18.7.2014

Mä kaupunkilaispoika oon, pistän suihketta kainaloon

Hei hellurei! Stadis ollaan ja vietetään kaupunkilomaa. Sopii mulle, sillä mökkeily alkoi snadisti puuduttaa. Joskin, nyt näillä helteillä mökki on paras paikka maailmassa. Mutta ei hätä päivää, mun asunto on suht viileä ja saan nukuttua öisin.
Sen verran on haipakkaa, etten ole koneelle kerennyt. Nytkin kiireellä laitan viime hetken tunnelmia. Tänään mennään turisteilemaan Porvooseen. Se on kiva kohde. Nukkua posotin kymppiin ja lähtö on tuota pikaa. Mut mullehan sopii nyt mainiosti tämmöinen pieni tekemisen paljous.
Keskiviikkona olin todella turistina ja kävin maailmanpyörässä. Ukkorähjä ei uskaltanut. Se oli kiva, sellainen vaatimaton, mutta näki Hesan erilaisena. Ja se tunne, että koet jotakin uutta ja elämyksellistä, on aina hienoa.Ulkoruokinnassakin ollaan käyty. Se on emännälle sitä suurinta juhlaa. Keskiviikkona ihan vain mentiin sinne minne päästiin. Aleksilla sisilialainen, mut ihan jees ruoka. Martta sai hienosti lasin talon viiniä. Ihan taas, että turisti, häh.Eilen kävin hierojalla. Huh, olikin kommee ja raamikas miesheroja. Martta sai kyytiä, ja jumittaneet paikat on nyt rela. Hutkutin hiukka kaupngilla ja imin ihmisiä sisääni. Kävin parturissakin ja nyt on lyhyt kesätukka. Eli siis duunis piipahdin ja kaikki hyvin.Kerkesin vielä iltapäiväksi biitsille. Kyllä, ihan oikeasti sinne sannalle makaamaan. En edes muista, milloin viimeksi tämä biitsihirmu on moista harrastanut. Pari tuntia kölleröin ja nautin. Illaksi mentiin Tervasaareen ravintola Savuun syömään. Aika kiva keidas keskellä Hesaa. Silleen niin kuin landelainen. Ei ruoka nyt mitään gyrmeetä ollut, mutta hyvää ja syötävää. Palvelu erinomaista. Kokemuksena veri jees, voi suositella.


Mitä vielä? Sunnuntaina lähdetään pikku matkalle, sekin täydentää lomalaisuuttani. Ai niin, se Kauniit Kodit heinäkuun nro on ilmestynyt, siellä suunnittelemani hima. Käy tsiikaa. Nyt täytyy mennä suihkuun ja lähteä El Turismo, perfavore!

2 kommenttia:

  1. Aaaaa, lomalla, aaa pihalla, aaaa.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. .....pihalla....lomalla....yyyyh...kohta tää ihanuus loppuu....

      Poista