3.9.2014

Läpy läpy läpinää

Kaksi erittäin onnistunutta vesijuoksusessioita hallissa. Jesh! Oikea aika, niin olen saanut tempoa radalla yksin. Eihän se ihan samalle tunnu kuin luonnonvesissä, mut hyvä boogie silti. Tästä voisi kuulkaa tulla mulle hyvä harraste. Pysyy paikat vetreenä ja ennen kaikkea kunnossa. Eikä ota niveliin, ainakaan toistaiseksi. Hyvä.

Joko kerroin, että Ukkorähjä osti taas uuden auton. Ei ollut Mese meitä varten.  Ihan oikeesti. Ei se ollut mökkiauto. Liian matala ja huonosti tavaratilaa. Nyt sellainen citimaasturi tai jotain. Hyvä on. Tilaa vallan. Nelivetokin vielä. Se on kyllä hassu tuo autokuume. Kun se iskee, niin ei rauhaan jätä. Suotakoon se hänelle.

Hotelli Adlon loppui eilen. Huh, kun mie vollasin silimät päästä. Taisin jo aikaisemmin kehua retostella ko. sarjaa, mutta kehun vielä. Eilinen jakso oli sellainen, että mun oli paha olla. Kiemurtelin soffalla ja tunsin tuskaa. Ehkä mää meen hiukka liian tosissaan tohon töllöön. Eihän se nyt herrajestas ollut kuin teeveeohjelma. Juu, juu, mut vieläkin mietityttää. Enpä muuten muista, että ihan äsken jossakin sarjassa olisi epookki toteutettu noin upeasti. Todella upeat ja luonnolliset maskit. Asiaa opiskelleena, tiedän, että se ei ole ihan pala kakkua.

Hah, huominen duunii ja päästään taas möksälle. Arvaanko edes sanoa, että mettään mennään rytinällä. Mut muutoin alkaa jo takaraivossa olla hienoinen kyllästyminen tähän ramppaamiseen. Jos sieniä ei olisi, niin voisi jo jäädä stadiin. Ja kylläpä jo pikku hiljaa alan laittelee paikkoja talviteloillensa. Niin on yksi kesäkausi taas takana. Kiva, kun tulee syssy pimmeet. Villasukat, kynttilät ja punaviinit. Äh, en mie punkkuu juo, se on alkanut närästää. Sekin.

Jahas, ei näköjään ollut mitään asiaa. Joten nyt suihkuun ja duuniin. Tsau!


6 kommenttia:

 1. Mulla olis sellanen toivomus meidänkin kotiuimahallin vesijuoksijoille, että kävisivät oikeaan aikaan siellä, niin ei tarttis uimarin niin paljon puikkelehtia. On ainoita asioita nykyään, joista jaksan aina hiiltyä. Etenkin kun se juoksu ei ole mitään juoksua vaan sellasta sosiaalista kävelyä ja aina tarttee rinta rinnan mennä niin, että on kaks kaistaa tukossa. Prkl..
  Ottaisivat Martasta mallia, niin kaikilla olis tilaa ja kivaa.

  Meillä on kotona kaikki ihan rempallaan, mutta vielä ei oo tullut sellasta sykyksi kaikki kuntoon-fiilistä, kun aurinko aina vaan lämmittää ja kesäkukatkin sen kun porskuttaa. Toistamiseen jo kukassa.
  Ehkä musta on nyt tullut viherpeukalo. Kohta varmaan kokki. Ja leipuri. Oujee :)

  Kivaa viikonloppua citimaasturiautoilijoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotakin hyvää, niin Vuosaaren uimahalli on aika jees. Ja mummoille oli ihan omat radat ja sen verran tilaa, että siihen aikaan päivästä jopa rauhaisaa.

   Meillä mökillä kukat on taas heränneet henkiin. Mieletön kukitus. Ja se ei ole allekirjoittaneen aikaan saannosta. Tämä lämpö saa kaikki höperöitymään, minut mukaan lukien ;) Toisaalta aika jees...

   Poista
 2. Uusi auto, jee! Oon autofriikki yai ainakin fani! Uuden auton tuoksua ei voita mikään :-)

  Meillä uimahallissa on omat kaistat juoksijoille ja uimareille, hyvin toimii :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukkorähjä on ihan fiilareissa. Kyllä ihan uusi auto tuoksuu hyvälle. Sellainen sexy joku...?

   Hyvä. kun ei tartte tapella oikeuksistaan. Uimari vastaan vesijuoksia.

   Poista
 3. -kummitus-5.9.2014 19.53

  Viime yön unessani tanssit laivan kannella. Juu, mistä lienet uneen tullut, mutta juttelit just tällaisia sillä välin kun musiikki ei sinua vienyt mukanaan. Sitä laivaa/ isoa venettä ohjasi joku minulle tärkeä. Kertookohan se, että samassa veneessä tässä kuitenkin ollaan? :-D

  Mukavaa sienimökkirentoutumisviikonloppua nyt sitten vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Se kuule voipi olla noiniin. Toisen jutut jää alitajuntaan ja huomaa, että niitä kelaa, jos ei muuten, niin unissaan.

   Varmasti sama venho molemmilla. Mutta kuka olikaan tämä salaperäinen kapteeni? Joku ihana homoseksuaali? Kenties... Mutta ihmis-suhde rintamalla on selkeästi, tähtikarttojen mukaan, paljon jopa riehakasta tapahtumaa. Hui. Ihanaa.

   Poista