26.9.2014

Kalajuttuja tai Kalastajan Vaimoja.

Arvatkaa mitä? Istun mökin terdellä ja ilman kynttilöitä tässä olisi säkkipimiää. Tuuleekin niin, että hyvin föönattu tukkani menee ihan sekaisin. Olen siis tukka sekaisin, apua! Ukkorähjä ja Pikku Koira ovat mökissä, siellä on lämmin ja pehmeä. Minä taas kävin saunassa ja otinkin sikahirveet löylyt. Se oli ihanaa. Citijännitteet pitää kylpeä aina pois. Tulee helppo olla. Mutta tämä jälkihiki on hyvä hoidella tässä ulkoilmastudiossani. Siis Terdellä tässä vielä.

Kuplia tietenkin

Jennny ja Johanna kurkii

Savulohimussee

Leidit, saako olla  suklaata?
Puut puhaltaa niin, että joutuu miettimään, etteivät ne vaan ala oikeesti kaatumaan mökin päälle. Elekee tuluko, pysykää siellä. Juurillanne! Myrskyä siis päällä, mutta mulla kuitenkin ihan perinteinen "oma ilta." Ei meillä mittään hättää, vaikka luonto onkin hurjana. Se kertoo mun tunteista... Hah! Hurjaa ja myrskyää. Täytyy ottaa lasi viiniä. Punasta ja valokosta. Molempia joutuu tähän tunnelmaan nauttimaan... Noin niinkuin Vain elämää...

Koktailpalaakin...

... Tatti The piirakan. Laitoin. Martta.

Kerstasekuplia. Jeahhei!
Hei, nyt on myös kuvii ja tunnelmii Kalastaja Vaimon lukijaillasta. Mä sain luvan Johannalta laitaa tänne juttua. Kiva ilta, aivan hurmaava. Ja Inochi tietenkin pani parastaan. Kaikkea kivaa oli tarjolla ja toivottavasti se näkyykin kuvista.

Lorna meille. 

Kalastajan Vaimo kuvaa kalaa. Hän on Norjasta...

Hiuspohja Diagnoosikamera kertoo totuuden. 
En ole tuntenut Kalastajan Vaimoa aikaisemmin, mutta oli kyllä mukavaa tavata ja huomata se, että hän on kyllä bloginsa mukainen. Välitöntä tunnelmaa, hiukkasen jännitystä ja uusia kokemuksia. Peeärrää tai mainostamista, ihan sama.  Kaikilla oli hyvä fiilis ja mun mielestä tämmöisiä tapaamisia pitäisi olla enemmänkin. Ihminen ihmiselle. Hyvä tunnelma.

Hei ja Håj. Kiva pössis.

Oman elämänsä kaunottaret. Ja hoidetut hiukset :)
Nyt tuuli yltyy hurjiin mittoihin. Voisi olla kiva olla sisällä, eikä jäädä tähän myrskyyn. Pitääkö mun paeta sisätiloihin? Tuuli sammuttaa  kaikki kynttilät terdeltä... Sisätiloihin minä menen ja laitan meille lämpöiset voileivät. Hurrikaani vallan...

2 kommenttia:

 1. Jos löydän vanhoilla päivillä itelleni kalastajan, niin lupaatko järkätä mulle kampaamoillan ;)? Olis luksusta.

  Kivaa möksäviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saamanne pitää hio hoi!

   Mökkikamat kasassa, täältä tullaan kaupunki :)

   Poista