23.9.2014

Yrkkää ja hentoa mieltä

Jou, jou. Hengissä ollaan vaikkakin inha vatsapöpö laittoi laattaamaan ja nyt yrittää lentsua päälle. En suostu. Olen maannut kaksi päivää kuin lahna ja tänään tein voimaannuttavan smoothien kaikesta ällöstä vihreestä. Pahaa oli kuin perkele, mut toivottavasti saan siitä voimaa ja antioksidanttia. Baithiwei, yrjööminen on yksi ällöttävin asia mitä tiedä. Enkä ole sitä kovinkaan montaa kertaa elämässäni suorittanut. Nielen mieluummin. Mut sit joskus on pakko nöyrtyy ja antaa tulla, kun muukaan ei auta. Ja antaumuksella tulikin, niin kauan, kun ei ollut enää mitä tulla. Huoks.

Sävy sävyyn 
Mut joo, toivottavasti tästä selvitään, sillä mun pitäisi olla kunnossa. Torstaina on putiikissa hauska ilta. Varmaan aika monet tietävät Kalastajan Vaimon blogin. Hän käy meillä asiakkaana ja nyt olemme järjestäneet hänen lukijoille hemmottelu illan. Ei herra paratkoon kaikille, niitähän kymmeniä tuhansia. Mut 10 onnellista ja valittua on päässyt mukaan. Meitsi heiluu isännän roolissa, hoitelen pöperöt ja tarjoilun ja liitelen siellä kuin päiväperho. Noi tollaiset on meille peeärrää ja tää on tätä nykyajan markkinointia. Ihan jees, kunhan niitä ei ole joka ilta. En ole ennen tavannut Kalastajan Vaimoa, en bloggaria, enkä reality. Onkohan hänen mies muuten oikea kalastaja? Hmmm...ihanan seksyä, jos on. Löytyisköhän sieltä Norjanmaalta mullekin joku fisumies. Vois muuttaa sinne ja heretä kotirouvaks. Äh, en mie jaksaisi. Tarvitaan äksöniä. Mut varmasti kiva ilta tulossa.

Sateenkaari Kanervat
Noh, nyt on ihan pakko kommentoida viime perjantaina alkanutta Vain Elämää. Eiks ollut aika huikee?! Mie en tiedä, minkä primitiivi kohtauksen sain, mutta itkin kuin seula koko ohjelman. Oli pakko laittaa välillä pauselle ja käydä niistämässä nokka, rauhoittua ja pyyhkiä kyyneleet. Ei se ollut pelkästään se ohjelma. Nyt tuli jotain patoutumaa ja tosi syvältä. Huh, kun oli ihanaa. Jossakin on kai käsittääkseni joku ikäihminen joutunut ohjelman takia hospitaaliin. Mie en ihan, mutta baariin läksin. Olin jotenkin niin onnettoman surumieleinen. Kaikkee ihmeellistä punki pintaan ja tajusin taas kerran jotain. Ihan mua jo pelottaa ensi perjantai. Uskallanko edes katsoa.

Sain asiakkaalta ihanat ruusut

Mun elämässä on väriä
Perjantaina olikin muuten kiva päivä. Ei siis oltu möksällä, vaan Martta sai siivota rauhassa ja laittaa kotia syksy kuntoon. Pitkän kuuman kesän jälkeen on nastaa rauhoittua syksyyn. Kynttilöitä ja silleen. Ensi viikonloppuna mennään vielä laittaa mökki talviteloilleen ja se oli sit siinä.  On siinä aina joku haikeus, mut mielelläni otan nämä vaihtelut vastaan. Elämässä saattaa olla tulossa enemmänkin vaihtelua, mut niistä sit enemmän, kun aika on. Nauttikaa tästä syksyn pirteydestä. Mut aikas kauheeta, jossain on jo lunta metritolokulla. Ei tänne ihan vielä tartte...

4 kommenttia:

 1. Ai, luulin, että Kalastajan vaimo asuu Norjassa :). Mutta kannattaa sitä hyvän kampaajan takia pikkasen matkustaakin.

  Toivottavasti ilta oli onnistunut ja saadaan nähdä täälläkin kuvia?
  Ja erityisesti toivon, että Yrjön on jo jättänyt sut rauhaan. Ei ole ollenkaan kiva seuralainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyl hää Norjassa asuu, mut tulee suomivierailulla aina kampaajalle.

   Laitan kuvia, jos saan luvan.

   Onneks Yrkkä jätti jo rauhaan ja jos nyt uskallan ääneen sanoa, niin ei taida taipua lentsuunkaan. Jess, olen niin voittaja!

   Poista
 2. Heh, aikoinaan luin sitä blogia mut kyllästyin jatkuviin vaate-esittelyihin, toki ymmärrän että toiset niistä tykkää. Mut kiva tyyppi ja ei,ei oo kalastaja hänen miehensä. Muistan kuinka tunsin itseni petetyksi kun selvis ettei ollutkaan kalastaja ;)
  Kyllä mullakin tulee kyyneleet siitä Vain elämää ohjelmasta, on niin herkkää, hyvä että herkkyyttä vielä löytyy.
  Olis tosi kiva jos saisit kuvia siitä tilaisuudesta!

  VastaaPoista
 3. Eikö Kalastajan Vaimo edustakin meille kaikille sitä ikuista unelmaa, jota olisi olla kalastajan vaimo. Mies vahva, saalistaja. Oma mökki, vahva torppa, oma hima. Minä vaimo, hoidan kaiken muun. Elämä hyvä, meillä hyvä. Minä ja sinä. Mies ja vaimo. Tai meneekö se niin, että on mies erikseen ja nainen. En tiiä. Mie olen hiukka nolo noissa. Mies ja nais jutuissa. Katselemme...

  VastaaPoista