16.8.2014

Se on näytön paikka

Ehanan fressi aamu! On hiljaista, jokunen tintti jossakin piipittää. Peilityyni ja vastarannan metsikkö peilaa järvenpintaan. Aivan kuin olisi kaksi metsää. Ei saa selvää mistä toinen alkaa ja mistä toinen loppuu. Ääretön satumetsä. Vielä ei lehdet kellastele, mutta punertaa jo marjat pihlajan. Sateesta johtuen, metsä tuoksuu voimallisesti. Siinä on ripaus ylikypsää tuoksua vai pitäisikö sanoa hajua, lievästi homehtava ödööri. Ei paha, sellainen maan haju.

Muoto kieli tummas yössä

Lep-lepakko kävi moikkaa

Hahtuva vihreää
Nukuin niitä nopeita. Kympiltä jo maate, simmu kiinni ja simmu auki, poks. Nyt on hurjan levännyt olo, sellainen teräsmiesmäinen. Hassu sana, teräsmiesmäinen. Voisko se olla teräsmiesnainen. Noin niin kuin tasa-arvon nimissä. Teräksestä puheen olleen, tein eilen ihan kiitettävän treenin. Hitto, kun siitä on tullut kiva tapa. Ja mikä ihmeellisintä, niin se vesijuoksu ei tunnu missään. Kuinkahan pitkään voisin hölökytellä, ennen kuin pitäisi luovuttaa. Kahvakuulakin sai eilen kyytiä. Tykkään tehdä raittiissa ilmassa. Jette kiva de. Kun sitä tekee jotain voimallista, niin mulle tulee sellainen tunne, että hahmotan kehoni ääriviivat. En ole epämääräistä höllyvää höttöä vaan kehossani on rajat, sellaiset niin kuin ääriviivat. En ole rajaton. Olen rajallinen.

Punertaa marjat jo pihlajan

Pilvee pilvee pilvee

Vastakohdat
Sienimetsä ei ollut armollinen. Kuivuudesta johtuen, meillä ei ole vielä juurikaan saalistettavaa. Sen verran saatiin kantsuja, että soosi saatiin. Tatteja ei lain. Mutta metsässä on mukava käyskennellä enivei. Mulle vaan se herkkutatti on sellainen jumalten lahja tai herkku. Niitä ihan himoitsen. Ja se tunne, kun näet pullean, kiinteän ja kauniin yksilön odottamassa pääsyä vasuusi. Ai että, se on parasta! Siinä on jotakin alkukantaista selviytymisriittiä. Saat perheelle ruokaa janiinedelleen.

Pyhä yksinkertaisuus

Tumma kohtaa vaaleen
Tänään siis poikkeuksellinen saturdei. On se talonäyttö. Se on kuin suuri seikkailu, sellainen aarteen metsästys. Ei mua nyt suoranaisesti jännitä ( ihan levollisin mielin ) mut kyllä tuolla massun pohjassa joku ökkömönkijäinen pörrää. Silleen on jännä ja eihän sitä koskaan tiedä....mitä tapahtuu.

Kosmisen kauneuteni salaisuus

KantsuLove
Ensi viikonloppuna on rapukemut. Elokuun tummat ja lämpöiset illat ovat parasta. Voisikin näytön jälkeen käydä etsimässä jotakin hassua rapukamaa. Niin ja ulkotulia täytyy saada lisää. Laitetaan valoshow pystyyn. Aijai, se on kivaa. Nyt täytynee lopetella ja valmistautua lähtöön. Se on Moro!


2 kommenttia: