1.9.2012

Vapaata radikaalia

Kyllä luonto on ihmeellinen. Tämä hiljainen oma hetkeni terdellä on valaistu vaaleanpunaiseksi. Toden totta, vastaranta hehkuttaa purppuraa. Arska heittää sädettä sopivassa kulmassa ja siitä hellä hetkinen. Rili nais. Luonto ihme on myös se, että meillä ei ole sieniä. Kai se on nyt uskottava. Yleensä näillä lakeuksilla on ollut poimittavaa yllin kyllin. Nyt saalista vain sen verran, että sienisoossi pöytään saadaan. Ajattelimme, että on pakko mennä merta edemmäksi sieneen. Jossakin niitä on. Miksi ei meillä? Ihmeellinen on tämä luonto. Se antaa ja ottaa, kyselemättä turhia. Mutta ymmärtänette tämän pettymyksen määrän.

The Pink

Vain muutaman sienen tähden
Oltiin eilen vihmeriä ja saatiin vihdoin siivottua varasto. Tuo romu ja paskaläjä. Ihan oikeesti, ollaan oltu kuin siat ja roudattu kaikki sälä ( myös tuhannet tyhjät pullot) sinne niin säilöön. Tänään edessä kaatopaikkakeikka, hävettävä ja nolo pullopalautus ( ei myö juuva mittään, anteeks.) Roskiakin on monta jätesäkkiä. Mut hyvä fiilis, nyt se on tehty ja nyt sinne mahtuu taas hyvin uuttaa paskaa.

Marjasin survaa

Kaasulaatikkoooo
Rakastin seurakuntaa sillä kaasulaatikolla. Annoin oikein rauhas muhia ja vetäytyäkin toista tuntia. Kyytipojaksi survasin fressiä puolukkaa metsiköstä ja voin vain todeta, että siitä ei juuri ape parane. Saunottiin ensin ja syötiin ehtoolla. Porukka tipahti ja massut painoi vaakatasoon. Hyvä lopetus, hyvälle päivälle.

Syksy pimeillä täytyy olla valoa. Ukkorähjä viritti eilen uudet pihavalot. Nyt meidän tontti ei ole pimiä pelottava. Laskin juuri, että yövaloja on kaikkiaan seitsemän hehkuu. Vaikka Martta on pimeän lapsi, niin ihan hävettää myöntää, että pimeä on alkanut pelottaa. Jos pitää mennä illalla/yöllä piipille metsän laitaan, niin sieltähän voi tulla mikä/kuka tahansa ja napata Martan piipin mennessään. Kuinkas sitten suu ja muu pannaan? Sammutin päivän päätteeksi elävät valot ja istuin vielä hetken nikotiinilla. Oli turvallista katsoa valaistua ympäristöä. Se on jotenkin niin kuin ihmisyyttä. Se on turvaa.

Sain eilen lainatarjouksen sähköpostiini. Ajattelin laittaa kerralla raha-asiani kuntoon. Maksetaan asuntolainat pois ja pikkasen voisi ottaa tuohta tuonne sukanvarteen. On se kyllä kiva, että nykyään on niin paljon erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Jos sulla on talous huonoissa vetimissä, hae sinäkin lainaa. Kyllä ne siitä korjaantuu. Tässä hakemus kopioituna.

Hyvä,

Annamme laina selkeällä ja ymmärrettävällä 

ehdot.
Tämä tarjous on ehdottomasti vakava ajattelevien 

yksilön yritykset tai yritykset.
Jos olet kiinnostunut meidän tarjouksen ja haluat 

hankkia lainaa meiltä, ??älä ota yhteyttä.

HAKULOMAKE
Etunimi: ___________________________
Sukunimi: ____________________________
Sukupuoli: _______________________________
Siviilisääty: _______________________
Yhteystiedot Osoite: ______________________
Kaupunki / Postinumero: ________________________
Maa: ______________________________
Syntymäaika: ________________________
Määrä tarvitaan Laina: ________________
Laina Kesto: ________________________
Kuukauden Tulot / vuositulo: _________
Ammatti: ___________________________
Tarkoitus Laina: _____________________
Puhelin: ________________________________
Fax: __________________________________
Oletteko hakenut lainaa ennen? (Kyllä) tai (NO) ___________

Tunnustuksena näitä yksityiskohtia, lähetämme 

sinulle hyvin laskettu Ehdot
ja toimitusehdot joka sisältää sopimusta.



Teidän palvelussa,

Roland Dupe


Tänään on lauantai. Monta hommoo on edessä. Mutta sehän kuuluu päivän luonteeseen. Eiks La oo sellainen järjestelyn ja toiminnan päivä? Se on sellainen aktiivinen vapaapäivä. Juuri näin, ollaan aktiivisti! Ollaan järjestäytyneitä aktiiveja. Kuulostaapa tehokkaalle. Ei kai toi haiskahda poliittiselle suuntautumiselle. Sitä en taho! Olen vapaa radikaali. Martta menee ilman tissiliivejä. Villi ja vapaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti