8.2.2012

Katson sineen taivaan

Työviikko on polokastu käyntiin ja tästä se taas lähtee. Maailmassa ei mitään kummallisuuksia, omalla painolla mennään. Hassu asia tuo painokin. Vaikka Martta syödä mässytti viikonloppuna, niin ei se tuo paino tuostaan juuri heilahda. Viikot skarppaan, niin viikonloppuna voi hiukka herkutella. Jette mykke kiva.


Ruuasta puheen ollen, olen löytänyt taivaallisen iltapala herkun. Luomu soijavalmistetta ( joku yykurtti) ja Goija-passion vaniljayykurtti, joukkoon pakastettuja mangokuutioita. Hyi, helevetti, kun on hyvää! Ja ihan mahottoman terveellistä, ainakin jos niin kuvittelee.


Viikon ehdoton humioitava Teevee-pläjäys oli maanantai-illan FST:n Helteinen helmikuu. Taas täytyy myöntää, että kyllä nuo Ruottalaiset osaa! Martta napsahti kertalaakista koukkuun. 10-osainen sarja tulee maanantaisin, katsokaa! Huikeaa komedian siivittämää draamaa.

Mitä muuta mainittavaa? Martta otti ja selvitti englannin kielen yksityisopetuksen mahdollisuudesta. Ja kas, tapaan tulevan opettajani jo ensi maanantaina ja olisi tarkoitus aloittaa kieltä kohentavat opinnot aina maanantaisin. Ja mikä parasta, ope tulee vuoren luokse, eikä vuoren tartte liikkua mihinkään. Katsotaan toimiiko. Jännää. Asia on vaivannut pientä mieltäni, en niin sanotusti ole kielimiehiä ja asialle on pitänyt tehdä jotain. Nyt on sen aika.

Varasin mulle ja Ukkorähjälle liput Cirque du Soleilin esitykseen Marraskuussa. Kyllä, ne pitää varata näin ajoissa, muuten ne myydään loppuun. Olen nähnyt shown kerran aikaisemmin ja se on kyllä huikea.  Nyt kysymyksessä on kunnianosoitus edesmenneelle Michael Jacksonille ja luvassa on kuulemma mieletön spektaakkeli. Jees, sinne siis.

Hups, nyt on kiire. Avanto kutsuu ja töihinkin on kerettävä. Maanantainako se oli, kun tilitantit jo kevättä tiittasivat. Aurinkokin lämmitti. Ihan silleen lupaavasti. Sieltä se tulee.....

3 kommenttia:

  1. Kiitti... Näin ton sun otsikon öbaut tunti sitten mun blogilistauksessa ja onpa soinut ko. kipale päässä siitä asti... :)

    Kielihomma kuulostaa hyvältä, hienoa että saat aikaiseksi! Mulla on kirjoitettu englanti hanskassa, kun sitä päivittäin töissä käyttelen, mutta jäätäviä käynnistysvaikeuksia, kun pitäisi saada suu auki. Pitäis löytää joku kansainvälisempi kaveri, jonka kanssa kommunikeerata muutenkin kuin kirjallisesti. Suosittelen, että katsot jotain hömpänpömppää ilman tekstitystä, jää sanat ja sanonnat ihan eri tavalla mieleen, kun oikeesti kuuntelee mitä puhutaan. Mut mitään kauheen teknistä / lääkärisarjaa / avaruusalukseen sijoittuvaa systeemiä ei kannata ainakaan alkuun yrittää seurata... ;D

    VastaaPoista
  2. Acata: Katsomme sineen taivaan, together. Juu, mulla sama homma. Vanhan ajan koulutusmetodit ovat juurtuneet syvälle mieleeni ja turpaani en aukaisi, kun en osaa oikein ja täydellisesti ääntää. Tähän haen ammattiapua ( kuulostipa hienolle, ammattiapu.) Hemmetti, kun ihminen on niin laiska, että on niin paljon helpompi lukea se suomiteksti, vaikka aika tarkkaan kyllä yritän myös kuunneella.

    VastaaPoista
  3. Avanto kutsuu? Hui, tuli todella kylmä ajatuksestakin! Täältäkin kiitokset otsikon lukemisen jälkeen päähän soimaan jääneestä rallatuksesta!!!! :D

    VastaaPoista