23.1.2013

Sexy saksikäsi Martha

Palattuani rullaavaan arkeeni, saan huomata, että aikani on rajallista. Kun ihminen nukkuu vielä ihmisiksi, niin ei ole niitä epätoivoisia aamuhetkiä täällä tuhottavaksi.  Tulee hyvä aikapula. Ei kerkeä. Illalla on pää tyhjä, eikä energiataso ole viriili tekstaamiseen, eikä sekstaamiseen. Hah, aika vitsin murjasin! Ei tässä hätiä mitiä...

Duuni on käynnistynyt antoisasti. Mulla on hyvä pössis. Olen saanut huomata, että loma teki kyllä kaikin puolin hyvää ja tämä yltiösosiaalisuus on antoisaa. Vaikka en ymmärtänyt, että olisin työtäni kaivannut, niin nyt se olen huomannut. Päivissä on tarkoitusperää ja ne lentävät kuin siivillä. En ole  vielä hylkiöitynyttä ylijäämää. Minulle on tarkoituksia ja olemassa olollani on merkitys. Mahtavaa! Voin vilpittömästi olla sitä mieltä, että duunissa on mukavaa. Olen häpi, rili häpi!

Jotakin tummaa taivaanrannassa on oltava. Olkapää aloitti eilen vittuilun. Se ei ole terve. Mutta nyt tiedän mikä siellä on!! Käden ollessa kohoasennossa, siellä on joku joka painaa jännettä, hermoa tai jotain. Siitä ärsytys. Käsi alhaalla kipu helpottaa, mutta mitä pidemmälle päivä etenee, niin kipu pahenee. Eilen illalla oli jo jomottava leposärky, mutta yön jälkeen taas paree. Päivä duunii ja ollaan taas samassa jamassa. Kuinka monta helvetin lääkärii mä tartten, että ne tajuu tän saman minkä minä jo tiedän? Eikö sille voi tehdä mitään, kysyy nimimerkki saksikäsi Martta.  Tämän aamun ohjelmistossa on soittaa muutama äkäinen puhelinsoitto Töölööseen. Menen vaikka linjoja pitkin sen Ortopedin pöksyihin. Mutta nyt on tultava selvyys ja joku roti tähän hommaan, saatana!

Nyt lentoon, riennettävä on! Oletteko panneet merkille, että elämässä on enemmän valoa. Ihan noin niin kuin joka tasolla. Kevättä rinuleissa, sano. Kohta päästään jo mökkikuumeilee. Eiks oo fantsuu!

8 kommenttia:

 1. Hauska kuulla, että oot enimmäkseen häpi :).

  Mulla oli olkapäässä kalkkia (joka lopulta ei ollut se kivun perimmäinen syy, mutta ei auttanutkaan asiaa). Voisko olla siitä(kin) kysymys?

  Muut toiminnot pystyy siirtään vasempaan käteen jotenkuten (siis jos on oikeakätinen), mutta hiustenleikkuu vasurilla noinniinkuin ihan ammattimielessä voi olla työläämpää.. Tai ainakin ehkä joutuu antaan asiakkaalle alennusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasurilla työskentely voisi antaa ihan uusia ulottuvuuksia työhöni. Hmmm...täytyneepä harkita.

   Tosta kalkista en tiedä, jotain "esteitä" siellä on. Mutta häpi ollaan :)

   Poista
 2. Ootko enää käynyt fyssarilla ollenkaan? Vai oliko liian tuskallista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn säännöllisesti kerran viikossa ottamassa annoksen kidutusta. Huomenna taas... Mutta täytyy myöntää, että meno sinne on ristiriitainen. Tuska-helpotus suhde on vähä niin ja näin.

   Poista
 3. En nyt ole perillä diagnoosistasi, mutta tuli mieleen (jotakin jäi mieleen opiskeluajoilta...) ahdas olkapää. Ehkä tätä on jo epäiltykin. Kts. esim. täältä (ei mitään tietellistä tekstiä, sitäkin tuolla haulla löytyy):
  http://www.hoitonetti.fi/sairaudet/ahdas_olkap%C3%A4%C3%A4/

  Leikkaus? Sillä tehdään väljyyttä jänneparalle, joka on joutunut liian ahtaalle.

  Olipa mitä hyvänsä, niin toivon, että saisit apua vaivaasi. Olkapääjutut ovat usein tosi keljuja ja pitkällisiä ongelmia.

  Kalkkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parahin Kalkkis,

   Kävin oitis googlaa ja oireet sattuisi kuin tikku kakkiin. Täytyneepä huomenna keskustella fyssärin kans. Kelju on kun ei parane :(

   Poista
  2. Mulla on ollut tuota samaa. Meni takavuosina eräskin yö nukkumatta ja jos nukuinkin, niin en ainakaan kyljelläni. Ja selällään maatessa piti tyynyillä tukea olkapäät oikeaan asentoon. Se oli oikein taidetta. Fyssari sai olkapäät oikein hyvään kuntoon eikä tarvinnut enää 800 mg:ia buranoita syödä. Mä luotan fyssareihin kuin seinään. Ei ole vuosiin tarvinnut kipulääkkeitä olkapäiden takia syödä, vaikka on niissä vielä nivelrikkokin. Mutta muistan kun lekuri selitti, ettei jänne mahdu sille tarkoitetusta reiästä, kun se oli niin tulehtunut ja paksuuntunut.

   Poista
  3. Mun mielestä noi fyssärit ovat kansantohtoreita ja varsinaisia parantajia.

   Mulla on sellainen tausta, että toi olkapää on kiukutellut jo vuosia. Sinne on tökitty kortisoonia ja saatu sillä rauhottuu, mut nyt on erityisen kiukkuine. Liekkö niin tukossa, että ei enää normi konstit auta.

   Mut hienoa, että sulla on homma kondiksessa. Kuinka saat pidettyä olkapään kunnossa? Jumppaa jotain?

   Poista