin. Oli helpompi hengittää. Kyllä se vielä kunnon päälle otti, mutta tuli sellainen tunne, että mää vielä perkele näytän teille. Mää tahon, et lopettamisen myötä, mun kunto nousee huipputasolle ja olen taas kuin nuori jannu, etten sanoisi orhi. Nyt on korkea aika, jos meinaa selvitä ikääntymisestä ehjin nahoin. Ugh!

Lenkki meni metsän halki ja minä taivastelin märkänä tuoksuvaa puistikkoa. Huumaava on tuoksumaailma näin alkuun. Varjopuolena voisin sanoa, että metro ja bussimatkat eivät ole mitenkään mieltä ylentäviä. Se hajumaailma on aina rassannut meitsiä, puhumattakaan nyt, kun kaikki on potenssiin sata. Täytynee saada privatekuljetus.

Mikä on siis tämän hetkinen tilanne. Omasta mielestäni en ole hermostunut, vana tunnen enemmänkin jonkinlaista rauhaa ja onnellisuutta. En ole toistaiseksi hyppinyt seinille vaikka mieliteko tupakoinnista häiritsee päivääni satoja kertoja. Mutta se ei pääse niin voimalliseksi, että saisi minusta niskaperseotteen ja sortuisin nikotiinin inhottavaan maailmaan. Tunnen olevani Vapaa! Ehkä en ihan vielä, mutta sitä kohti mennään. Nyt ajatusmaailmani on, että teen itselle hyvää ja tämä on ehdottomasti oikea ja paras ratkaisu. Tästä on hyvä jatkaa! Olen voima. Olen tupakoimaton.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, oon niin happy sun puolestas ja muistan niiiin hyvin nuo onnen ja vapauden tunteet :) Mä tein muuten alkuun niin, että aina kun teki mieli mennä tupakalle join lasin vettä tai söin xylitolpastillin, se auttoi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmas päivä ilman! Vielä en ole hyppinyt pitkin seiniä, ihmeen rauhaisa olo. Mä otan ksylitolpurkan, mut niistä tulee inhasti ilmavaivoja :) Täytynee siirtyä pastilliin.

      Poista