16.10.2014

Suunnitelmallisesti sujuvaa

Viikko alkaa kääntyä lopuilleen ja vielä eilen olin tiistaissa. En millään ymmärtänyt, että tänään voi olla jo thuursdaag. Yksi päivä katosi johonkin, kuka vei ja minne. Onko niin, että ihastuneen ihmisen aika rientää käsistä. Mihinkähän sitä on kiire. Mää tuota tiiä.

Istuin tossa paheillani partsilla ja piti oikein parikin kertaa mulkasta, et mitä tuolta taivaalta tulee. Onko se lunta vai onko se roskaa? Kyllä, yksinäiset lumihiutaleet tanssahtelivat alas luomakunnan iloksi. Joko se talvea tekee vai onks tää vain joku häiriö. Mut ihanan viilee ja raikas keli siellä on. Tää on just niin parasta syksyssä. Tekee mieli ulos. Ehkä taidan käydä meres uimas. Se on jäänyt, kun käyn siellä hallissa hölökällä. Talvesta puheen ollen, sovittiin eilen, että lähdetään het joulun jälkeen Istanbuliin. Niinpä, yhes. Se on jännää. Eka matka ja jos siitä selvitään, niin voidaan mennä naimisiin. Matkathan on sellainen testi parisuhteessa. Jos homma toimii siellä, niin sit se kestää arjen. Odotan. Ja vähäkö on mukavaa, et on joku, jonka kanssa reissata. Vaikka yksin matkustaminen onkin ollut ihan jees, niin viime ajat se on tuntunut snadisti tylsälle.

Fundeerattiin eilen mitä duunaa viikonloppuna. Sekin on kiva. Miettiin yhes, mitä kivaa tehdä. Ja mikä on parasta, niin joku liikunnallinen suoritus kuuluu ohjelmistoon. Mii laik. La-aamuna kunnon sauvalenkki ja sit taidenäyttelyyn ja kaupungille humputtelee. Illaksi vien Ukkokullan näytille yhtiökumppanille. Vähäks jännää, osaaks hää käyttäytyä. No, tuskin sitä pelkoa on, herrasmies on hän. Sunnuntaina mennään Sipoon korpeen suunnistaa ja eväsretkelle. Illalla voisi käydä katsomassa mielensäpahoittajan. Siinäpä tuota on ohjelmaa. Jette kiva de.

Ei maar. Tuo kylmä tuuli houkuttaa mut huitasee rantaan. Haluu raikasta happee. Lopetan tähän. Adios!

4 kommenttia:

 1. Jette kiva att du har jette kiva!
  Ps. Itkettekö yhdessä Vain elämää perjantaina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kiva, kun on kiva :)

   Katsottiin kyllä, mut ei itketty. Oli Elan päivä ja positiivinen.

   Poista
 2. Mua jännittää enemmän, että osaako yhtiökumppani käyttäytyä :D. No ei vaiskaan. En tunne kumpaakaan, mutta hyvä mielikuva on tullu molemmista.

  Sopivassa suhteessa yhes ja erikseen on hyvä. Jos on pidemmän päälle jompaakumpaa liikaa, niin ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tullut illallista, kun yhtiökumppani meni tekemään lasta maailmaan. Me mentiin ulkoruokintaa.

   Sepä se juuri on, kauhun tasapaino. Mut sehän tässä onkin niin ihmeellistä, että vanhapoika tahtoo olla seuras ja liki. Kyl tää tästä tasottuu... ;)

   Poista