6.1.2013

Mattomaakarille

Mattomaakari oli pyytänyt kuvia uusista matoistani. Voiko tosiaan olla, että en ole täällä niitä esitellyt? Mut tässä, saaneeko kuvista selvän... Askosta ovat ja edukkaat olivat. Vaalean harmaa on ihana. Paksu kuin pehmeä sammal. Olisin ostanut molemmat samanmoisii, mutta ei ollut kokoja. Toinen on tummempi harmaa. Ensin olin, että ei käy, mutta annoin niiden olla lattialla ja kivastihan ne nappaa värit ympäröivästä maailmasta. Tulee niin kuin hiukka jännitettä ja rakenteellisesti värin mielenkiintoisuutta. Mitä tuo nyt sit ikinä tarkoitaneekaan?



8 kommenttia:

  1. Ihanat matot. Hyvin passaa yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva on upottaa varpaat pehmeään mattoon. Ihan kuin sammalikossa kävelisi :)

      Poista
  2. Kivan eläväiset matot. Ja itseasiassa kivempikin noin kuin 2 samaa väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun on tota tummaa ja vaaleeta harmaata muuallakin. Sopii :)

      Poista
  3. Mattomaakari kiittää nopeasta toiminnasta. Hyvin saa kuvista selvää, upeet pehmeän kutsuvat matot. Väriero ei "pistä" silmään vaan sopii hyvin huoneen värimaailmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyyhän ne täällä esitellä, kuis mää en ollu tajunnu. Kivat on, tykkään itse myös.

      Poista
  4. upeat matot..sopii värit hyvin..kuinka voit??onko jo fyssärin jälkeen parempi olo kuin aiemmin??käsittelystä sama ja seuraava päivä ei ole häävejä..pikasta toipimista..sisutaminen on kivvaa ja jos olis rahaa niin voi että!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Juu, fyssärin jälkeen on pari päivää kuin jyrän alle jäänyt mutta olo alkaa kohentua ja eiköhän tästä pikku hiljaa. Sisustaminen on kivaa. Eikä kaiken tartte maksaa maltaita ;) Ja esim. järjestystä vaihtamalla saa kaiken ilmaiseksi. Mut olisihan se ihanaa, jos olisi pätäkkää millä laittaa. Voi, voi, kaikkea kivaa maailma pullollaan.

      Poista