24.12.2012

Joulurauhaa ja nöfnöffiä.

Kuten arvelin, niin naapurin juoppo pariskunta on ratkennut. Liekkö siellä kinkunpaistovalvojaiset,  mut täys tohina oli jo puol kuus. Toivottavasti ei meno ylly sille tasolle, että turha on Turun joulurauhoja julistella. Vaan mikäpä olen toisia arvostelemaan, juoppo itsekin. Voihan se olla, että siellä pukkia jo niin kovin odotellaan ja siksi tarvitaan pikku näkäräiset hermoja lievittää.

Nöf, nöf!
Sika oli hyvää. Otettiin varaslähtö ja hiukka jo kaikkea maisteltiin. Tänään duunaan illallisen vain itselle, mutta huomenna ja tapsuna tulee vieraita. Hirveä dilemma, joulukirkko on klo: 14 ja miesten joulusauna 14-16.00. Näinkö kerkee molemmat, jouluna ei saisi olla kiire. Tahtoisi molemmat, tietysti. Kirkkoo en jätä, olisi taas synninpäästön aika. Harmittaa toi perjantainen repeily, vieläkin on tahmis olo. Typerää, hyvin typerää. Ja kurkkukin on kipeä.

Mua niin jännää, mitä Ukkorähjä tuumaa taulusta. Ajattelin antaa sen nyt aamulahjana. Ensin vedetään ne puurot nassuun ja sit tulee pikapukki. Antaa vain yhdet lahjat, noin niin kuin maistiaiseksi. Rosolli pitää vielä kasata, se on muuten mun joulufeivoritti. Ajattelin muutaman kakun pyörähyttää, jos loppuu tortut kesken, niin on kakkua millä ittensä turvottaa. Eiköhän tähän pirttiin laskeudu joulurauha ihan ajallaan. Suottapa tuota hötkyillä... No voihan, nyt naapurissa ja itkeä tihrustetaan. Ihmismieli herkistyy näin Jouluna. Voi, voi..

Kiitän kaikkia lukijoita kuluneesta vuodesta!! Mukavaa, kun olette jaksaneet kanssani ja teistä on ollut erityinen ilo elämässäni. Toivotan myös oikein Rauhaisaa ja Onnellista Joulua jokaiseen torppaan! Syödään säädyllisesti ja rakastetaan niitä lähimmäisiä. Toivotaan myös, että tuleva vuosi 2013 on terveyden ja onnen vuosi!

11 kommenttia:

  1. Hyvää joulua ja kiitos kivasta blogista, tätä on mukava lukea.

    VastaaPoista
  2. Rentouttavaa joulua!
    -M-

    VastaaPoista
  3. Ihanaa ja lämpöistä joulunaikaa sinulle ! <3

    VastaaPoista
  4. Hyvää joulua!! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos itsellesi, kun jaksat piristää päivää jutuillasi :).

    VastaaPoista
  6. Valon juhlaa! Kyllä sian kuolemalle aina pikkuryyppi pitää ottaa. Joskus toinenkin. Minäkin otan, vaikken sitä sikaa nautikaan. ;-D

    VastaaPoista
  7. Ihanaa Joulua!!

    Palmujen keskeltä Floridan Anna

    VastaaPoista
  8. Ihanaa joulua toivotan minäkin ja kiitos että jaksat kirjoittaa symppistä blogiasi:-)

    VastaaPoista
  9. Kiitän kaikkia nöyrästi ja kohti uutta joulua! Kiitos, kiitos!!

    VastaaPoista