23.8.2012

Sanon ihan että jee jee

Aikainen aamu. Kukko kiekui jo ja mocca on softii taas. Tunnen velvollisuudekseni päivittäytyä pikaisesti. Depereisson on lähtenyt nousuun ja elämä on maanista maannaa taas. Jos nyt ei ihan huipussaan, niin keskikohtalaisen tyydyttävästi mennään. Sanon ihan että jee jee.

Magneettikuvien tulokset ovat tulleet. Lyhyesti; Kaularangan muutokset painavat hermojuuria, mutta ei kuitenkaan niin pahasti, että juurekset olisivat varsinaisesti pinteessä. Puukkoa ei tarvita, alkaa armoton Fysioterapia. Kuullostaa ihanalle, Martta pääsee terapiaan. Miehän en jää tuleen makamaan, hoito aloitettiin jo eilen. Ai, ai, sanoi fysiatri. Parantamaan sua ei pysty, mutta oireita voidaan helpottaa. Tämä on pitkäkestoinen hoitosuhde. PääNiska-asia on, että syy on selvillä ja nyt siitä selvitään. Sanon ihan että jee jee.

Paskasta nousee uusi alku. Aina näissä matalissa kuopissa on myös jotakin hyvää. Pohdittuani ankarasti työkykyni säilymistä ja jaksamista, päätin tehdä asialle jotakin. Vihdoin ja viimein pistän lihoiksi yhtäkin unelmaani. Aloitan sisustussuunnitelijakoulutuksen. Selvittelin eilen asiaa ja tänään olisi tarkoitukseni ilmoittautua. Koulutus alkaa /http://www.sisustusakatemia.fi/ ja kestää puoli vuotta. Se on peruskurssi, mistä voi sit jatkaa. mikä hauskinta, niin se alkaa jo ensi kuussa. Voi vitsi, Martasta tulee opiskelija. Näinköhän tonne tuulenhuuhtomaan onttoon kalloon enää tarttuu mitään. Intresanttia! Tämä kaikki siksi, että niskavaivani tuskin tulee helpottumaan työni raskauden vuoksi ja silloin täytyy olla suunnitelma bee. Sanon ihan että jee jee.

Tänään mökille. Lepoa ja rauhaa. Älä tule paha tatti, tule hyvä tatti. Katsokaa tänään Hobotti TV2. Sanon ihan että jee jee...

6 kommenttia:

  1. Oho! Olipa hyviä uutisia, sekä niska että koulutus! Noin sitä voi kaikesta paskastakin seurata hyvää kun käyttää tilaisuuden hyödyksi sen sijaan että jäis tuleen makaamaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan toi "paska" tietää sitä, että parmepia aikoja on edessä päin. Ei siis paha ;) Parasta lääkettä on se, että laittaa aina haisemaan. Maanista, pöhäps, mutta tuleen ei jäädä makamaan!!

      Poista
  2. No olipa hieno homma, että fysiatrin kanssa suhteeseen pääsit ja apua saat!

    Toi kyllä kuullostaa niin Martalta toi sisutusuunnittelijakoulu. Ja aika hyvä kesto toi puoli vuotta. Siinä kyllä ehtii nähdä onko se sun juttu. Ei huano plänpee.

    Ja hyvä kun muistutit Hoboteista!!! Mukavaa tulevaa viikonloppua. Mulla tulee sisko Irlannista ja teen taas sitä sun mokkapannacottaa. Se on ihkuin jälkkäri ja tietty vähän seuraksi Limoncelloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meille tuleeekin pitkä suhde. Vamma tahi vika, ei tule hetkessä, eikä valitettavasti poistu koskaan, mutta oireita voidaan helpottaa. Siinäpä onkin loppu elämäksi hyvin tehtävää.

      Hei, toi oli hyvä pointti, että koulu kestää vain sen puoli vuotta. Ei sen enempää, mutta näen onks toi mun juttu? Sydän kyllä rakastaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä..

      Odotan aivan innolla Hobotteja, toivottavasti tämä toinen(kaan) jakso ei pettäisi. Ottakaa iloisena hiukka häppää, rakastakaa maailmaa ja hyväksykää salaisuuksia! Moccapannacotta on Marketan lahja maailmalle. No huh, olipa mahtailevasti sanottu...

      Poista