24.2.2012

OSTAOSTAOSTA!

Tapani mukaan kunnioitan tulevaa viikonloppua heräämällä kello neljä. Ihanaa, kerta kaikkiaan mahtavaa! Mocca maistuu taivaalliselle ja ympärillä suhisee hiljaisuus. Eräs ihana lukijani tiedusteli sähköisen tupakoinnin edistymistäni ja nyt on tehtävä teille kaikille karmaiseva tunnustus. Martta on epäonnistunut surkeasti ja tavallinen spaddu korventaa taas keuhkojani. Voehan perse! En selittele, enkä anteeksi pyytele, totean olevani surkea tapaus. Toivoton. Mutta hei, lukijani välittämisen ansioista, kaivoin juuri s-röökin esille ja lykkäsin nikotiininesteet sisään. Ajattelin korvata osan tästä aamuisesta pössyttelystä sähköisesti. Kiitos lukijani, hänen vuoksi yritän. Oikeasti toi s-rööki on ihan mahtava juttu, ei se siihen kaatunut. Martalla ei nyt vaan ole se motivaatio kohdallaan. Otan itseä niskasta kiinni ja yritän.

Eilen asuntoni myynnistä tuli julkinen. Se on nyt totta. Käytän tätäkin "kanavaa" mainostamiseen ja löydät asunnon täältä. Laita sana kiertämään, tästä joku saisi itselle mahtavan kodin. Ensimmäinen näyttö on viikonloppuna. En ihmeitä odottele, mutta onhan tämä jännittävää aikaa. Kuten linkistä huomaat, Martan hima ei ole ihan sitä perushuttua, joten myyminenkin ottaa oman aikansa. Tarvitaan vain se yksi oikea ostaja. Vaikka olenkin sitä mieltä, että materiaan ei pidä kiintyä, niin onhan tämä koti ollut minulle rakas. Yllättävän rakas. Johtunee siitä, että tämä on omin pikku kätösin rempattu ja laitettu. Tää on mun näköinen. Voiko asuntoon, eleettömiin seiniin kiintyä? Kai sitä voi... Luopumisen tuskaa. Antaa mennä vaan!


Tänään Martalla on Hot Stone Moment. Duunipäivä saa päätöksen jo klo: 15.00 ja painelen siitä suoraan käsittelyyn. Viikonloppu alkaa siis rennosti. Muumien ( tuli taas hassu kirjoitushärö, muumikivet, hah. ) Kuumien kivien vaikutus tekee hieronnasta erityisen syvävaikutteisen. Ja juuri sitä tarvitsen. Syvälle, kuumasti rentoutuen. Hyi, kun kuulosti pornolle. Odotan kovin.

Muutoin viikonloppu menee asuntoasioissa. Ukkorähjää pitänee laittaa pakettiin, muutto lähenee uhkaavasti. Ajatelkaa, jos mun asunto myytäisiinkin pian, niin meillä olisi kaksi muuttoa peräjälkeen. Apua, siihen tarvittaisiin jo tuplahermot. Jos näin kävisi, niin Martta virittäisi itsensä pyhälle ajatuksen tasolle. Mikään ei tunnu missään, olen rauha ja suoriudun asioista tilanteen vaatimalla tavalla. Aika hyvin, vai mitä? Muutot ovat aika raastavia, mutta niille ei pidä antaa valtaa ja ikävää otetta. Kaikesta selviää, kun päättää niin. No, myydään nyt ensin tämä asunto... Baithivei, löysin sit eilen netistä sen
H e l m e n. Siinä se olisi. Kaikki kohdallaan, valintakriteerini täyttyivät täysin. On siis todistettu, että sellaisia on olemassa. Kerta vielä, tässä Martan vaatimukset. Ylimmän kerroksen kaksio, pikku rempalla oiva hima, meri lähellä, metro lähtee melkein vierestä ja hintakin kohdallaan. Auts, tupla Auts! Se menee nenän edestä. Auts! Sattuu!!!!

Huomenna Martta haluaa kokkailla jotakin kivaa. Eilinen Masterchef innoitti taas. Eläydyn ohjelmaan niin, että kuvittelen itseni kilpailijaksi kilpailijan paikalle. Kävin jo netissä tutkimassa eilisen jälkiruoka esityksen reseptit. Jokainen kilpailija epäonnistui valmistusjärjestyksessä. Martta olisi tehnyt toisin (tietenkin.) Mieleni tekisi tehdä eilinen jälkkärikokonaisuus, mutta mulla ei ole jäätelökonetta. Enkä hommaa enää yhtään masiinaa täyttämään kyökin pöytiä. Mutta ajattelin, että voisin kokeilla Pavlovaa, sitä en ole aikaisemmin tehnyt. Se ottaa aikansa, mutta aloitan jo päivällä. Luvassa on myös se ikkunoiden pesu, siinähän sitä samalla touhuaa myös kyökin puolella. Niin ja ottaa hiukka kuplivaa... Ai ku kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti