23.12.2012

Just joo...

Sika on uunissa! Ja Martta valmiina Joulun viettoon. Eilinen päivä menikin sit ihan reisille. Joo, joo makasin kaameessa kankkusessa. Eihän tää voi olla ihan täydellistä, joku pikku rikko täytyy olla. Siinä niin kivasti perjantaina puuhastelin ja kotia laittelin ja kas, kun alkoi tuo alkkomahooli maistua. Ja maistui ihan siihen malliin, että huitasin vielä illaksi buariin. Voe perse!




Vieläkin huokasuttaa ja eilen yritin näytellä Ukkorähjälle reipasta. Ilmeisesti tää pukin odottelu käy niin Martan hermorakenteisiin, että repes ihan käsistä. Nyt olen kyllä sienisalaattin duunannu ja rosollin porkkanat keitetty. Mitään ei oo tekemättä, ja siksipä sallinkin itselle luvan tuolla lailla riehaantua. Noh, eipä tartte aattona alkoholisoitua. Saa Ukko ja pennut rauhallisen aaton.




Viime yö meni valvoessa. Pikku koira herätti kolmelta ja nostin sen sänkyyn. Siitä alkoi aamuun asti kestävä ralli, Juppella ei ollut hyvä olla missään. Käytiin pissalla, ja yritin selvittää mikä se pientä vaivaa. Hän rapsuttelin itseä koko ajan ja tutkin ihon, niin sieltähän se ärsytys löytyi. Toinen oli kutinasta tuskallinen. Vietiin aamutuimaan pieneläinklinkalle ja nyt  on homma rauhoittunut. Saatiin lääkettä ja silleen. Kyllä se on hirvee hätä, kun eläimellä ei ole kaikki kunnossa.




Mun oli tarkoitus mennä ystäville joulun viettoon, mutta nyt ei voida, jos Juppen homma on jotakin toiseen koiraan tarttuvaa. Eli olemme kuitenkin kaksin kotosalla. Harmillista, olin jo kerennyt latautua siihen, että emme ole aattoa kotosalla. Joskin, ei se mua haittaa. Meillä on Juppen kans kystakyllä ja ihan rela meno.

Nyt ei runosuoni kuki. Hirvee näläkäkin on. Vielä tunti, ennen kuin saa sikaa. Pakko odottaa vain.

2 kommenttia:

  1. Kaikinpuolin nättiä. Ihan tekis mieli tulla kylään. Jos vaikka olis jokunen torttu jäljellä :). Muista laittaa kinkunsyöntisukat jalkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltähän ei tortut ihan heti lopu, että tervetulloo vaan.

      Täytyykin kaivaa kinkkusukat esiin, etten vaan unohda. Oikein ihanaista Joulua ja eiks me puuhapetterit olla ansaittu lepo ja rauha?

      Poista