24.11.2012

La la la laa Lauantai!

Huh, olipa ihminen eilen illalla väsy. Ihan tajuttoman väsy. Olin himas jo viiden huitehissa ja tarkoituksena olla tehokas ja aikaansaapa. Koneellisen pyykkiä pyöräytin ja siinä kaikki. Makasin tajuttomana soffalla ja tunsin huonoa omatuntoa. On kumma, että ei antaisi itsensä levätä, kun sille tuntuu. Aina pitäisi saatana suorittaa. Eikö oo hölmöö? Pidin itselle puhuttelun ja kaivoin esiin torkkupeiton, annoin levolle luvan. Siellä niin kökötin koko illan vällyn alla ja mölläsin töllöö. No joo, nautin hiukka jädee ja silleen. Vika jakso Vain Elämästä siivitti kivasti ehtootani ja illan kruunasi saunavuoron pyhärituaali. Olin siunattu.

Tänään on päivistä parhain. En herännyt täynnä energiaa mutta kohtalaisen hyvä pössis on silti. Lauantaissa on aina joku kiva lupaus ja odotuksen toivo. Se on sellaista vapaata kelluntaa. Ätshiii, miksiköhän aina aivastan aamulla, kun istun tässä koneella? Muutoin en sitä tee. Voiko tulkita, että olen algeerialainen tietotekniikalle. Kyllä näin, siinä syy miks se Sketsikin on niin vaikeeta. Tai yleensä TT. Tää näyttö on ihan räkänen, täytynee pestä.

Tänään menen vierailulle ystävän luokse. Hän on hän, joka on luovan minäni heimolainen. Askarrellaan joulukortteja, laitetaan hyvää pöperöö ja ollaan taiteellisesti herkkiä. Kiva, tulee hyvään saumaan. Tarvitsen juuri tätä.


Käyntikortit ovat tulleet painosta. Pakkohan se on tänne eetteriin laittaa. Olen tyytyväinen. Työkaveri sanoi, että kortista tulee mieleen Art Deco. Tyylisuunta josta pidän. Aika hyvin. Vihattu fontti vaihdettiin ja järjestystä hiukka selkeytettiin. Kiitos kuuluu myös rakkaalle ystävättärelleni, kortti sai alkunsa hänen ideasta. Postaan kortin kuvan kaksi kertaa. Haluan kuvan tonne LD tunnisteen alle ilman tätä jorinaa. Älkää siis käsittäkö toimenpidettä väärin, en halua toistaa itseäni, mutta en muuta keinoa keksi. Sori.

Tietääkö joku fiksu, mistä saisin vanhoja ulkomaisia sanomalehtiä? Olisi aivan mahtavaa, jos ne olisi jopa hieman kellastuneita. Hätätapauksessa suomalaisetkin kelpaisi. Tartteisin niitä yhteen ideaan. Olisin tiedoista kiitollinen. Kiitos kiitos. Oikein mahtavaa viikonloppua jokikiselle!!


10 kommenttia:

  1. Pirtsakka kortti :). Ihan sun näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! Olen liikkeellä tosissani mutta en halua olla vakava. Pirskahtelevaa pirteyttä tai jotain...

      Poista
  2. Pyydä joltain ulkomaan bloggaajalta niitä lehtiä. Kai he vähän ystävää auttavat.

    Komeet värit on kortissasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guud aidie! Laitetaanpa hakuun.

      Värimaailma livenä kirkkaampi. Mii laik!

      Poista
  3. Ukkeli on aivan tulessa! Mahtavaa, kun olet löytänyt Juttusi! :-]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos en ihan tulessa niin ainakin liekeissä ;)
      Minulla on selkeä tavoite mitä kohti pyrkiä ja se tuntuu hyvälle. Uudelle.

      Poista
  4. - Todella onnistunut käyntikortti! :D.

    VastaaPoista
  5. Hieno käyntikortti. Mulle tulee siitä mieleen jonkun jäätelöbaarin tms. käyntikortti, jonka sain jostain varmaan reilut 10 vuotta sitten ja säästin sen siksi, kun se oli niin herkullisen näköinen. Ehkä joku säästää sunkin käyntikorttisi, jos ei muuten, niin siksi että se on herkullisen näköinen ja ehkä siitäkin poikii jotain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hyvä olla herkullinen! Thänks fontti jutusta.

      Poista