20.8.2012

Matalassa vesissä ja silleen...

Pitäis naputtaa jotakin lystikästä mutta vituttaa. Takaraivossa niin kyllästyttää ja on jotenkin pläääh! Heräsin väärällä jalalla, mutta otin takas ja nousin toisella. Ei auta. Synkkää ja harmaata on ihmisen elo. Moccakin maistuu kitkerällä. Kehtuuttaa niin vietävästi ja tekisi mieli vain vetäytyä peiton alle unholaan. Missä valo, missä ilo?

On ruma ja lihava olo. Leivoin eilen karppileipää. Mut käytiin illalla gurmee burgereilla. Just joo. Aloita siinä sitten olemaan ihmisiks. Kuntoile ja syö oikein. Elä terveellisesti. Mut kun ei nappaa. Onks pakko? Ei oo virtoo, eikä elektrisiteettiä. Pitäs olla hobby ja aloittaa kaikkee uutta aktiviteettiä. Ei jaksa, tuplaPläääh! Oikein PläähPlääh!

Onks pakko olla iloinen? Eiks vain voisi rauhassa olla hetken daun. Antaa sen tulla, niin se menee ohi. Kaikilla on. Jopa Niinistön Saulilla ja varmasti myös hänen rouvalla. Nätti Jennillä. Eiks oo vai? Onkohan Dalai Lama koskaan daun? On se, mut ei kerro. Itkee yksin hotellihuoneessa ja lutkuttaa uninalleaan. Jos ajattelisi niin, että daun on siunattu asia ja se kuuluu elämän luonnolliseen kiertokulkuun. Hyväksyy sen, antaa periksi, niin heti helpottaa. Ai?

Olenpas itsekäs. Jotkut kanssaihmiset ovat niin daun, että lamaantuvat. Ei saisi näin pelleillä, mutta... Kai mullakin on oikeus olla matala omalla tavallani. Minun tapani on näyttää teille napani, hah! Joo, joo, en mä ketään rienaa, mut aina ei jaksaisi. Ja jos sen sanoo ääneen, se on minusta pois. Se helepottaa. Tekis mieli vain lähteä. Mennä jonnekin pois. Mielellään joku kiva mesta, sellainen missä ei ahista. Kookospalmun alle hoikkana siemailee cuubalibree. Ihan ticona, juu sii? Arkeni orientoitumiseen tarvittaisiin nyt räjähdepaukkuja. Voih, olisinpa vaikka rinsessa! Olisi puoli valtakuntaa ja rinssi valkealla ratsulla. Mä en haluu tylsää arkee... Mä en haluu. Mä en kestä.

Kops! Tullaanpa tähän päivään. Vittu joo. Mulla on tasan kaks vaihtoehtoo. Mennä tuonne tai tulla tänne. Niinpä. Määnkö makkoomaan vai lähenkö uimaan? Heräsin liian aikaisin ja edessä heviduunipäivä. Huoks! Uinti antaa energiaa mut lepo auttaa jaksamaan. Ostaisinko vokaalin vai heittääkö homo voltin? En mie tiiä, mie meen takas... en mie mittään...mittään....tiiä.

8 kommenttia:

  1. Maanantai. Kyllä se siitä.

    VastaaPoista
  2. Se on ihan luonnotonta, että ihminen olisi aina hyvällä tuulella ja positiivinen. Hesarissakin oli tänään juttu, jossa sanottiin, että ihminen on luonnostaan negatiivinen, ja kaikkinainen positiivisuus on keinotekoista. Jonain toisena päivänä sitten! Välillä pitää murjottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä kun vituttaa, niin sit on taas hauskempaa. Vanha Marttalainen sananlasku ;)

      Poista
  3. Joo mä kuulin tosta hesarin jutusta...positiiviset ihmiset on feikkejä.
    Nyt voin jatkaa murjottamaista ja tietää olevani normaali. :D

    VastaaPoista
  4. Päivää. Kai se pitää jotain välillä sanoa, kun kerta täällä olen ryhtynyt ramppaamaan. Minä olen yleensä kovinkin posetiivinen ihminen, vain apina puuttuu, mutta viime aikoina ovat raskaat huokaukset levittäneet myrkkypilveään ympärilleni. Kiukustuttaa sekin, kun on apea.

    Mutta kuten itsekin totesit, onhan siinä se hyvä puoli, ettei ahdistuskaan loputtomiin saakka kestä ja kohta taas nauretaan pää kainalossa. Jotta ei kun jaksetaan vaikka vänisten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyväinen ilta! Kiva, kun kävit. Pikaisesti piipahdin vastavierailulla, lupaan tulla uudelleen. Huomasin sienestyksen ja tykkäät tiskata :)

      Välillä pitää olla apea, ollaan vaan. Antaa itselle luvan, niin jo se helpottaa. Mutta ilo on kiva. Eiköhän tää tästä..

      Poista