28.2.2013

Jette KIVA de

Hups! Heräsin poikkeuksellisesti jo viideltä. Siihen lienee montakin syytä. Laitoin yöksi purukiskot ja ne ahisti. Unen hämärässä sörkin ne veke ja olivat liimaantuneet naamaan kiinni. Nyt mulla on hampaan kuvat naamassa, jette kiva de. Tänään menen sinne Töölöön Ortopedin pakeille. Sekö jännittää ja uni olisi levoton. Mahdollisesti kyllä. On myös paljon kivoi juttui ja saatan ressukka olla niin innoissani, että sekin herättelee. Olkoon niin.  Mut hei, mokka on hevi softii ja ilma on lämmin kuin latinon lanne.

Pakko kyllästymiseen asti ( sori) avautuu lopputöiden palautuksista. Kolme iltaa oli sellaista ilotulitusta, että kävin aika kierroksilla. Oli niin mahtavaa nähdä muiden töitä. Upeita, oivaltavia kokonaisuuksia! Hauskaa se, että kaikilla sama tehtävän anto, mutta jokainen uniikki, eri tapaa toteutettu yksilöitymä. Oli nolla budjetilla tehtyä ja sadoilla tuhansilla duunattuja. Aika ihanaa oli myös se, että kaikki olivat tehneet lopputyön sydämellä ja hiukka vereslihallakin. Mukana paljon koskettavaa tunnetta. Sisustaminen on myös tarinoita, ihmiskohtaloita ja ennen kaikkea se on elämää. Ollaan kuulkaa ihmisissä. Siellä niin sisällä ja alkulähteillä. Olen kyllä onnellinen kokemastani.


Mitäs muuta kivaa? Eilen postissa tuli se Oulu-lehti. Siellä niin möllään isossa kuvassa. Otsikko on Innostavaa sisustamista. Olin kuvaankin ihan tyytyväinen. Ukkorähjä otti sen ja noin sadan oton jälkeen kelpuutin kuvan. Sain eilen myös haastattelupyynnön Rakennus-lehdestä. Tahtoovat tehdä jutun minusta ja lopputyökohteestani. Hei, vähäkö huippuu! Totta kai suostun, sehän on suuri ilo ja kunnia. Maanantaina Kauniit Kodit-lehti tulee tekemään juttua mun himasta. Sitä odotan kuin kuuta nousevaa ja arvata saattaa, että olen... enemmän kuin innoissani. Kaikkia kivoja juttuja on siis tiedossa. Pitää vain yrittää pitää ittensä tiukasti maanpinnalla etten häviä tonne avaruuksiin. Tai mikä pahinta? Kohta joku keltainen neste nousee kerroksiin ja kävelen päin pylväitä, kun nokka on niin pystyssä. Höpö, höpö ja pylly pois rinsessatyynyltä. Tähän ikään ehtineenä, nöyryys on hyve ja osaa jo suhtautua tosiasioihin liiemmin kuumenematta. Hah, ken tuon uskoo, niin taivaspaikka on avoin.


Huomenna mennään Tikkurilaan maalaamaan. Kyllä, ymmärsit ihan oikein. Sinne niin maalitehtaalle. Ollaan siellä koko päivä ja luvassa on maalauselämyksiä. Me saadaan Tikkurila lippikset! Varmasti mielenkiintoinen ja kiva päivä tulossa. Se onkin sitten viimeinen kerta koulua ja päättäjäiset on parin viikon päästä.

Tein eilen koulumatkalla kirppislöydön. Kaksi upeaa taulua. Maksoin niistä viistoist egee tsipale ja annan niille kivat raamit ja voilà seinäpinnat saa hauskaa ajanpatinaa. Kuvat heräävät henkiin ja niillä on uusi elämä edessä. Ai ko kiva. Hirmu kiva. Elämä on kiva. Joo, joo, nyt riittää tää hehkutus. Alas tullaan vielä rumisemalla.

P:S Tunsitko eilen kevään tuoksun?

6 kommenttia:

  1. Hienoa, mahtavaa! Oon niin iloinen puolestasi :-)

    VastaaPoista
  2. Tätä oli ilo lukea. Olen sun puolesta very very happy :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä meillä on kivaa. Nautitaan nyt, kyllä se ohi menee ;)

      Poista
  3. Onneks olkoon! Kyllä se niin vaan menee, että jos pääsee julkisesti näyttäytymään, niin voi jäädä nimi ja kuvat mieleen. Överihehkutat sitten itseäsi ihan reippaasti, vaatimattomuus ei tässä asiassa välttämättä kaunista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta töriset Mara! Juuri tänään oli asiasta puhetta ja tässä asiassa vaatimattomuus ei todellakaan kaunista. Mun pitäisi alkaa brändää itseä, kauheen vieras ajatus, mutta jos meinaan mennä eteenpäin, niin se olisi nyt hyvin tärkeetä.

      Poista