13.2.2012

Tänään merkittävästi

Tehokas aamuinen ylösnousemus. Kakut ovat jo uunissa ja pesukoneet laulaa. Vapaapäiväni rutiinit menevät sekaisin, koska tapaan tänään eka kertaa mun englanninopettajan. Jännää... Toivottavasti kemiat kohtaa ja tapaamiselle saadaan jatkumoa.

Päivä on muutenkin merkittävä. Aloitin tänään ( vihdoin ja viimein ) sähköisen tupakoinnin. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen, homma pelittää hienosti. Kummasti kyllä, tunne on lähes autenttinen ja auttaa varmasti siihen, että ei tule luopumisen tuskatunnetta. Tunnustan nyt, että poltin vielä yhden oikean aamuröökin. Yritän lopettamista positiivisen ajattelun kautta, en halua tehdä tästä sellaista negahelvettiä. Jospa se näin onnistuisi. Jokainen tupakoimaton rööki on himaan päin. Ja mikä parasta, nyt ei tarvitse vetää kokonaista röökiä. Muutamakin imaisu riittää tyydyttämään tarpeen. Elämme mielenkiintoisia aikoja...

Tässä kaikki mitä tarvitaan

Tätä se Martta nyt luputtaa
Käytiin eilen tutustuu Ukkorähjän uuteen kotiseutuun. Hän ostaa paukautti viime viikolla asunnon Vuosaaresta. Sieltä vanhalta puolelta. Varsin hurmaavaa asuinaluetta. Puistoja, puita, luontoa ja meri ihan lähellä. Rauhallista. Kerrassaan houkuttava. Jopa niin, että minullekin tuli hiukka kuume. Muutto ja uusikotikuume. Käsittääkseni tuolla itäisellä puolella asuntojen hinnat on edullisemmat. Asuntoa en vielä nähnyt, mutta kuvista päätellen oikein kiva kaksio. Täysin rempattu ( luojan kiiitos) ja iso, iso parvke. Talo on sellainen pienehkö kerrostalo, sievän kukkulan laella. Mikä upiaa, niin naapuritaloa ei ole vastapäätä. Ei olisi ketään kyttäämässä, se on Martan mieleen. Nyt kyllä täytyy ankarasti miettiä. Josko kesän jälkeen...

Katsottiin eilen Piiat leffa. Olipa miellyttävä katselukokemus. Sain niin nauraa, että pikku itkutkin tirauttaa. Suosittelen erittäin lämpimästi. Whitneykin otti ja kuoli. Voi että, nuori ihminen. On se ilikiää, kun tuommoiseen syöksykierteeseen joutuu. Lahjakas laulaja, varmasti elämässä oli ihan kaikkee, mutta eikö sittenkään tarpeeksi? Voi, voi, surullista.

7 kommenttia:

  1. Hyvä Martta! Jännä nähdä miten tuo sähkis toimii. Suosittelen muuten sitä Piiat kirjaa leffan lisäksi. Se on leffaakin antavampi ja lukasin sen itse pikavauhtia ku tykkäsin niin paljon. Kirjan jälkeenhän leffa tuntuu yleensä vähän blääh, niin tässälin, mutta toisin päinhän tuo homma toimii hyvin.

    VastaaPoista
  2. Mistä se Martta ton sähkösätkän osti ja paljonko kärssii saa?! Voisin joskus harkita tuon kokeilemista vaikka tupakan polton lopettamista en ole edes harkinnut vastalauseena. Olishan tuo ihan fiksu kun ottais vaan parit henkäsyt eikä imis sitä koko manuaalista röökiä, kuten sanoit kaikki on kotiin päin.

    VastaaPoista
  3. minttu: Odotan tosiaankin, että sähkis toimisi toivotulla tavalla. Ainakin toistaiseksi en ole hyppinyt seinille ;)

    Henrietta: Niin kuin totesin, menee täydestä kuin väärä raha. Tämä päivä vasta takana, en osaa sen tarkemmin eritellä. Saako tässä kuitenkin tupakoimattomuuden hyvät puolet ( haju-ja makuaistin paraneminen, keuhkot puhtaammat jne.) Tilasin röökin netin kautta maksoi 5 nesteellä n. sata puntaa. Käy kurkkaa täällä http://www.gecigarette.co.uk/

    VastaaPoista
  4. Voi Martta, mahtavia uutisia!!!! Mä niin tsemppaan sua täältä! Kuten itsekin ajattelen -hetki kerrallaan, jokainen polttamaton tupakka on voitto :D Olen ylpeä päätöksestäsi! Sä pystyt siihen..mä pystyn siihen...me pystymme siihen!!!

    VastaaPoista
  5. Hei, kaikki sähkötupakka aiheesta kiinnostuneet: www.e-Savuke.com on hyvä sivusto josta löytyy mahtavasti tietoa, käytöstä, malleista,kaupoista joista voi hankkia, keskustelupalsta jne. Suosittelen!
    Itse olen kymmenien vuosien tupruttelun lopettanut tuolla samaalla laitteella kuin Maketsu. Joku osasi kertoa että normi savukkeessa on n. 5000 eri myrkkyä ja tässä n. 2000 myrkkyä.
    Aika hauskaa on se että voi "poltella" sisätiloissa. Höyry on hajutonta vesihöyryä. Hesassa löytyy iltarientopaikkojakin joissa saa käyttää.
    Nesteet maksavat n.10/pullo ja mulla se kestää n. 4 viikkoa! Eli huomattavasti halvempaa kuin rööki. Harmi vain se ettei Suomesta saa nikotiinipitoisia nesteitä joten ne pitää tilata Eta-maista. Ko. tuote on Englannista. Niitä on eri vahvuisia. Vahvin on 24mg joka vastannee Marlboroa. Suomesta saa ostaa vain ilman nikotiiniä.

    VastaaPoista
  6. Melkein unohdin: Onnittelut Ukkorähjälle! Se on hyvä, valmis alue. Tule vaan sinäkin Martta tänne itäiseen Hesaan, metrolla pääsee suoraan Eurooppaan:)

    VastaaPoista
  7. Pepper: Me pystymme siihen!!!

    Viivi: Kiitos kattavista tiedoista. Mie oon vielä niin noviisi asiassa ;) Voin vain kuvitella, kuinka kaunis alue on kesällä. Meri ja kaikki. Vakavasti harkitsen asiaa, varsinkin jos metrolla pääsee vielä Eurooppaan!!!

    VastaaPoista