12.5.2013

Pintoja ja voikukkaa

Toisessa tämän kevään muutoskohteessani alkaa olla valmista pintaa. Kävin tänään maalaamassa erikoistekniikkaa ja remppareiska oli laittanut tapettia. Kohde on kalustuksiltaan vielä kesken, verhotkin, valot ym. puuttuu, mutta laitan tässä muutaman fiiliskuvan. Valmiista kohteesta kuvia tuota tuonnempana.

Pylväs ylväs ja tepettiseinä vieres

Keittiöön päin seinä sai myös maalipinnan

Sama pinta mutta vaakakuvaa
Kohteessa oli ikävä pylväs nurkassa. Kun sitä ei voi hävittää, niin tuokaamme se esille. Maalasin sen erikoistekniikalla ja sävymaailma uppoaa uuteen tapettiin kuusnolla. Kuvissa ei välttämättä näy, että tapetissakin on harmaan eri sävyjä ja kevyt shaini pinnassa. Olin tyytyväinen. Kuten myös asiakas.

Mikä valo!

Taidetta, eikö?

Tekisikö mieli puhaltaa?
Pikku eteisen ja aula/olohuoneen väliseen oviaukkoon haluttiin joku näkösuoja. Kuitenkin niin, että se saisi laskea valoa läpi ja olla helposti liikuteltavissa. Keksin siihen lasisen liukuoven, johon on teetätetty sisutustarra läpinäkyvälle kalvolle. Kuvan olen ottanut meidän mökiltä. Toden totta, kun astuin eteiseen ensimmäisen kerran, niin tuli hassu olo. Aivan kuin olisit mikämikä maassa ja keskellä voikukkasten höytyväisiä. Valo siivilöityy juuri sopivasti läpi ja ovi on itsessään taideteos. Kuvan toteutti Art4you Nina, ja jälleen kerran upeaa työtä. Vinkkinä vaan kaikille, jos tarvitsette tilajakajia, liukuovia tai muuta vastaavaa, niin ei kannata tyytyä siihen ihan tavalliseen. Omista kuvista saa upeita juttuja aikaiseksi ja jos oma tieto/taito ei riitä, niin aina voi käyttää suunnittelijaa ( vink, vink.)

2 kommenttia:

  1. Aivan huikeaa! En ihmettele ollenkaan, että asiakas on tyytyväinen! Tuo voikukka on mahtava :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks! On aina mahtavaa, kun suunnitelma alkaa muuttua todeksi.

      Poista