3.12.2012

Kiltin ihmisen kaukorakkaus

Kauhiaa, eilen oli adventti ja mulla jäi herran huone väliin. Olisi niin ollut paikallaan käydä laulaa luikauttamassa hoosiannat ja muut hyväkkeet. Eikä se herran sana koskaan pahasta ole. No, saan kaiketi syntini anteeks jouluna, silloin riennän kirkkoon katumaan.

Eilisessä päivässä oli hommaa ihan tarpeeksi. Duunin remppa tsydeemit on nyt hommattu. Lähdettiin ajoissa liikenteeseen ja näin vältyimme pahoilta ruuhkilta. Taas kerran totean, että Bauhaus on täyden palvelun talo. Siellä nuoret ja sirkeät ihmistoivot palvelevat asiakasta antaumuksella. Olen tätä täällä jo aikaisemminkin ihmetellyt, mikä on se salaisuus, että ko. puulaaki saa työntekijänsä olemaan niin antaumuksellisia. Siellä on aina kiva käydä. Ihan oikeesti.

Lauantaina oli kiva ilta. Pari hyvää ystävää sulostutti seurallaan ja laitettiin yhes ruokaa ja hiukka kuplittiinkin. Juppekin sai vieraita. On ilo katsoa, kuinka kaksi koirulia tuo elämään eloa. Olisihan se kiva, jos Juppella olisi kaveri seuralainen. Jos asuisimme maalla, ottaisin ehdottomasti toisen.

Söösi

Kiva näkö kaamea maku

 The Pasta
Keitin mehevän sienikeiton, se on sellainen takuuvarma nautinto. Kokeilimme sitä Avokadopastaa. No joo, liekkö kokissa vika, mutta en nyt niin hirveesti lämmennyt. Siinähän tehdään ns. soossi valmiiksi tarjoiluastiaan ja sit keitetty pasta heitetään sekaan. Maistoin toki soossin ensin ja säikähdin sen olevan liian suolainen. Mutta pasta laimensi niin paljon, että se oli ihan mauton ja suolaton. Lisättiin suolaa ja maku parani. Tämä ihan vain tiedoksi, että suolaa saa käyttää aikas reippaasti. Itse käytän Himalajan vuorisuolaa ja sitä saa muutoinkin käyttää normisuolaa enemmän. Jälkkäriksi paistoin pannarin riisipuuron tähteistä. Niin ja mansikkahilloo. Huh, oli maukas.

Tiesittekö, että olen rakastunut Robbie Williamsiin? Tää suhe on kestänyt myötä ja vastoinkäymiset. Niistä ufojutuista mun oli pakko laittaa Robbie jäähylle. Mut katsoin La-iltana viikolla tulleen konserttitaltioinnin Londonista. Huh, se on ihana mies. Eikä tässä kaikki. Mä pääsen elokuussa samaiseen konserttiin Tallinaan!!!! Mä en kestä! Mä pyörryn. Täytynee laittaa tenat pöksyyn, oon ihan varma, että saattaa lirahtaa. Mun yhtiökumppani sai järjestettyä meille liput ja vietetäänkin sellaista tyttöjen keskeistä laatuaikaa yhes. Tiiätsä, kauneushoitolaa, ihanaista illallista ja sit Robbie ottaa mut. Voiko ihminen enempää toivoa?

Eteinen sai siis uuden ulkoasun. Olen tyytyväinen. Nyt sisääntulo on mun näköinen. Vaikuttava. Siis minä olen lähinnä vaikuttavan kokoinen, en niinkään muutoin. Vaikka olin niin vannoutunut valkoinen, niin nyt ymmärrän sen olevan turhankin beisik. Sain kun sainkin Ukkorähjän tapiseeraamaan, mut huh, kun se oli vaikiaa. Voi sitä valituksen määrää. Jos olisi jättänyt sen urputtamisen vähemmälle, niin tapetit olisi ollut seinällä parissa tunnissa. Itse maalasin mustan seinän ja mustan värin kans saa olla kyllä tarkkana. Ikävästi listoissa, niin alhaalla kuin ylhäällä, on silikoonia ja eihän siihen maali tartu. Onneksi Ukkorähjä on niin fiksu näissä asioissa ja keksi ratkaisun. Saatiin ihan suht siisti jälki. Mutta jos halajatte mustaa seinää vasten valkoista, olkaa maalaamisen kans t a r k k a n a! Tänään tulee ulkoistettu tapetointi apu ja huitaisevat vielä noi kaksi olkkarin seinää. Tuskin maltan odottaa illalla kotiin pääsyä. Vielä uusi matto ja pitäiskö vaihtaa hiukka tekstiiliä. Onhan noi edelliset olleet jo rapiat puoli vuotta.

Mä näin tontun. Se vilahti mun partsilla. Miten se on sinne päässy? Voiko tontut lentää ja miks ne mua kyttää. Minähän olen liian kiltti ihmiseks...

2 kommenttia:

  1. Se oli se Joulupukin lähettämä vakooja, joka urkki sun uutta eteistä. Pukki kuulema kaipaa kanssa vähän entrausta pajaansa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäskö tarjota pukille korvatunturin stailausta?

      Poista